-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz mcwolf79 #167149 üzenetére
Totál hülyének nézed az embereket Leirod a srácnak (aki xboxot akar venni,és ezt közölte is a melyik konzolt vegyek topikba) hogy mennyi mindenben jobb az xbox aztán a végére irod "vegyél egy ps4 pro-t"
A Gow-ot aztán tényleg látni kell,ajándékba adtam a ps4 pro-m mellé ingyen annyira jó,20 percet volt a gépben
Az a közhiedelem amit emlegetsz úgy hivják digitalfoundry,és nem kicsit szebbek a multi cimek,ne nézz hülyének senkit,sokunk ps-el kezdte,van viszonyitási alap.És videok is bizonyitják.
Semmilyen ferditett false (amúgy igy irják) infokat nem kapott a kérdező te hazudozol neki,mert ps fanboy vagy,a tényeket te sem tudod betagadni,nagyon nagyon sok összehasonlitást be tudnék ide linkelni ami a grafikát/stabilitást illeti ,de nem érsz annyit[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
Csak azért kérdezte
mert most adtam el a ps4 prot és minden exkluzív cím meg volt gad of war platina is lett, csak azért kérdezte ezeket a dolgokat mert saját szememmel is akarom látni a különbséget ezert próbálnak ki egy Xbox x is .LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
nagyúr
"A különbségek többnyire nem észrevehetők." - ezt cáfolom. Én Veled ellentétben párhuzamosan használom a két gépet így nem kell az emlékezetemre hagyatkoznom akkor amikor össze akarok hasonlítani egy-egy játékot. Egy időben "teszteltem" (egy tévére kötve) több multiplatform címet is, és a különbség minden esetbe látható volt. Némely esetben szerintem ha nem egyidőben látom a két képet akkor is szembeötlő lett volna a különbség. Az igazsághoz hozzátartozik, h én nagyon közelről nézek egy viszonylag nagy tévét, nyilván a képátló csökkentésével és a nézési távolság növelésével szinte eltüntethető az összes különbség. A legújabb multiplatform címek (AC Origins, SotTR, Wolfenstein 2, RDR 2, BF V, stb) sokkal jobban néznek ki X-en, mint a legtöbb PS ex játék. Onnan egyedül a GoW-t tudnám kiemelni (grafikailag), de a többi cím mind alulmarad egy ilyen összehasonlításban.
"Nem lelkesedek én semmi iránt, azt veszem, ami jobban megfelel az igènyeimnek." - ezzel viszont maximálisan egyetértek! Én sem korlátozom le saját magamat azzal, h valamelyik márkának hűséget esküdjek. Ezt elég nagy hibának tartom.Az OW témához: én már csak nevetni tudok ezeken az elfogult, dilettáns és kiégett gamereken. Pontosabban csak tudtam nevetni, mert már nem szúrok ki saját magammal azzal, h akár egy percet is megnézzek bármelyik videójukból. De látva a népszerűségcsökkenésüket (tesztek átlagos nézettsége régen 300-400k, idén meg már bőven 100k alatt) szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Most már csak a nekik tapsikoló (itt is gyakran feltűnő) PS fanboyokon tudok jókat nevetni.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Szerintem a Forza rohadtul nem arcade.
Az egy dolog, hogy egy versenyt sem tudok végigvinni kicsúszás nélkül, de még a harmadik hely is csak keservesen van meg...Ami igazán arcade az szerintem a bornout paradise... Ott csak menni kell osztjónapot...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest