Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Befejeztem a Hogwarts Legacyt. 56 órát ír tiszta játékidőre, a box szerint 72 volt. Az összes fő és mellékküldetés kész, a lényeges dolgokat maxoltam. A térkép déli része totál erőltetett, tele van időhúzó faszságokkal (amiknek a fele is bőven sok lenne), úgyhogy skippeltem, nem vagyok kényszerbeteg. A végére kicsit eluntam a gagyi mellékküldetések miatt, de egyébként tetszett.
Szerintem ebben ennyi volt, megértem hogy nem akarnak második részt, hiába lett nagy siker.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz homerhamm #127502 üzenetére
Úgy tudom inkább a mobilos vonalra fókuszálnak, mert sok a HP fan, de nincsenek egyértelmű hírek. Még a DLC-vel kapcsolatban is csak maszatolnak. A világ elbír még egy jó single kalandot, de a Roxfortban és környékén játszódó részt, nem tudok elképzelni.
Szerintem az nagyon izzadtságszagú lenne, mert ebben kimaxolták a fan servicet, plusz a felfedezés még erőltetett is lett egy kicsit a végére.Nem bánom ha jön, de nem fűzök hozzá sok reményt.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Nagyon ritkán játszom, ezért nem vagyok képben.
Az Xbox-pontokat (amiket játék közben bizonyos feltételek elérésekor lehet kapni) hol, hogy és mire tudom beváltani?
Köszönöm szépen!
-
zsozsa74
őstag
válasz Levente1991 #127504 üzenetére
Egy erős kézfogásra. A cimboráidtól gratulációképp, hogy megszerezted őket...
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
frankdelgado
őstag
Én malajziai prostituáltra gyűjtök...de régóta csinálom már, mert meglehetősen drága.
-
Azokat semmire.
De van egy rewards program is, abban már lehetnek hasznos dolgok. [link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz frankdelgado #127507 üzenetére
Előbb e-p&@szt kell nagyobbítani
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
Baromi hangulatos ez a Sleeping Dogs.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
Már előre látom mennyi bug lesz a játékba.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz DaVE-1 #127512 üzenetére
Országonként más. A megszerezhető pontok is, meg a beváltási lehetőségek is. Asszem, a US a legjobb (nyilván), de nekem is összejön belőle (Németországban) lazán heti 5 eur levásárolható kupon, vagy 2-3 hetente 50 napnyi gpu hosszabbítás. A magyar verzió egyelőre csak mutatóba van, nemigen jó semmire sajnos.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
DaVE-1
aktív tag
válasz parandroid #127517 üzenetére
Tehát ha én jobbakat akarok akkor kell egy német vagy us account is ezek szerint?
-
-
elder troll
őstag
válasz Wesder #127520 üzenetére
Ez pontosan hogyan működik?
28-án költözöm Ausztriába, át kell állítanom a régiót a gépen?
Vagy hogyan kell elképzelni ezt a dolgot?
Ebben a hsz-ben parandroid által emlegetett GPU "hosszabbítás" érdekelne főleg.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz elder troll #127522 üzenetére
Nem kell csinálnod semmit. Max annyi hogy a konzol régiót átállítod.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
parandroid
félisten
válasz elder troll #127522 üzenetére
Letöltöd az xbox, meg a bing appot mobilra, meg xboxra a rewards appot, aztán meglátod, hogy miket ajánl fel naponta. Nekem a konzol is német régión van, ez tény. A megkötes amúgy annyi, hogy az adott régióban megszerzett pontokbol beváltott jutalmat is csak abban a regióban tudod felhasználni. GP-nél nyilván mindegy, de ha ajandékkártyára váltod be, az csak a német store-ban levásárolható nálam.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
elder troll
őstag
válasz parandroid #127524 üzenetére
és #127523 Wesder
Köszönöm a válaszokat
Kíváncsi vagyok a dologra, nekem már az is bőven megfelelne, ha a GPU ingyen lenne.
Utoljára 9x50 napot töltöttem rá, illetve rog ally adott még +3 hónapot, így közel egy évnyi előfizetésem van jelenleg. -
Redneck
nagyúr
A Starfield kapott a megjelenés óta rendes teljesítmény frissítést? Megy már legalább a 30 fps?
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz darkstreet89 #127528 üzenetére
Nem esett le a poén? Bugok lesznek a játékba, BUGOK.
[ Szerkesztve ]
-
YxVs
senior tag
Autós szimulátorok, mint EA Sports WRC, Dirt Rally 2.0, ACC, F1 23 hány FPS-el futnak max Series X-en?
-
parandroid
félisten
Viccelsz? Mégis mit szeretnél? 120-at? Vagy 165-öt? A TV-k nagy része sem tud a 60-nál többel mit kezdeni, nem is beszélve arról, hogy 4k felbontásban egy kb 5x annyiba kerülő hardver kéne már a 60Hz-hez is, mint ami jelenleg az xbox-ban van.
Szóval röviden: nem, nincs.
p
-
Norb79
őstag
Valójában pl az F1 2023 tud 120 fps-t, de WRC 9-10 is.
-
.LnB
titán
válasz homerhamm #127441 üzenetére
Pénteken eszembe jutott, hogy letöltöm a The Crew Motorfest-et. Alig találtam meg az ingyenes verziót. Azt hiszem, hogy végül az Uplay editiont kellett letölteni.
Aztán tegnap, az utolsó napon eszembe jutott, hogy letöltöttem, és volt is egy kis időm kipróbálni. Egy órát terveztem, de végül három is lett belőle. Biztos nem megy nagyot a játék, ha annyira sokszor van ingyenes időszak, mint amit írtatok. Viszont engem egyáltalán nem bántott ez a három óra. Kormánnyal elvoltam vele. Én a The Crew 2-ven is sokkal-sokkal több időt játszottam, mint amit szívesen bevallanék. És ahhoz képest jelentős előrelépéseket láttam.
Konkrétan a Japán, és a Porsche 911 sztori(?)-kat nyomtam le. És láttam, hogy marha sok tartalom van még benne.Annak nagyon örültem, hogy a The Crew 2-es kocsijaimat, amiket Playstation-ön szereztem meg, azokat simán importálta az Xbox-os verzió most. Szóval van crossprogress.
Tökre megörültem, amikor megláttam, hogy a nitro már kikapcsolható. Iszonyat illúzióromboló szerintem, hogy minden kocsiban van nitro. Az már kevésbé tetszett, hogy az ellenfelek ettől függetlenül ugyan úgy használják. Ráadásul egy drag futamot, ahol nem saját kocsival kell versenyezni (Japán sztori része). Azt konkrétan nem lehet megnyerni 4/5-ös nehézségen, nitro nélkül. A sima versenyeken még úgy ahogy boldogultam minden segítség, és nitro nélkül. De annyira kevés bónuszt számítanak a futamok végén kapott összegbe, ha ki vannak kapcsolva, hogy inkább visszakapcsoltam pár segítséget.Amivel még sokat szívtam az mellett a Drag verseny mellett (mire leesett, hogy kell a nitro), az a drift volt. Nagyon nehezen teljesítettem az elsőt. Bár szerintem itt is a "stock" kocsi miatt lehet. Nagyon furán viselkedett a kocsi. Emlékeim szerint a The Crew 2 nem volt ilyen. Egy normálisan beállított kocsival is ki kellett volna próbálnom.
Szóval nem volt rossz. Mikor befejeztem a játékot, meg is néztem, hogy mennyi az ára. Most akciós is, de ennyit még nem adnék érte, talán 6-7000ft körül majd.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
YxVs
senior tag
válasz parandroid #127534 üzenetére
Igen, 120-at, mert a tévém tudja, és ezek szerint van is olyan játék, ami a kolléga szerint tudja is.
Egy régebbi játéktól nyilván nem feltétlenül várja el az ember, de mondjuk egy EA Sports WRC tudhatná. -
persil
nagyúr
válasz csuvicsuva #127539 üzenetére
En ezt az egesz kepfrissites dolgot elengedtem mar egy jo ideje, olyan irtozatos zurzavarok vannak az emberek fejeben, hogy teljesen felesleges megprobalni barmit is elmagyarazni.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Norb79
őstag
Ott a linkelt lista, hogy mi tud 120 fpst, szóval a további teóriagyártás amúgy is felesleges.
-
Moby
addikt
Szerintem elég egyértelműen leírta, hogy 120fps-t szeretne. A tévéje tudja a 120Hz-et, szóval 120fps-t szeretne. Ennyire nem bonyolult ez, amennyire értetlenkedtek.
És az EA WRC akár tudhatna is 120fps-t, de most, hogy átültették UE-re (ami eddig leginkább csak problémákat okozott), ez egy SeriesX-nek már nem megy. A valóságban a 60-at sem tartja, amit a látvány sem indokol. A játék amúgy jó, csak kivégezték ezzel az UE-vel úgy, hogy totál hülyék hozzá. Egy fél év, és az isten tudja hány visszanyitott hiba jegy kellett, hogy megértsék mi a tököm az a shader precompiling, kínomban már belinkeltem nekik a vonatkozó UE doksi oldalt.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz csuvicsuva #127541 üzenetére
Azt ugysem lehet elegszer.
-
persil
nagyúr
Senki nem ertetlenkedett, nincs mit megvedened.
En csak offban megallapitottam, hogy az emberek nagy reszenek halovany fogalma sincs fps-rol, hz-rol, idekeverik a lagot, rosszul hasznaljak a ping kifejezest es igy tovabb, ezert, ha ilyesmit latok, akkor kontextustol fuggetlen tovabb gorgetek es minusz egy agyverzes.
"Egy fél év, és az isten tudja hány visszanyitott hiba jegy kellett, hogy megértsék mi a tököm az a shader precompiling, kínomban már belinkeltem nekik a vonatkozó UE doksi oldalt."
Ez mondjuk kisse vicces. Legalabb megkoszontek?[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz persil #127545 üzenetére
Nem, a mai napig nem tökéletes, de legalább már kb van. Nagyon lassan haladnak vele, egy év kellett volna, hogy kikupálják normálisan, de továbbra sem látszik, hogy pontosan ki és mit nyert az UE átállással. A mondás az volt, hogy a hosszú szakaszok, és a nagy magasságkülönbségeket az övék már nem tudta lekezeni, amit értek, de hogy erre az UE sem jó, az egészen biztos.Legalábbis az ő kezükben biztos nem. Az FH motorjára lehetne büdösjó rally félszimet csiholni, csak sajnos erre nincs esély.
-
-
Redneck
nagyúr
Mióta komplexebb lett, pár fejlesztőstúdió nehezebben boldogul a motorral. Az utóbbi években több nagy címnél tapasztaltam, kisebb-nagyobb teljesítmény és megjelenítési hibákat. Amik kapásból eszembe jutnak: Arkham Knight, Jedi: FO, Jedi:S, Callisto Protocol, Hogwarts Legacy, Atomic Heart, High on Life, Redfall, WRC.
Nem lehet mindenki penge UE-ből, de AAA címeknél azért többet várnék.YxVs:
Vannak 120fps címek, de a többségük alacsonyabb felbontáson fut, és rosszabbul néz ki mint 60Hz-en. Párszor kipróbáltam a 120-at XSX-en, de vissza is raktam 60-ra..LnB:
Köszi az élménybeszámolót. Bagóért majd behúzom a "Forza-verő" Crewt, de sokat nem adnék érte, mert annyira nem győzött meg amikor próbáltam. Az előzőekkel is el lehetett karistolni, de messze voltak a jótól.[ Szerkesztve ]
-
DaVE-1
aktív tag
No More Heroes 3-al szerettem volna játszani felhőben ,mert jelenleg nincs helyem és azt írja ki a felhős játékhoz meg kell vennem a game-et
Ez most csak valami rendszerhiba lesz vagy mi ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Óra topik
- Autós topik
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest