-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz bulikavagyok #35040 üzenetére
Ertem az elvet, de azert furcsa. Miert ne lehetne hogy itt is es moszkvaban is van lakasom, es folyamatosan utazgatok. Nekem van ismerosom ilyen...nem gyakori de miert ne.
Mondjuk en nem tokolok ezzel az egesszel ugyhogy nem erint, de ez furcsa. -
Def26
félisten
Nyugodt lehetsz, ha tiltják és ezért megy a fingatás nem tesznek különbséget a régiók között.
Nektek max az lesz szar, hogy az ilyenek miatt mint én fogják megszopatni az egész brigádot.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
gianni85
veterán
én már itthoni régióban, igazi címemmel kezdtem el vásárolni. Mivel nem szeretném bukni se a játékaimat, se a gamertag-emet, így már nem trükközök. Az talán tényleg nem feltűnő, ha bár nem a saját régiódat, de mindig ugyanazt használod
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest