Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • godzsy2

    senior tag

    (#28542) Madwe
    "Az, ami kijön pc-re, nem exklúzív, a miatt nem fog az ember xboxot venni..."

    Ez nézőpont kérdése. Nekem meg nem fordulna a fejemben játékra PC-t venni, így az említett Ryse és Dead Rising igenis exklúzív cím. Ha nem kéne a munkámhoz a laptopomat is eladnám, mert böngészni tabletről is tudok.

    (#28557) tunkiih
    "...a levállt Infinity Ward-os Respawn Entertainment jobb játékot dobott össze, mint az emlegetett széria..."

    Ez is szubjektív, mert én pl. a Titanfallal nem tudnék már egy percet sem játszani. Valahogy nincs meg benne az, ami az AW-be benne van. Hiába ülhetek bele egy titánba, ha a pályák rosszul vannak kialakítva, nincs struktúrája. A Sladgehamer valahogy jobb pályákat épített. Bár azt aláírom, hogy nekem a mai napig azok a kedvenc pályáim, amit még a Titanfallos Infinity Ward készített az MW3-ban. És a Ghosts-ban is a régi MW2-es pályákat hozták vissza a DLC-kben, egyedül a Dome pálya került ki az MW3-ból. De hogy az AW-re is mondjak rosszat: iszonyat béna lett az animációja, mikor a pali belebújik a Gholiat-ba. :DDD

    Más:
    Ha kijön az Uncharted 4, akkor én is beszerzek egy bundle-t a PS4-ből, utána én is nyilvánítok egy kis értékelőt, hogy melyik gép tetszik jobban. Kicsit tartok attól, hogy hiába vacakszik a PSN és a Live megbízhatóbb, ha PSN-en több magyar játékos van, akivel könnyben összedob a szerver, mert az AW még mindig tud laggos lenni és csak német, angol játékosokkal játszom. Több youtuber is PS4-en játszik, s bár nem válaszol a kérdésemre a csatornáján, de nekem meggyőződésem, hogy a lagg miatt.

Új hozzászólás Aktív témák