Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz HunChris #190051 üzenetére

    A The Outer Worlds-t? Az Day 1 belekerül. Szerintem legalábbis erről a játékról van szó a beszélgetésben.

    (#190053) Crytek: régen el kell felejteni, hogy csak a tényleges darabszám eladás az egyetlen járható út arra, hogy egy termékből bevételt lehessen látni. Régimódi és a technológiai piacon elavult értékesítési forma. A Spotify-tól kiindulva a Netflix-en át, érinteve az EA Access-t, az Apple Arcade-ot vagy a hamarosan érkező Play Pass-t a Google-tól: az előfizetéses modellben van a jövő. Nem véletlen, hogy az olyan termékek amik a saját kategóriájukban vezetik a vásárlási, letöltési listákat, mind áttértek a havi díjas szolgáltatásokra. Photoshop, Office - de ha csak a játékokat nézzük, az egyik legnagyobb bevételt még mindig a Fortnite termeli, pedig ingyenes a játék.

    Az MS okosan kalibrál a 300-as GP-vel. Egyrészt van egy "click-bait" hatása, ha már XY ember megvette, akkor vagy jó eséllyel "berántja" mert nem fogja tudni befejezni amiket szeretne vagy gonosz módon: elfelejti lemondani.

    Mivel nem ez az első cím, ami Day1 bekerül a GP-be, az MS-nek már bizonyára van erős kimutatása amellett, hogy miért éri ez meg, akár jobban, mint a szimpla értékesítés.

    Az pedig önmagában vicces, hogy úgy gondolod, hogy egy MS szintű cég a legalapvetőbb dolgot nem számolja bele, hogy netalántán bukik rajta egy csomót.

    Amikor az Origin Access Premier bejött akkor is minden EA fan reszketett, hogy csődbe fog menni a cég, pedig úgy néz ki nem...

    (#190054) mcwolf79: vágod, hogy ez PS4-hez készült? Nincs XO verzió belőle (még). A legutóbbi kisebb 3rd party gyártótól bejelentett XO kontroller a PowerA Fusion Pro Wired volt és az pl. egész occó.

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák