Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    Ha már így megy a párbaj az NFS-Forzáról, én is elmondanám a véleményem, hogy szerintem a 2009-2015 közötti NFS-ek közül (Shift-től a Rivals-ig) nekem a Hot Pursuit jött be egyedül. Nem játszottam minddel csak a nagy zömével ebből az NFS korszakból de a Hot pursuit on kívül mindegyiket töröltem szinte 1-2 óra után. A Hot Pursuittól meg egyébként se az eredeti Hot pursuit élményt kell várni mert ez (2010) nem egy remaster hanem régi eredeti "legenda" hot pursuitot felújították és vegyítették az új NFS esszenciákkal, ami valakinek tetszik valakinek nem. Ez az autódobálás meg szinrem az árkád versenyzős játékoknak a rákfenéje ennyi. Árkád sose arról szólt, hogy küzdj meg sokáig egy autóért mint a való életben, akkor nem árkád szerintem. Ezek így tartják meg a játékosokat (persze már akit) hogy minden versenybe más-más autóval mehet és így változatos lesz, kipróbálhatsz sokat és megmaradsza kedvencednél. Ilyen gyüjtögetős aztán nagy nehezen veszel egyet amivel újból 200 versenyt mész mire lesz újra pénzed a szimulátoroktól kell várni.

    Muerte68 Esetleg próbáld ki a NFS Heat-et. Számomra az újabbak közül messze az lett az eddigi legjobban eltalált és a karrier, multiplayerben játszott összes percét szerettem (kivéve a random bugokat meg beakadásokat a kocsival :DDD . (meg esetleg a 2015-ös NFS se rossz csak az egy idő után monoton lesz)
    Horizon-be pedig már az első részben is úgy dobálta a kocsikat, hogy nem éri meg feltuningolni azt amit vettél mert úgy is kapsz egy újat ajándékba. minden 6. versenyél. :D

    (Gamepass-guruntól kérdezném még, hogy mindig is gondolkoztam mi van akkor ha nekem most van még 4 havi GPU-m és veszek egy 12 havi goldot majd beaktiválom...
    goldra áll vissza? Csak azért jár ezen az agyam mert félek, hogy megszűnik 4 hónap múlva a gold lehetőség mert ez ahogy írtátok az évszázad deal-je :K)

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák