Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- Omega Crafter - Május közepén jön a teljes kiadás
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Elden Ring
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
bulikavagyok #35040 üzenetére
Ertem az elvet, de azert furcsa. Miert ne lehetne hogy itt is es moszkvaban is van lakasom, es folyamatosan utazgatok. Nekem van ismerosom ilyen...nem gyakori de miert ne.
Mondjuk en nem tokolok ezzel az egesszel ugyhogy nem erint, de ez furcsa. -
Def26
félisten
válasz
Nyugodt lehetsz, ha tiltják és ezért megy a fingatás nem tesznek különbséget a régiók között.
Nektek max az lesz szar, hogy az ilyenek miatt mint én fogják megszopatni az egész brigádot.
-
gianni85
veterán
válasz
én már itthoni régióban, igazi címemmel kezdtem el vásárolni. Mivel nem szeretném bukni se a játékaimat, se a gamertag-emet, így már nem trükközök. Az talán tényleg nem feltűnő, ha bár nem a saját régiódat, de mindig ugyanazt használod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest