Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz hackeeeee #186847 üzenetére

    A kérdésedre a válasz az az, hogy valószínűleg igen. Lényegében az lesz mint 360/One váltáskor. Bár ugyan úgy egy, AMD alapú x86-64 APU kerül majd a következő generációs konzolokba is, mikroarchitekturális eléggé eltérnek majd. Fejlesztőkön (és az SDK-n) múlik majd az egész, hogy elkészül-e egy adott játék One/S/X és a Scarlet változat is. A beharangozó videóban is volt, hogy az új rendszer négyszer nagyobb erővel bír mint egy One X (amit valószínűleg az APU-nak a CPU részére értettek) ez ugye azt is jelenti, hogy a fejlesztöknek sokkal több erőforrás áll majd a rendelkezésükre, amit ha ki akarnak használni teljes mértékben akkor el kell, hogy engedjék a jelen generációt (beleértve a One X/PS4 Pro párost).

    Természetesen lesznek CrossGen kiadások még egy pár évig, viszont ugye lesz teljes One-os BC is (ami sokkal könnyebb, hogy kicsit haszonló felépítésű lesz majd a rendszer). Hogy lesz-e lehetőség CrossGen buying-ra azt nem tudni. Vagyis ha megveszel egy játékot One-ra akkor lényegében Scarleten te nem a BC-s kiadással tudsz játszani, hanem a natív nextGen kiadással. Eddig egyedül az MS jelentette be, hogy az Xbox Game Studios játékai ezt támogatni fogják majd (bár azt nem, hogy melyik játékok).

    wesder: A CP 2077-el várjunk, mert simán benne van a csuszás. És bár ez szerintem rájuk ez nem fog vonatkozni, de benne van a pakliban az is, hogy bár bejelentik, aztán mégse jön ki (360/One váltásnál is volt pár ilyen cím, hogy be lett jelentve mindkettő generációra aztán a régit törölték).

    Viszont hiába félgenerációs váltásnak tűnik az X, nem tehetik meg, hogy egy játékot csak X-re adjanak ki.

    [ Szerkesztve ]

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák