Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati007
őstag
Sziasztok! Hol érdemes most Series X-t venni?
-
.LnB
titán
válasz Ati007 #126701 üzenetére
Which country is the cheapest to buy the next Microsoft consoles?
Hong Kong is the cheapest place in the world to buy Xbox Series X...
Bocsi!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Redneck
nagyúr
válasz Ati007 #126701 üzenetére
Nem nagyon nézegetem, de tegnap mintha feldobta volna Alzánál 169.990-ért! Annyiért erősen megéri.
Más:
Nyomtam egy delete cache resetet a konzolnak, hátha jobb lesz a Hogwarts Legacy, de nem érzek nagy változást, cserébe állíthattam be mindent újra.
Hiába állítottam mindent a régire, és kalibráltam a HDR-t, vannak játékok, ahol elég fakó lett a kép.
Van valami tippetek mit nézzek meg?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
consono
nagyúr
válasz AMD Power #126709 üzenetére
Én simán az első fél óra után elengedtem Mosnanában stresszes vagyok, ha egy játék kicsit is felcsesz megy is a levesbe...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
peternac
tag
válasz csuvicsuva #126714 üzenetére
1x kiállított ezt jelenti (ha a kép fölé viszed az egeret, ki is írja):
Az áru megtekinthető az alábbi üzleteinkben:Budapest - bemutatóterem
szóval zsír újat kapsz, ha alzától veszed -
senior tag
válasz csuvicsuva #126714 üzenetére
Én Alzától rendeltem múlt héten ezt a 169E és zsír új volt.
-
minilego
senior tag
Magyarítások még nem telepíthetőek xboxon?
-
senior tag
-
negyven2
veterán
Vagyis úgy néz ki, hogy csak a Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkezőknek érhető el!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz persil #126721 üzenetére
A Game Pass Core (leánykori nevén Xbox Live Gold) és a Game Pass Ultimate mellet még van Game Pass for Console és a PC Game Pass is!
A Core-ba értelemszerűen nem (amúgy 38 játék van benne jelenleg), de eddig minden GP-be kerülő játék legalább az alap Game Pass for Console-ba is bekerült (ill. ha olyan akkor a PC-be)! Mint teljes játék (és nem egy bővített csomag), eddig nem volt olyan ami csak az Ultimate-be került volna be![ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz negyven2 #126722 üzenetére
Gamepass for console gyk. az ultimate (csak pluszban van ugye mas is az ultihoz).
Tehat roviden, vagy core-od van, vagy ultimate, vagy semmi.
(Most az ea/ubi nem relevans).A pc gamepass meg senkit nem erdekel ebben a topikban.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
DaVE-1
aktív tag
válasz negyven2 #126722 üzenetére
A PC-s game passba nem igen kerülhet be addig amíg nem jár le az epic exkluzivitása, ami = lesz a steames megjelenéssel is (Ez a dátum April 22, 2024) Szóval ha addig bent marad a game passba szerintem belerakják a pc-sbe is. De lehet nem majd idővel kiderül
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz persil #126725 üzenetére
Valójában viszont mégis létezik, mert külön elő tudsz rá fizetni!
Viszont az MS oldala szerint az alap GP Console is tartalmazza. Vagyis a hivatalos Dead Island oldalon írják ki rosszul!
DaVE-1: Igen tudom, de konkrétan nem erre a játékra gondoltam, hanem úgy általánosan a GP-be kerülő játékokról! De ahogy írtam itt az volt megtévesztő, hogy a hivatalos oldalukon csak GPU-t említenek, az MS-nél meg listázza az alap GP-nél is. És volt már rá példa, hogy bár az MS listájában megjelent egy játék (vagy érkezett róla értesítés), aztán mégse került be. Ennyi a történet csak.[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Dead Island 2 Expansion Pass-t melyik storeból lehet most a legjobb áron beszerezni?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
senior tag
Dead Island 2-ben ha pld 3-an játsszuk akkor egy a haladás vagy mindenkinek meg kell csinálni külön a dolgokat?
-
negyven2
veterán
válasz persil #126731 üzenetére
Még mindig kerekedjük a semmit... a lényeg, annyi lett volna, hogy itt azt írják (a képen is csak ez van), hogy Game Pass Ultimate-ben érhető el (nem pedig Game Pass-ban). Ez csak annyiban érdekes, hogy amikor elindult a Game Pass Ultimate, akkor voltak olyan nyilatkozatok, hogy jöhetőnek bele olyan játékok, amik csak ebben a Game Pass előfizetésben érhetőek majd csak el. Ilyen nem igazán lett azóta se (ugye a Gears 5 esetén az alap GP az alapkiadást, míg a GPU az Gears 5 Ultimate-et tartalmazza).
Ha egy külsős fejlesztő, kiadó külön is megemlíti, hogy a játéka Game Pass-be kerül, akkor annyit írnak, hogy Game Pass-ba került, érkezik, nem pedig Game Pass Ultimate-be. Mivel most az Xbox-nál látható átszervezések vannak, ezért egy ilyen kiírás, azt sugallhatta, hogy lesznek mégis olyan játékok, amik csak a legdrágább előfizetési csomagba kerül majd (ugye PS+ esetén ez van).
Az meg, hogy valószínűleg több Core GPU de még PC Game Pass előfizető van külön-külön is, mint alap GP, az nem jelenti, hogy nem létezik. Nemhivatalosan a 34 milliós Game Pass előfizetőknek kb. a fele fizet elő GPU-ra. A másik fele meg megoszlik a többi csomag között. Vagyis simán lehet (sőt biztos, hogy van )az alap GP-nek is pár millió előfizetője.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
persil
nagyúr
válasz negyven2 #126734 üzenetére
En ertelek es megertelek, de tovabbra is azt mondom, hogy az egesz "hir" nem kulonosebben erdekes, mert a felhasznalok valoszinuleg egeszen irgalmatlan hanyada szamara, vagy kell pass es gpu-ja van, vagy nem kell pass es core van, vagy nem fizet elo semmire.
Ahogy te is irod, olyan nincs, hogy csak kifejezetten csak ultimate-tel ersz el valamit, fuggetlen attol, hogy hogy fogalmaztak abban a cikkben. Felrevezetonek meg nem mondanam, mert 3 sec utananezni, hogy most akkor hova erkezik egy cim. Aki meg erre sem kepes es megtevesztve erzi magat, az nem a legelesebb kes.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
negyven2
veterán
válasz persil #126735 üzenetére
Ugye a Sony-nál a PS+ Premium-ban vannak olyan játékok amik csak ebben a tier-ben érhetőek (vagyis az Extra-ban nem). Game Pass esetén nincs ilyen (kivétel az EA Play, amit alap GP Console nem tartalmaz). Vagyis nem lenne meglepetés, hogy ha esetleg az MS is azt mondaná, hogy akkor GP-ba kerül majd olyan játék, ami csak GPU előfizetéssel játszható.
Vagy esetleg lesz egy Game Pass Ultimate Premium Extra Deluxe Plus infinity előfizetés is, amibe lesz ilyen játék, és minden GP-ben lévő játéknak a full-os kiadása lesz benne (összes DLC)...
-
Norb79
őstag
válasz negyven2 #126734 üzenetére
Nem egészen azt írták, amit belelátsz. Ha azt írták volna, hogy csak ultimate membereknek lesz és senki másnak, akkor igazad van. Így csak simán elfelejtették odaírni, hogy ja és persze még a console gamepass előfizetőknek is elérhető lesz. Csak akkor ki kellett volna írni, hogy a console gamepassban nincs benne a gamepass core, szóval azzal online nem lehet játszani, az meg már túl sok apróbetűs rész, főleg úgy hogy ahogy persil is írja, mivel a console gamepassban nincs benne az online multi elérhetőség így a tényleges előfizetők száma max 10 fő.
Szóval amit itt kergetsz, hogy bejelentették, hogy nem lesz benne a console gamepassban és bejelentették, hogy csak és kizárólag a gpu-ban lesz benne az nem igaz, nem ezt jelentették be.
Azt jelentették be, hogy benne lesz a gpuban (stimmel), a gpuval online is lehet coopolni (stimmel). És semmi többet. -
Ati007
őstag
Köszönöm a segítséget, megvettem az Alzanál.
-
veterán
válasz peternac #126713 üzenetére
Próbáltam már a dobálható cuccokat is meg minden fegyverrel kb 60x de nem megy. Meg ha menne is mondjuk újabb 40-50 próbálkozás után, akkor sincsen értelme folytatni, hiszen ez még csak a 10 legerősebb bossban sincsen benne a játékban. Mi lenne a többi komolyabb bossnál? Hónapok és több száz próbálkozás mindegyiknél? 😀
Ez volt kb a 6. soulslike amit elkezdtem és ahogy a többinél, úgy ennél is elakadtam. Ilyenkor kell felismerni az embernek a képességei határait -
Wesder
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest