Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aki955
csendes tag
Előtted azt írták szabad Akkor, ha keresek egy gyűjtői kiadást a Dark Souls 3-ból az nem kiírható?
-
aki955
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos erre hivatkozást nem találtam de ebben a topikban mennyire lehet adok-veszek témát feldobni? Van egy dolog amit egy ideje keresek és abban reménykedek itt hátha valakinek van az amit keresnék úgyhogy valamilyen szinten kétségbeesett segítség kérés is lenne a dolog
előre is köszönöm!
-
aki955
csendes tag
válasz Medocsabi #95489 üzenetére
Én pl. azért vettem volna ezt meg, mert a Mass Effect trilógia volt a legmeghatározóbb játéksorozat számomra minden részt végig vittem kb 4-szer így gondoltam erre az egy játékra költök egyszer ennyit. Bár így, hogy elolvastam nincs benne a játék 65ezerért csak a még plusz 20 ezer forintos pakkban... Elmennek a ....
[ Szerkesztve ]
-
aki955
csendes tag
Ahh ezt néztem én is erre gondoltam de akkor drága országunkban ezt nem nagyon fogja egy viszonteladó sem forgalmazni van egy olyan érzésem A szállítás meg annyi lesz amcsiból mint maga a pakk...
Viszont kajak nincs benne a játék... Én ezt nem is értem ilyen gyűjtői kiadásokat, hogy mernek kiadni a kiadók???? Ez lesz az új trend? Pár év és külön veszed majd meg a játékokat checkpointonként
De a választ köszönöm![ Szerkesztve ]
-
aki955
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg Mass Effect Andromeda gyűjtői kiadás vagy limitált szériás kiadás lesz?
Nézegettem elég sok helyet de nem nagyon találtam róla semmit. Nektek esetleg van valami infotok?köszi előre is!
-
aki955
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem remélem nem off topic lesz.
1 hete vettem egy Gears of War 4-es XBOX ONE bundlet a piros 2 terásat. Ugye járt hozzá a Gears 4 és elvileg ha játszottam volna vele dec 31-ig megkaptam volna a többit is. Erről valakinek van valami infója, hogy ezt kitudom e még használni vagy letölteni utólag vagy pedig rá...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest