Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
hmmmmm.......
"Phil Spencer is wearing an xbox "all in one" t shirt. He told a fan its "kind of a secret" what it means."
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gianni85
veterán
válasz appleGjuice #45302 üzenetére
csak nyári időszámításkor, egyébként CET. Central European (Summer) Time
(#45303) pzstm
Nagyon néznék, ha idővel az X1 a Win10-zel kiváltana egy alap asztali gépet[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
Nem vágom ma mit tud (játékon kívül semmire se használom a gépet), de nekem az már nagy szám lenne, ha minden fontos programom (nem kell nagyokra gondolni) működne, és teljes egészében elérnék egy ext HDD NTFS fájlrendszerét. Gondolom ez esélytelen, mert biztonságban kell tudni a rendszert, aztán minél többet engednek, annál előbb fogják feltörni a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
2016 április 5 (3-án szülinapom van, tuti elkérem 2 nappal hamarabb )
Crackdown is marketed as using 20x the available processing power of the Xbox One since it's cloud backed.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Scalebound meghozta a kedvemet egy kis sárkányos öldökléshez
-
addikt
-
addikt
Elso 6 sor csak zold polos XO katona
-
pzstm
titán
Az megvan hogy ezentúl havi 4 ingyenjatek One-ra? 360-as Játékok azonnal BC-k, ahogy elérhetőek a Games with gold programban
-
nagyúr
-
-
addikt
Tegnap neg nem lattam de ma mar elerheto a gears of war 1 bc ben. Most jon le kivancsi leszek hogy fut.
-
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz ImpersonatoR #45320 üzenetére
Melyik pályán?
Annyira nem megy kontrollerrel a zárt pálya semelyik játékban.Részben, de el is mondtam hogy mindenképp venni fogok megint, csak később, a Ps4-et gyakran használom, a boxot mielőtt eladtam hónapokig be se kapcsoltam.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz cyberkind #45321 üzenetére
Szerintem mindenkinek jobb lesz, ha maradsz a PS4-nél és nem veszel X1-et újra.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
cyberkind
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #45322 üzenetére
Miért?
Vannak itt is exkluzívok amik érdekelnek, de nem jönnek pc-re, úgyhogy fogok, meg fillérekért dobálják már most is, nemhogy később, lefedem magam teljesen, de PC az elődleges platform. -
a.sebi
őstag
válasz ImpersonatoR #45317 üzenetére
Lemezesen vagy digitalisan tudtad letölteni ?
-
Def26
félisten
Akkor szóljatok, ha a battlefield 3 -al tudok one -on játszani (remélem mihamarabb). Azonnal veszek egy gépet.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
a.sebi
őstag
Hol tudom megnezni hogy nekem meg van e ?nincs 360am már.... meg ugy érdekelne hogy mikkel rendelkezek !!!
-
Def26
félisten
Bill. egér támogatásról nem volt semmi hír? Jó lenne PC -t kidobni, mert nekem csak netre kell a gép.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz cyberkind #45323 üzenetére
Nem hiszem, hogy most elégedettebb lennél vele, mint korábban voltál, csak ennyi.
(#45329) Def26: Arra nem lenne praktikusabb egy nagyobb tablet?
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Gamescomon részt vevő sajtósok egy ingyen Rare Replay lemezt kaptak ajándékba.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Worms 2: Armageddon időközben bekerült BC-be.
Live-Die-Respawn
-
lacuska74
tag
Battlefield 4 online multiban, hogyan lehet új fegyvereket szerezni?
Már elég régóta játszok és nem nyílik meg semmi új... -
lacuska74
tag
Köszi, de úgy látom már öreg vagyok, hogy megértsem.Látom a servereket, fogalmam sincs melyiket válasszam vagy miért.
Az az igazság, hogy kb egy hete kezdtem online játszani életemben először.Nagyon tetszik
A multiplayer részben a Conqest-re szoktam kattintani, ott bedob valahová és játszok.
Elég sokat játszottam de nem nagyon fejlődtem, persze lehet nem is kellene.
Pl. azt sem tudom, hogy én miért vagyok zöld betűvel jelölve, mások pedig kékkel.
No mindegy, akkor valószinű ez így is marad.
Köszi a segítséget, bejelentkeztem a battlelogra, csak nem lettem okosabb
Ja, mi az a ''kaszt'?[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz lacuska74 #45342 üzenetére
kaszt = Assault, engineer, recon, support
A lényeg, hogy minél több pontot szerezz a kedvenc kasztoddal. PL. ha engineer -t szereted akkor erre gyűjtögeted a pontokat. Pontokért meg fegyvereket kapsz. Itt vannak a pontok.
Ha 74 a születési éved akkor nem mondanálak "öregnek". Páran vagyunk akik szoktuk együtt játszani és bőven vannak akik 70-80 években születtek.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Csak kell még reszelgetni egy kicsit
Hi Zsolt, our goal is Win10 is on Xbox One, with the new UI, for Preview members in early (hopefully) September.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz SütiGTi #45345 üzenetére
nem nem vagyok kint, Te gondolom igen. Pihenj, nyaralj, lényeg hogy havi 4 játékot kapnak One-osok Gold-al, 2 360-asat meg 2 One-osat, többit majd megnézed
-
PodMAN
senior tag
Nem bírtam tovább, bezsákoltam egy Forza 6 Ultimate-et. Asszony meg ne tudja
-
hitchins
őstag
válasz lacuska74 #45342 üzenetére
Hat elsore bizos atlathatatlan
A kasztok annyiban befolyasolnak hogy milyen eszkozoket fegyvereket tudsz vinni. (pl vallrol indithato raketat vagy aknat csak engineer tud vinni. Nagyobb terepen ahol tankok vannak jol jon.
sniper puskat ertelemszeruen csak sniper tud vinni stb..)
Amit eppen hasznalsz az a kaszt fejlodik. Conquestben probalj minel tobb foglalasnal ott lenni (A,B,C pontok) es persze minel tobb ellent olni.
Nincs esetleg ismeros akivel tudsz jatszani...?
De nem akarok tobbet offolni, ha kell szivesen segitek privatban ...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest