Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
nanofocus
tag
válasz icemad #127095 üzenetére
szuper köszi! És mi van akkor ha a hivatalos storeban az előrendelés 15.000, kulcsos oldalon meg 24000 a kulcs?
vagy ha egyből minden segítség nélkül innen veszem ( belépve ) az nem gond?
https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/dragons-dogma-2/9ns9x2fctg3l
[ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
Wesder
félisten
S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy PS4 pre-orders go live in Japan.
The three-game collection includes S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, and S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.
Valószinüleg ma lesz bejelentve az Xbox Partner Preview streamen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #127104 üzenetére
A legutóbbit (Atlantic City). Azért is néztem a 76-ot, mert azt még nem próbáltam. De inkább keresek majd valami mást.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sith7
nagyúr
Valaki írta régebben, hogy verekedős játékban nem az analóg kart kell használni, hanem a D pad -t .. én próbálom, de sokkal lassabbnak tűnik ... mi a titok ?
-
sith7
nagyúr
válasz Döglött Róka #127113 üzenetére
Köszi, valaki kicsit részletesebben ?
-
Redneck
nagyúr
válasz oriic #127110 üzenetére
Nagyon jó lenne! Leginkább a CoP-ot nyomtam, de ha bekerülnek, végre megnézném a régieket is. Vajon a kis ráncfelvarráson kívül kaptak bugmentesítést is?
Pont most raktam fel a Metro: Exodust, hogy végre a DLC-ket is lenyomjam.
sith7:
Megszokás. Sajnos a box mikrokapcsolós D-padja nem a legjobb erre, de ha kicsit bejáratod, tényleg gyorsabban lehet nyomni.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz sith7 #127118 üzenetére
Kicsit határozottabban kell nyomni, aztán pár körzés meg nagyobb kombók után könnyebbek lesznek a kapcsolók. Nekem is fura volt először, de nincs rá jobb módszer, ha a gyári kontival nyomod.
Egyébként csókoltatom azt, aki kitalálta ezt a mikrokapcsolós fos D-padot!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz Redneck #127116 üzenetére
Pont hogy a legjobban sikerült a d-pad a mostani. Egyszerűen elpusztíthatatlan, verekedős játékokban és sokkal könnyebb a fél-negyedkörös input. Dash-elni sokkal egyszerűbb, rettentő gyors és reszponzív.
Én letettem az arcade stick-et, mert annyira kézreáll.
@sith7 : pedig ennyi, leülsz és gyakorolsz, rá kell állnia a kezednek. Nem kell erőből nyomni, de úgyis úgy fogod
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
sith7
nagyúr
Értem, köszi a választ mindenkinek.
Egy egyszerű példa: le + előre + X, akkor ez 2 lépés + X, vagy ferdén lefelé + X ?
Biztos kell gyakorolni, kvázi sose használtam még a dpad - t semmilyen játékban -
Döglött Róka
veterán
válasz sith7 #127123 üzenetére
Nem le+előre+x hanem le; előre; x. Ez egy sorozat, nem kombináció.
Amúgy passban benne van az MK11. Remek belépő verekedős játékokba mert kiváló tutorial szekciója van.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Redneck
nagyúr
válasz Döglött Róka #127122 üzenetére
Elhiszem neked, mert a kommentekből lejött, hogy a műfajt jobban tolod, de akkor sem fogom megszeretni.
Mikrokapcsoló nélküli D-padokon nőttem fel (NES, Sega, SNES), így ezek a kattogós megoldások sosem lesznek a kedvenceim.
Tudok vele játszani, de minden egyes kattintást, felesleges ellenállásnak, időveszteségnek érzek.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
gianni85
veterán
válasz Döglött Róka #127122 üzenetére
A series kontrollereken már én se tudok belekötni a d-pad be, átlós irányt is könnyen veszi a kör alakú kialakításnak hála. Régi one konti ebből a szempontból még nem tetszett.
-
sith7
nagyúr
válasz Döglött Róka #127124 üzenetére
Ez egy sorozat, nem kombináció.
Itt a lényeg, köszönömMegvan a game , pont ott kínlódok analóggal
-
Guitar14
senior tag
válasz Redneck #127125 üzenetére
+ Döglött Róka
Én az ilyen D-padra tervezett főképp 2D játékokra keresek már régóta kontrollert inkább kevesebb sikerrel.
Series/One kontrollere nem rossz D-pad ügyben de lehetne jobb pozícióban is és nem mikrokapcsolósan.
Kiírom a lehetőségeket mert talán mást is érdekelne:
(8bitdo márka, természetesen mind Xbox licenszes)
Arcade stick opció volt de nekem magas az ára ahhoz, hogy pár játékot játsszak csak vele.
8BitDo Arcade Stick
(~60 ezer ft körül mozog)
Előnye, hogy moddolhatóra csinálták így könnyen cserélhető benne a gombok kiosztása és működik vezeték nélkül is 2.4Ghz-en a hozzá kapott stick-kel.Másik elég jó opció (már árban is)
8bitdo Pro 2 Wired Controller
(~20 ezer ft)
Rendkívül kényelmes kontroller (Switch kompatibilis már van itthon pár éve, nagyon szeretem és irtózatosan jó az anyagminőség és a gombok)
Sajnos aliról kifutott (leváltotta az 8bitdo Ultimate Wired hall effect analogos kontroller) amazonról pedig nem választható a magyarországi szállítása.Viszont most jelent meg egy Sega 6-button utánzat kontrollerük
8BitDo M30 Wired Controller
(~15 ezer ft)
Ez tűnik eddig a lejobb opciónak, ár is egész jó. Kicsit furcsa az RB-RT ott jobbra de újraprogramozható szoftverrel (mint az összes 8bitdo)
Mindegyik 8bitdo aliról megrendelhető úgyhogy egy ilyet előbb utóbb lehet beszerzek.
Gamepass amúgy is gazdag 2d-s játékokban.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Döglött Róka
veterán
válasz Guitar14 #127130 üzenetére
Szeretnék egy tévhitet eloszlatni.
Az xbox kontrollerben film kapcsoló van, nem mikrokapcsoló.
Ilyen:Ez meg egy arcade stickbe való mikrokapcsoló:
Mindenesetre a series kontoroller dpadja messze a legjobb megoldás dpadok közül. Használtam arcade stick-et, építettem is. Pár ezer órát beletoltam már NRS játékokba és volt egy kisebb DBFZ kilengésem is, szóval mondhatom hogy tapasztalatból beszélek.
-
félisten
válasz Guitar14 #127130 üzenetére
Úúú, ez az M30 nagyon baró, bejövős!
Csak nem értem, miért nem wireless ma már minden hasonló konti? Még ha gyárilag kellene hozzájuk egyedi USB stick-et gyártaniuk, akkor is megérné - ahogy teszik is egyes modelleknél.Szóval egyik szemem sír, a másik nevet.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Guitar14
senior tag
válasz Döglött Róka #127131 üzenetére
Na ezt nem tudtam, párat már szétszedtem de D-padot még nem kellett teljesen.
Meg voltam győződve hogy azok alatt egy ilyen vagy ehhez hasonló low-profile mikrokapcsolók vannak: [kép]
Érdekel megoldás, Nintendo DSi, 3DS és a Switch is ehhez hasonló megoldást használ.
Az Xbox Classic volt ehhez hasonló, ám ott a lemez helyett simán csak fólia van [kép] ami ennyi idő után már elég nehezen érzékel, tettem egy próbát és lehántottam róla óvatosan majd ilyen vezető felülettel ellátott membránt rendeltem és tettem rá: [kép] jó is lett.AxBattler:
Ezt a wired mániát én se értem minden 3rd party kontrollernél, simán jó lenne a stick-es megoldás is. (mint az arcade stick nél)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Wesder
félisten
"Mindenesetre a series kontoroller dpadja messze a legjobb megoldás dpadok közül."
Fôleg akkor amikor egyszerre kellene lenyomni a ←→ a D-paden.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz Wesder #127135 üzenetére
Abszolut nem tudom elkepzelni, hogy verekedos jatekon kivul barmikor/barmiben lenne ilyen, es meg azokban is csak szokoevente.
Ezzel egyutt ertem a problemat, de na, messze nem a vilagvege, mert ezt leszamitva tenyleg a series-es a legjobb d-pad.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
negyven2
veterán
Március 14-től, ha rendelkezünk egy Sea of Thieves példánnyal (megvásároltuk azt, vagy a Game Pass Console-ban lévő), akkor már nem kell Game Pass Core/Ultimate előfizetés ha solo-ban, a Safer Seas-en játszunk!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
veterán
Megvan! Megcsináltam. Ezreztem az Avatart.
68 óra alatt játszottam ki és újabb 42 óra volt az ezrezés, összesen 110 órát tettem a játékba. Hihetetlenül idegölő feladatokért adott jutalmat. Volt amikor már a fejem vertem a falba meglátva az újabb időrabló feladatot és volt amikor fel akartam adni a maxolást. Aztán mindig erőt vettem és folytattam. Egész napjaim mentek rá. Megérte? Nem! Elképesztő időpocsékolás de akkor is megcsináltam és ez a lényeg.
Az utolsó játék volt amit ezreztem azt viszont eldöntöttem. -
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
vonSux
őstag
“Mindenesetre a series kontoroller dpadja messze a legjobb megoldás dpadok közül.”
Hiszek neked, hogy a rajzasztalon és szerelés közben jól teljesít. Csak az a kétfilléres kattogó hang rombolja porig az élményt. -
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos a STLAKER pakk, mától kapható.
Live-Die-Respawn
-
veterán
válasz AMD Power #127145 üzenetére
Köszi
Most egy jó darabig elég volt Pandora világából. A 2025.decemberi premierrel érkező Avatar mozifilm 3. részéig biztosan.
Az AC:Mirage-t még végigjátszom aztán az ubi+ előfizut lemondom. Ha nem ezrezek még a Prince of Persia is simán kipörgött volna azóta mióta befejeztem az Avatar sztorivonalát de próbálgattam és annyira engem nem fogott meg. Igazából az Avatar és a Mirage érdekelt az új ubis cuccok közül 2 havi előfizut pedig simán megértek. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz negyven2 #127147 üzenetére
Lesz majd patch meg MOD támogatás is.
"Later this year, the team will release a patch for Xbox Series X|S version that will bring additional graphical enhancements and other features. The console versions will also have mod support via mod.io, but this too will be a feature to roll out later"
Tehát így kb egy early access. Várunk akkor vele még.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest