Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Festés és teljes átalakítás van még a szobában - de mivel EB van így a tévé a szobában maradt.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a fiam részére! Magyar minecraft szerverre, hogyan tudna felcsatlakozni? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Wesder
félisten
Flintlock: The Siege of Dawn is Now Available to pre-download
Size: 16.45GB
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
Valaki vegigtolta mar parszor a lords of the fallen-t?
Ez a barom lightreaper is szamit a legelso osszecsapasnal az inefficient medicine achi-hoz? Mindenkepp le kell verni?Csak azert kerdem, mert beneztem az elobb es megolt, de nem indult elorol a jatek(ironman mod), hanem csak a vestige-hez kerultem vissza, mint mod nelkul, normal esetben. Igy viszont nem tudom, hogy folytathatom-e, vagy tok feleslegesen vegigjatszom a jatekot es nem lesz meg az achievement.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz persil #131909 üzenetére
Targytalan, megolettem magam a reaper utan egy sima senkivel es halalnal kulon kiirja a jatek, hogy az ironman miatt ujrakezdodik.
Szoval, akit erdekel az inefficient medicine: az elso reaper talalka NEM szamit, ott meg lehet halni. Mondjuk mas kerdes, hogy jobb az elejen megolni es kesobb nem kell vele szivozni, mert igy, ha nem sikerul, akkor csak ~10 percet kell ujrajatszani. 🤷
-
homerhamm
addikt
Jó ez a Plants vs Zombies GW2, kár hogy, kb. játszhatatlan, a töltőképernyőn nem jut túl a játék.Azta, 6 perces töltőképernyő, tiszta GTA.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
persil
nagyúr
Abszolut maganvelemeny, de szerintem 50x jobb, mint az elden ring es mondom ezt ugy, hogy az elden nalam top 10, valami 300 oraval benne. 🤷
Szoval ja, nalam beutott rendesen. Most epp az ironman/withered health modositokkal megy az ng+, meg ket masik uj karakterrel is valahol a harmadanal jarhatok egy sima new game-ben.
-
-
Steve1207
veterán
Pár napja itt van, szóval a hétvégén tesztelgettem a G7 SE-t. Eddig a legjobb kontroller, amit használtam. Kisebb előrelépést vártam csak a hall-tól, de észrevehető mindenhol, hogy precízebb, fluid az egész, élmény egy ilyet használni.
A D-pad tompa és halk, nem is igazán tudom mihez hasonlítani a sima kontrollerről, mert egy kicsit használt gyárinál a trigger nagyobb lenyomása-visszapattanása is hangosabb, de ha egy épp hallható szinten nyomkodjuk a triggert, na kb olyasmi a D. Amikor körözöl rajta, akkor is csak egy szimpla, tompa hangja van a főbb irányok között, a közteseknél semmi, csak a nyomásból érzed. Egy lassabb körözgetésnél mondhatni semmi, ha nem gyorsan és izomból nyomkodjuk ide-oda. Talán ilyesmi volt a One-nak, de nem emlékszem már pontosan.
Az összes alap gombra elmondható, hogy halkabb a lenyomása (hát csak így hasraütésre 20-25%-kal), de legfőképp nem is ebben van a halksága, hanem a visszaengedésben. A gyárin, amikor felengedjük a műanyagok hangja jóval erősebb és hangosabb, mint a lenyomásé, itt viszont szinte semennyire, kb ugyanaz. Lötyögésük kb ugyanannyi. LB, RB talán az egyedüli, ami masszívabbnak és stabilabbnak hat egy picit a gyárin.
Ezeket a mikrofonos cuccokat nem néztem, de már előny, hogy lehet kontrollerről állítani egy plusz gomb megnyomásával a dolgait. A levehető előlap jópofa, szépen a helyén marad kapkodósabb játéknál is.
Forma kb ugyanaz, viszont a markolaton a bordázás mintája nagyobb és mélyebb, nekem jobban bejön egyébként, stabilabb fogást ad (nem mintha nem tudnánk akár egy szimplát is normálisan fogni de érzésben jobb).Maga a doboz kicsike (jóval kisebb, mint a gyári), semmi sallang, van egy hónap game pass is mellé (csak új tagoknak aktiválható). A gyári kábel masszív, szövetborítású, van rajta egy tépőzáras kábelkötegelő. USB-C bentebb van a házban, így nem minden kábel fér oda, de amit adnak megmozdíthatatlanul stabil, annyira méretre van szabva a gyári C vég borítása, így tényleg csak a be-ki mozgásnál kophat, ami szintén pozitív. Kb ennyi, szerintem a teli árát is megéri a gyárihoz viszonyítva, ha nem fontos a vezetékmentesség, egy jó akcióban meg pláne.
.
-
GEIL
addikt
válasz 3L1T3 #131917 üzenetére
Én kihagyom , arra amire kell megfelel a "gyári" .
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz Döglött Róka #131919 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
need
addikt
Üdv..
Szinte egész biztos hogy felmerült.. csak nincs lelki erőm megkeresni..
Xbox tisztítás..tehát levegővel való kifolyása a kis lukakon keresztül abba az irányba amerre a venti van.. na most a lebegő amire emlékszem a lényeges a kompresszorok levegője olajos is lehet.. na most ez mennyire javalott a por kifújása a berendezésből..?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Moby
addikt
Semennyire. Nem csak az olaj miatt, a kompresszorok nagyon nagy nyomással dolgoznak, ami adott esetben levihet egy kicsit gyengébben forrasztott smd alkatrészt is.
Én egy ilyet használok a konzolok/pc-k tisztántartására, ez elég hatékony (hatékonyabb, mint a spray-es megoldások), és biztonságos is. -
need
addikt
Értem.. annyi van hogy van hogy műszerlevegő lenne a lehetőség..és szabályozható a nyomás.. de bennem inkább az aggodalom inkább a gyengében vagy túl sokat felmelegedett lehűlt smd alkatrészek az hogy kifújom utána meg szerviz.. nem lenne őszinte a mosolyom..!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Tudom, tök triviális, de ha nincs Xboxom, hol tudom megnézni a könyvtáramat? A kékeknél az alkalmazásban meg tudom nézni gond nélkül, de itt nem tudok rájönni.
Sic Parvis Magna
-
MODERÁTOR
válasz 30z.Samu #131929 üzenetére
Háát, szerintem nem ez a megoldás, de: Microsoft account, order history?
+
Xbox app: tartalmak/játékokban a GP-osak is szerepelnek. de szűréssel kiválaszhatóak a birtokoltak.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Norb79
őstag
válasz thedivision2 #131936 üzenetére
Kikapcsoltad a CEC-t? Mert egyszer én is kikapcsoltam, hogy a tv-t ne basztassa, és el is nyertem méltó jutalmam, onnan kezdve a monitort nem kapcsolta be.
Visszakapcsoltam a CECt és újra jó lett!Móka-vonat!
-
Moby
addikt
válasz thedivision2 #131939 üzenetére
Nincs 2.0 meg 2.1 kábel. Az a hdmi verziókat jelöli, a kábel meg az átviteli sebességet.
-
Wesder
félisten
válasz ridiculous #131940 üzenetére
Persze. Lehet neki helyet csinálni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz ridiculous #131940 üzenetére
Ez a gif egy csomó mindenre jó.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
30z.Samu
félisten
Valami még játszik Series S-sel? Mennyire használható manapság? Igazából GamePass játékok miatt gondolkodom egy S vételén.
Sic Parvis Magna
-
válasz 30z.Samu #131944 üzenetére
Nekem van a 3xx gb verzió, a régi. Nekem tökre elég, ha mindenhonnan kiszorítanak. A tárhely kevés, de ez van. Játékok meg ugyanúgy fagynak, crashelnek, mint sx-en. Tartalék, másodlagos, nyaralós gépnek tök jó, ha olcsón jutsz hozzá. Az enyém 10 euró volt. Így nálam ár/érték bajnok.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
gianni85
veterán
válasz thedivision2 #131947 üzenetére
Ha nem kell hosszú, akkor bármelyik 2.1 kábel jó. 3m, de leginkább 5m fölött már előjöhetnek gondok az ócskábbaknál.
-
Wesder
félisten
válasz thedivision2 #131947 üzenetére
SUPER ULTRA High Speed kábel alá én nem mennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Óvodások homokozója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest