Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #210298 üzenetére
Az igaz, hogy sok helyen 4TF-ot írnak, de valahol meg azt írták erősebb lesz mint a one X, számok nélkül természetesen. A lényeg, hogy lassan lehet is nyitni a Series S topikot, mondtam.
"Got any other secret weapons?"
-
Dreimus
senior tag
válasz l.skywalker #210293 üzenetére
Amennyiben jol forditom az angol szoveget akkor az csak azt irja hogy limitalt kinezettel ez lesz az utolso amit kiadnak. Alap valtozatrol egy szot sem ejtenek benne
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #210307 üzenetére
Egyébként lehet azért nem lesz belőle limitàlt X kiadàs, mert ugye SX nyitócímnek szànjàk. Akkor inkàbb màr SX-ből legyen limitàlt nem?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #210308 üzenetére
De jön One-ra is:
https://www.xbox.com/hu-HU/games/halo-infiniteSzerintem eddig minden Halo címből volt limitált kiadású konzol, de ez lesz az első, ami két rendszerre is meg fog jelenni.
Halo CE
Halo 2
Halo 3
(ilyenem van itthon egy piros LED-es, csak a HDD kéne hozzá meg egy Joystick)Halo 4
Halo 5
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #210309 üzenetére
Nagyon jól tudom hogy jön One-ra, de a Microsoft-nak az SX-et kell tolnia. Így érthető ha az X-ből màr nem lesz Infinite-es kiadàs.
Az a Halo 5 One controller tetszik.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #210310 üzenetére
Nem érted a megközelítésemet.
Az, hogy bejelentették hogy nem lesz több limitált X kiadás az azt jelenti, hogy az X vonalat tényleg leépítik, hiszen a Halo Infinite megjelenik One-ra is és XsX-re is. XsX kiadás a fentiek tekintetében tuti lesz belőle, de mivel a pletykák szerint a One S széria marad, arra még simán jöhet egy Infinite limitált kiadás, az XsX-el egyetemben.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Deliver Us to the Moon egyedi Xbox One X nyereményjáték
Nem hivatalos cucc, hanem egyedi matricázást kap...
[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
válasz l.skywalker #210312 üzenetére
Az X-et amugy most nagyon akciozgatjak, en inkabb mar megvarnam az ujat. Persze ingyen johet...
Saor Alba
-
El Gringo
senior tag
Skacok! Ha egy kedves ismerős vesz Brazíliában Xbox Live-kódot, azt be tudom itthon aktiválni? Sajnos neki nincs Xboxa Múkodik vagy ném?
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
slyder81
tag
Mit kéne tennem hogy a cd keys oldal reagáljon az email emre. Még mindig semmi mozgás a kód körül amit 48 órája vettem. Még mindig ellenőrzik. A paypal oldalon meddig lehet refundit kérni?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Konvertált valaki Liveot GamePass Ultimate-el normál havi áron? Szóval aktiválok 1 év liveot, majd megveszem 4000-ért a GPU előfizetést. Ez is működik, vagy csak a 300-assal?
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #210281 üzenetére
Ez már nem lehet véletlen hogy mind Xboxon és Ps4-en is ingyen van ez a cucc.
Valami évfordulója van a Pac-Man figurának vagy mi a tosz lehet?Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #210316 üzenetére
Delutan nyomtam azzal is mert a gyerek nem akart kimenni a nappaliból.
-
persil
nagyúr
Van valaki kozuletek, aki jatszik az elder scrolls online-nal es tud 6 trait-es medium armort/ijat craftolni?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Division 2 trial-lel kapcsolatban futottam bele egy kis gondba, a home partneremmel játszanánk, mindketten letöltöttük a saját fiókunkkal a trialt, de nála nem indul, hanem lemezt kér ("Do you own this app...?")
Teljesen értetlenül állunk (ülünk) a dolog előtt, van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond?"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
El Gringo
senior tag
válasz IntelKiller7 #210316 üzenetére
köszi, a brazil barátom megvette , és valóban tudtam aktiválni
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Trenew
tag
válasz bLaCkDoGoNe #210324 üzenetére
Csak egy ötlet:
Nem lehet, hogy már játszott vele az ingyenes hétvége alatt és eljutott a 7-es vagy 8-as szintig? Mert ha jól tudom, a trialt csak kb. addig lehet játszani!?Gamertag: Trenew24HUN
-
echterion
nagyúr
válasz AMD Power #210330 üzenetére
Ma fejeztem be a zero-t, épp tölti a gép a Kiwami-t (a 6. rész után kicsit könnyebbnek tűnt, Majima kifejezetten beton volt azzal a baseball ütővel, alig kellett gyógyítanom magamon, mindenkit simán ledaráltam vele. Kiryu már keményebb volt, de ez a gyakorlatlanságomnak köszönhető, túl ritkán használtam korábban a beast stílust, mire belejöttem, vége is lett a játéknak). Talán holnapra lejön és tehetek vele egy próbát. Érdekes, hogy vezetéken alig 5-6 Mbps a sebesség, wifi-n meg szépen ballagott le a játék, 100 környékén is járt a sebesség, mikor néztem. Na mindegy, ráér reggelig lejönni.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #210333 üzenetére
Xbox Teleshop?
-
Beniii06
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Trenew #210328 üzenetére
Nem, nem lett letöltve korábban.
Ráadásul maga a hibaüzenet is értelmezhetetlen számomra, ilyen esetben azt kellene kiírnia az induláskor (legalábbis nekem ez lenne a logikus), hogy lejárt a trial időkorlátja.
Tényleg ötletem sincs, hogy mi lehet ez, teljesen olyan, mintha a sima változat töltődött volna le neki (de a my games listában ott a címke a játék képén, hogy trial), és most nem indul, mert nincs rá "licenc".
A home-olásra gondolok még, mint lehetséges hibaforrásra (bár eddig egyetlen esetben sem tapasztaltunk ilyet – de nem is próbáltunk trialt játszani soha), de nem tudom, hogy hol okozhat ez gondot (mindenki a saját fiókjával töltötte le az alkalmazást és a saját fiókjával van bejelentkezve live-ba), ill. hogyan lehetne orvosolni."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
AMD Power
titán
Hellblade-nek nagyon gyorsan a vegere ertem. Mondjuk rovid maga a jatek is. Az elejen nagyon fura volt,mit ,hogy hogyan miert kell. De miutan raereztem nagyon elvezheto volt. Maga a jatekkal vegyes erzelmeim vannak. Ebben biztos szerepet jatszik,hogy a sztori nagyreszet nem ertettem. Ez persze az en hibam nem a jateke. Nagyon sok atvezeto/beszelgetos video nagyon sokat elvett az amugy is rovid jatekbol. Harc,csata nem sok volt. Ami volt az se volt nehez , kozepes erosegen. Ami viszont szenzacioa volt azok a hangok. Elkepeszto hangsulyt fektettek ra a keszitok!
-
Prowler
senior tag
Sziasztok! A pár nappal ezelőtti rendszerfrissítés óta a következő furcsaságot produkálja a box: bekapcsolom, elindul, kontroller csatlakozik, de nem küld ki képet a TV-re. Ha kikapcsolom majd újra bekapcsolom akkor hibátlanul indul. Nem minden bekapcsoláskor csinálja ezt, csak elvétve.
Találkozott már valamelyikőtök ezzel a hibával?
Veremivadék Undorkutya
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz AMD Power #210341 üzenetére
Ezért írtam tegnap, hogy érdemes fülessel végigtolni. Easy-n túl könnyű meg szerintem közepesen is.
Story érthető akkor is, ha csak figyeled a képernyőt, persze nem árt, ha azért tudod is miről beszélgetnek.Én alapból nem vagyok nagy singleplayer játékos, kb a 2 kezemen megtudom számolni melyik játékok voltak azok amiket végigvittem, de ez a Hellblade valahogy megfogott.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Micsurin
nagyúr
GTA 4 Complete Ed csak digitálisan backwad comp.? Vagy lemezesen is fog menni?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
Durva hogy F1 2020-ból nincs digitàlisan az alap vàltozat, csak a nagyobb pack-okat lehet megvenni. Legalàbbis előrendelésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest