Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Vitt a lendület, így háromszor egymás után letoltam a Lords of the Fallen-t. A második nekifutásra már néhány óra alatt az egész végigvihető. A három endingből kettőt csináltam meg csak, a harmadikhoz nincs türelmem.
Ha lesz hozzá DLC, előveszem ismét.
W | W | H | W | W | W | H
-
MrPeekaboo
senior tag
Nálam is lepörgött a Still Wakes The Deep. Végül 3x kellett végigjátszanom, mert az egyik achi-t a játék 1.3-as verziójában megváltoztatták, aztán ez kimaradt a második körből… Összességében tetszett a történet, viszont az ijesztgetésekre már úgy tűnik immunis lettem. A szekrénybe bújási lehetőségnek szerintem semmi haszna nem volt, nem úgy, mint az Alien Isolation-ben. A skót akcentus miatt eléggé fülelni kellett, meg olvasni a szöveget. Könnyebb ezres.
-
30z.Samu
félisten
Na akkor most már mondhatjuk akár ON témának is a GeForce Now-t, így nem teszem OFF-ba. A hét folyamán kipróbáltam mind a 3 csomagot. A legnagyobb csomag ugyan a legfullosabb minden téren, de valahogy a Priority-t mégis jóval stabilabbnak éreztem minden téren. A gép alatta nyilván nem olyan bika, meg nincs HDR (mondjuk ezen meglepődtem, mert RTX pedig van, na mindegy), de maga a kapcsolat mégis stabilabb és fluidabb-nak hat mint amikor RTX 4080-as gépet bérelsz. Pedig próbáltam mindenhogy, csak 60fps, levettem 1080-ra a felbontást stb. Valahogy nem volt az igazi. A Proarity meg tök jól működik, Steam Deck-en pedig tökéletes, beállítasz neki egy 900p-s felbontást és tű éles a kép. Gépen pedig nyilván 1080p, nem néz ki az sem sz@rul. Viszont ha először indítasz el egy játékot, a Priority-n valamiért rohadt lassan indul be. Ha másodjára indítod el, akkor már lényegesen gyorsabb.
Ja még egy érdekesség, RTX 4080-as csomagban a Forza Motorsport minden beállításon dadogott, mint az állat, holott a képkockát stabilnak mutatta, tudom ilyen a PC port, nem a legjobb. De Priority-n sokkal stabilbban fut, ritkábban dadog be.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
gianni85
veterán
válasz Ctrl+Alt~Del #132851 üzenetére
Most a Lies of P nálam is beindított valamit, és lehet utána előveszem a lords of the fallen-t is. Na meg pár ezerért megvettem a surge 2-t, videók alapján nagyon látványosnak tűnik a harc benne.
-
homerhamm
addikt
Na ezeket az időket értelmezzétek.
4:7.904?[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
YxVs
senior tag
válasz 30z.Samu #132853 üzenetére
Jól értem, hogy mivel ez is felhőalapú, mint a Xbox Cloud Gaming, ezen keresztül is lehet játszani akár 120 FPS-el is Steam-es játékokat akár Amazon Fire TV Stick 4K segítségével konzol nélkül, egy megfelelő 4K tévéről akár a nyaralóból is?
Vagy mindenképpen kell hozzá a konzol is?[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Ahhoz hogy 4k-ban tudd tolni 120fps-sel ahhoz az Ultimate előfizetés és egy bitang stabil net kell. De egyébként lehetséges, igen. Illetve sok mindent lehet rajta játszani, de sok mindent nem, ez a támogatottságtól függ. Tudsz venni napijegyet, hogy ki tudd próbálni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
YxVs
senior tag
-
30z.Samu
félisten
Annyiban több, hogy nem szemcsés a kép, ha az Ultimate-et választod, ott viszont mehet akár a 4K 120fps is (ha bírja a neted) ill. be tudod kapcsolni a HDR-t. Hozzá tudod kapcsolni a Steam, az Epic ill az Xbox account-odat is. Egy napijegyet szerintem megér a dolog, ha érdekel és ki tudod nyüstölni 24 órán át.
Sic Parvis Magna
-
Atyesz888
csendes tag
Nyakas Rolandról osztom meg a tapasztalatom, aki tele rakja a facebook-ot konzol hirdetésekkel. Fel hívod és azt mondja van neki, majd küldj egy 10-est és ő küldi utánvétellel a konzolt. Mondtam neki, h én senkinek semmit nem utalok. Személyes átvétellel hirdeted Budapestet megjelölve face-en és leraktam. Vissza , hív, hogy "de utalni fogsz mert ez jó árban van" személyes átvétel nincs. Letiltottam a p.csába. Nagy valószínűséggel csaló.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Atyesz888 #132874 üzenetére
2024 -es account profilkép, ismerősök, és bejegyzések nélkül. 250+ hardverapro.hu értékelésekre hivatkozik, de olyan hirdetések nincsenek ezen az oldalon, amiket felrakott Marketplace -re. Szóval messziről látszik, hogy kamu.
Bár ilyeneket napi szinten meg lehetne osztani, de szerintem felesleges, mert kismillió accountról csinálják ezeket a csalásokat. Valószínű neki is több van.
Szerk.:
Jah most látom, neki is több van. Nyíregyháza, Veszprém, Tatabánya, Budapest, Szeged...stb. Van itt minden.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
balintka
addikt
válasz Atyesz888 #132874 üzenetére
Szerintem futott itt lucky750 vagy ilyesmi felhasználónévvel, voltak itt is hirdetései, aztán felfüggesztették a fiókját. Egyszer beszéltem vele én is Xbox SX ügyben, flegma és lekezelő volt végig, állítólag az Alzánál dolgozik vagy onnan szerez gépet, de az "vagy bontatlan lesz vagy nem", szóval inkább hagytam az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz balintka #132881 üzenetére
Olasz amazonon, német amazonon. Hollandiában is volt 419 euróért a gamemania-ban. Ott viszont valaszthattál 3 lemezes játékot hozzá. Bármelyiket, ami a boltban volt. (mert sajnos az egész üzletlánc becsődölt, szórják ki a cuccokat bagóért. Talán július 31.-ig vannak nyitva...) Ms storeban is van még talán 399 euróért refurbished.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Redneck
nagyúr
16 óra után töröltem a Shadow of Wart. Vannak pozitív elemei, de a fos irányítás (AC1 szerű ugrás/futás/mászás), és a repetitív játékmenet miatt, nekem ennyi elég volt. Állítsak magam mellé ork kapitányokat, akikkel küldetésekre mehetek? Baromság.
Ha egy sima Batman harcrendszerű, felfedezős LotR TPS lenne, folytatnám, de az állandó menüben matatás (itemek/fejlesztések/sereg), a sok felvehető cucc, a skippelhetetlen pofázások, unalmassá silányítják.A következő az Evil West vagy a Flintlock lesz.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
.LnB
titán
Nobody Wants to Die-t senki se próbálta?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
válasz 30z.Samu #132887 üzenetére
Mondjuk fb-n vagy marketplacen én nem veszek és adok el semmit de pl hardverapron évek óta adok-veszek dolgokat és MINDIG előreutalással történik az üzlet. Soha semmi gondom nem volt és természetesen azzal se amiket én adtam el. Mobiltelótól kezdve az okosórán át a konzolig mindent adtam már el és mindig előre utaltak a csomagot meg csomagautomatába adtam fel. Szerintem ez lenne a természetes én nem az átverés meg a bizalmatlanság.
-
bandi0000
nagyúr
-
AnonymusX
senior tag
válasz bandi0000 #132894 üzenetére
Azért nem semmi, hogy más a semmire értékelte, kíváncsi volnék, mi vette rá ezeket a kollégákat erre. Ezzel támogatták az átverésben.
Ezen most rendesen fennakadtam, mert én is az értékeléseire hagyatkozva léptem vele kapcsolatba, de már az gyanús volt, hogy írásban nem írt le semmit, és 5 percenként rám írt, hogy érdekel-e még, miközben nem is olvastam még egy válaszát sem.
Kár hogy a tiltás után nem látszanak az értékelései. Lementeném magamnak...
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
válasz AnonymusX #132895 üzenetére
Én feltettem neki írásban pár kérdést aztán már azonnal telefonon akart beszélni, ott meg ugye jött ez tukmáló, fennhéjázó stílus. Hogy én úgyse tudok venni ennél olcsóbban Series X-et. Az egész nem tetszett, hagytam is. Össze vissza beszélt, egyszer bontatlan volt a gép, másszor meg bontott, de nem használt. Én mindenképpen bontatlant akartam.
Még azóta sincs Series X-em, de hamarosan veszek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest