Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmsnorbi
csendes tag
válasz l.skywalker #212571 üzenetére
Próbáld légyszives ne home tarsal, ha az se megy nálad akkor elköszönök. Ha gondolod adok egy accot amin láttam én is. Ott ki be lehet lépni és jelzi a kileptetest de megy tovább.
[ Szerkesztve ]
-
-
kmsnorbi
csendes tag
Csak a játék inditasnal kell belépve lenni, ha közben más használja akkor kiírja, hogy felhasználó kileptetve de a játék megy tovább(folyamatos belépés nem szükséges a játéknál). Próbáljátok ki egy ismerőssel, baráttal és látni fogjátok, nem varázslat.Ez más játékosnak is megismételheto
-
kmsnorbi
csendes tag
válasz vicces #212514 üzenetére
300 Ft csak 1 hónap a többi 3000. Ha megoldható ötöd áron és működik, akkor szerintem nem gáz. (Tudom nem teljesen ugyanaz de használt lemezes játék is cserélődik több kézben megfordul, nem tűnik etikátlannak, nem vagyunk egyformák) De persze megértelek téged is, nincs macera meg bizalom kell hozzá. Kíváncsi vagyok lenne-e jelentkező egyáltalán. Azért köszönöm, hogy írtál.
-
kmsnorbi
csendes tag
Kedves Xbox közösség. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ki lenne benne a következő dolgokban: kb 5-en összeállnánk venni 1 éves game passt és mindenki tudná használni, nem homenak beállítva a felhasználót. Játék inditasnal visszaváltani saját felhasználóra és már megy is a játék. Megosztva az összeget meg olcsóbb is. Már láttam ilyent működés közben is. Ha van kérdés ill. van érdeklődő, kérem jelezze. Köszönöm a figyelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest