Új hozzászólás Aktív témák

  • Def26

    félisten

    válasz boost #4858 üzenetére

    Összességében elégedett vagyok. De sokat nyom a dologban, hogy régen xbox 360 -am volt. Érzelmileg sok minden köt a boxhoz és ez miatt szemet hunyok 1-2 dolog felett. PS4 nekem nagyon idegen, és a ps4 exkluzívak sem izgatnak valahogy.

    Új beugróként nem tartom jó vételnek, nem tetszene, hogy erőltetik az extrákat pl. kinect kötelezettség, csempe, tv funkciók stb. Ha magamból indulok ki akkor azt mondom, hogy nem kell extra, csak játszani szeretnék. Nem akarok TV -t, kinectet, hangvezérlést. Játszani akarok a lehető legjobb minőségben. Ezért új belépőként ps4 -et vennék.
    Amellett, hogy sok jópofa dologra jó a kinect szerintem pár hetes csodálkozás lesz csak. Megunod, nem érdekel és ha MS nem erőlteti a játékok mellé szépen el is felejted, hogy a gép mellett van.

    Tulajdonképp a két gép két vásárló közönséget céloz meg. Van aki csak játszani akar van aki ennél kicsit többet. Mindenkinek saját magának kell eldöntenie mi a fontos számára.
    Mi akik xbox one -t vettünk beáldoztunk egy kis pénzt és hardver erőforrást az extra dolgokra. Mi is tudjuk és érezzük is, hogy ez még nem az amire vártunk, ennél több kell. Próbálom úgy felfogni, hogy ez egy hosszútávú befektetés lesz, tudom és remélem, hogy később rengeteg irányba virágzik el ez az egész rendszer. Úgy érzem az xbox one sokkal nyitottabb és felkészültebb a jövőre nézve mint a ps4. Szerintem sokkal több tapasztalata van az interaktív szórakoztatásban a MS/xbox -nak és bízom benne hogy ezt meg is tapasztaljuk.

    Tehát röviden, hogy a kérdésedre válaszoljak: igen, úgy érzem teljesülni fog. :)

    Még 1 gondolat. Egyetlen egy dolog tud a másik irányba dönteni, ez pedig a Battlefield 4. Ha xboxone -on akad, fagyogat, fps dropol és PS4 -en ezzel szemben tökéletes lesz, akkor szemrebbenés nélkül váltok.

    [ Szerkesztve ]

    Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Új hozzászólás Aktív témák