Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz losilee1337 #31901 üzenetére
Nekem ez a fix kamera a halálom, így hagyom ezt is, mint a Silent Hilleket Ps-re.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz godzsy2 #31907 üzenetére
Én is emlékszem a fix kamerás játékokra, de nekem kicsit korábbiak az emlékek: Alone in the Dark.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
pzstm
titán
-
gianni85
veterán
válasz medvekutya #31912 üzenetére
na oda is kár volt felnéznem. Megláttam a Killer combo braker lemezt, aztán rákerestem Store-on a játékra (teljesen radar alatt volt mióta újra van gépem) és most rá vagyok izgulva a 12ezres complete edition-re
-
Donibrasco
tag
Megtudná valaki mondani,hogy ez a Resi HD remake lesz lemezes változatban van erről infó?
-
spae
aktív tag
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az normális, hogy kikapcsolom a gépet, úgy hogy instant on módban van, kikapcsolt állapotban tölti le amit kell, de ilyenkor a letöltési sebesség, kb harmada a normál, használat közbeni letöltési sebességnek?
-
adrian94
őstag
válasz medvekutya #31912 üzenetére
Mennyire megbízható ez a bolt ?
-
legiaap
félisten
Ebben a D4-ben hogy lehet beállítani, hogy ne kapcsolja ki a kontrollert? Állandóan lecsatlakozik és hadonásznom kell.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nagyúr
-
Mankó
veterán
Valaki megnézte a most akciós Styx: Master of Shadows című játékot?
Megéri a 2.400 Ft-ot? -
woodbear
addikt
Mit kell még állítanom, hogy német legyen az xbox.com oldalam és tudjak fizetni végre paypallal (amit a commerce oldalon sikeresen fel is vettem fizetőeszköznek) mert sikeresen váltottam régiót németre, el i fogadta mostmár a paypalt fizetőeszköznek, de a smartglass és az xbox.com is.még mindig forintban ír és nem engedi csak a magyar kártyám használni, de azon nincs lóvé. (Amúgy a storm island laza 20euro kicsit feljebb kerekítenek itt, na mindegy megvenném, de nem akarok gift carddal bohóckodni, ezért kéne a paypal.)
@Bulika: én is remélem mert most én is rádugtam
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
nagyúr
válasz woodbear #31927 üzenetére
Azt nem tudom, hogy miért hozza még mindig az eurós árakat Neked, viszont a helyedben megfontolnám, hogy megvegyem a VIP Pass-t is 20 dollárért/euróért, mert akkor féláron kapod a Storm Island DLC-t. Így 30-ból megúszod a kettőt együtt.
Én egyébként mindig a weboldalon vásárolok, és ott mindig a lap alján beállított ország pénznemében adja meg az árakat.
legiaap: Mielőtt elindítod a játékot kapcsold ki a setup-ban a kinectet. Úgy biztos nem fogja látni, ha mozogsz előtte..[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz gianni85 #31928 üzenetére
Köszi, így már jó
@Bulika: na mostmár jó. Lehet, hogy kellett egy kis idő a rendszernek míg átrakott mindent az új régióba, meg hozzáadta a paypalt, de most tudok vele fizetni. Nagyon drága a magyar storehoz képest ez a német, de már mindegy. Vagy van olyan ország ahol megy a paypal és euróban lehet vásárolni, illetve hasonlóan jók az árak, mint a magyaron? (Bár most 3 hónapig nem válthatok)
Oldalam: www.swsfoto.de
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bulikavagyok #31932 üzenetére
Mert kint él?
Titanfallra milyen update érkezett? 533MB.
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
Ki tud rendesen kesziteni ez az outlast
Utalom es kozbe szeretem feelingem van
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
sziasztok.. valamelyikőtök használja az xbox one-t Sony KDL 42Wxxxx szériás tv -n? Ha igen.. milyen a képe? köszi
-
vicces
addikt
válasz fityere #31934 üzenetére
nekem is kérte a kártyát, amig a magyar paypallal akartam használni. aztán csináltam egy új paypal számlát a német paypaloldalon. most minden jó, csak nem olyan olcsó, mint ahogy itt irjátok.. jah, én kártya adatot nem adtam meg. még a paypalnak sem. utalok rá pénzt és kész. kártya adatot nem rögzitettem.
kidboy_46:
nekem ilyen tv-m van. 42w705. nem tudom milyen a képe. először a régi samsungomon - ugyanakkor a képátmérője- volt a box, de én nem látok olyan nagy különbséget. elvileg a sony input-lagja nagyon alacsony.
ami viszont különbség, hogy a samsung tvm automatikusan kapcsol ki-be, illetve ha már megy akkor a box hdmi csatornájára. a sony viszont teljesen leszarja, hogy mit csinál a box. mindent nekem kell át-ki-be kapcsolni a tvn.
ez nem tudom miért van. gondolom a sony beépitette a firmwarebe, hogy az xboxxal nem működjön igy együtt. nincs ps4-en, azzal gondolom jól működik az automatikus kapcsolgatás. a szomorú, hogy a 2 tvm között 5 év a különbség és a régi samsung sokkal felhasználóbarátabb. a sony ledes már és talán szebb egy fokkal a képe. az inputlagról meg nem tudok nyilatkozni. a samsung sem lagolt..[ Szerkesztve ]
:)
-
fityere
senior tag
válasz vicces #31938 üzenetére
Nekem osztrák paypal accountom van és amikor beakartam állítani akkor kérte a kártya adatokat.
Tudom, hogy drágább amúgy, de nem zavar . Amazonon pl lehet olcsón vásárolni vagy a willhaben-en[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Lefty
addikt
Resident hogyhogy ilyen olcsó?
-
törölt tag
válasz medvekutya #31945 üzenetére
hó végére tervezem a rendelést
-
Mankó
veterán
válasz #91166208 #31942 üzenetére
Jol nezz utana a 6200es input lagjanak, mert pl. a 6030 meg a 6100 szinte jatszhatatlan volt. Tv-t nem evente cserelget az ember, inkabb legyen kicsit dragabb, mint szivjad a fogad egy cseren honapokig.
Kulonben a w8xx-es Sonynak van az egyik legjobb input lagja a most kaphato tvk kozott. -
törölt tag
válasz medvekutya #31947 üzenetére
az input lag ennél a legalacsonyabb... azért került képbe !
(#31948) Mankó : meg még az ue48h6400 van még képbe... de akkor megnézem azt is amit írtál !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest