Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Norb79
őstag
válasz AMD Power #126655 üzenetére
Összesen 168 bajnokság van, sok kategóriában, a kategóriákon belül is több alkategóriában, van erre achievement is, amikor már minden kategória, minden alkategóriájában nyertél bajnokságot legalább egy helyszínen. Na akkor fog eltűnni a "new" is, amikor ez az acsi megvan.
-
Redneck
nagyúr
Lehet csak nekem új, de nagyon tetszik!
Series X hűtő mellé, Series S kenyérpirító:
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
.LnB
titán
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vg
addikt
válasz oriic #126663 üzenetére
Kicsit gagyinak tűnik. Lehet benne lesz Paladin Mike, aki amúgy férfi, de női arca és hangja van, viszont borostás? Bár nem hiszem, hogy az ilyen szintű totális hülyeségeket beleteszik, azért is jó Tiny Tina Wolderlands, mert ott legalább teljesen, minden befolyás mentesen elengedték magukat a készítők.
-
sith7
nagyúr
A home nem rossz dolog, de új EA acc, új Activision acc is kellett, ergo ezek a játékok nulláról indulnak
-
Norb79
őstag
válasz AMD Power #126672 üzenetére
Akkor te ippeg hogy csak belenéztél ezekbe az intro videó utáni részen picit.
Az FH3 az nekem 4 nap 9 óra volt, mindkét kieg és az alapjáték összes versenye megnyerve, az FH4 az 4 nap 18 óránál jár, de csak az alapjáték és a lego kieg van "maxolva", a fortune islandron még csak egy fél tucat versenyt nyertem meg.
FH5be éppen hogy csak belenéztem párszor, az 1 nap 14 óránál áll.
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #126672 üzenetére
Az FH2 legnagyobb problémája pont ez volt: kb 12 óra alatt kész a single player, utána full repetitív. Nekem is 4 napom van benne kb, de csak 40 bajnokságot csináltam meg, meg pár multis acsi kivételével az acsikat. Az a 168 bajnokság teljesen lélekölő, nem csak mert ugyanazok a versenyek újra és újra, hanem a köztük lévő, hamar unalmassá váló road tripek miatt is. A kiegészítője viszont hangulatos, azt csináld még meg. Sokáig úgysem tart az sem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
SWORD ART ONLINE Fractured Daydream - First Trailer
Koop akciójáték, akár 20 fős raidekkel. (viszont lesz solo, offline módja is)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel nekem megvan a játék így nem tudom megnézni, de állítólag felbukkant Game Pass-ben a Dead Island 2.
Live-Die-Respawn
-
smokin
tag
Hipp-hopp jött a Dead Island 2
i'm too old for this shit
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #126675 üzenetére
Igen ezt már most is észrevettem. Olyan érzésem volt,hogy nah mintha itt már "jártam" volna. Storm Island megnézem még, utána meg megkapja a gyerek a játékot,hogy nyomhassa ő is.
-
.LnB
titán
válasz persil #126684 üzenetére
Az első komment.
Elég butaság volt azzal példálózni. Mivel ha a legújabbak szerint van rendezve, akkor az bármikor változhat, így irreleváns ez a megjegyzésed.
Így az lenne a jó gonolat, hogy arra gondoltál, ha a legjobbak szerint van rendezve. De akkor meg Idris Elba-s komment az első.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
persil
nagyúr
"Mivel ha a legújabbak szerint van rendezve, akkor az bármikor változhat, így irreleváns ez a megjegyzésed."
Faszom, ez eszembe sem jutott igy reggel... Jogos.
Amit en lattam hirtelen az olyasmi volt, hogy csak valami rossz parodianak tunik, olyanoktol, akik nincsenek vele tisztaban, hogy mirol szol a borderlands.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
AMD Power
titán
Újra megnézten ezt a Lies of P. Ez valami végtelenül idegesítő egy hulladék játék. Az irányítás katasztrófális. Kinek találták ezt ki?
-
Redneck
nagyúr
válasz AMD Power #126699 üzenetére
Akkor végképp nem fog jól menni a parry/dash/block szisztéma, de próba szerencse, sok sikert!
Nagyon tetszett a játék világa, de béna nyugger vagyok a műfajban, hiába próbáltam szeretni. Inkább tolok valami klasszikus FPS-t, amiben szenvedés nélkül szarba lövöm a nép nagy részét, akkor is ha trinkeltem.Más skill kell a két stílushoz.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest