Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz mcwolf79 #167156 üzenetére

    Az egyébként nem tűnik fel neked, hogy egy profit orientált cégnek a termékéért lelkesedsz? Egy használati termékért.
    Nekem ez olyan egyszerű dolog, játszani akarnak a gyerekek meg néha én is tolnám főleg autóversenyekkel és az MS jelenlegi környezetében a legolcsóbb játszani, ráadásul ha veszek majd egy 4k-s TV-t akkor ahhoz már érdemes lesz egy XoX-t vennem, hogy a látvány is meggyőző legyen. Ez ennyire egyszerű dolog. Sima matek, nulla közeli érzelmi faktort raktam bele.
    Lesz.rom én az MS-t, mi vagy ki az nekem? Egy szolgáltató. Értem, hogy a konzol kicsit más, de nem sokban különbözik attól, mintha egy UPC beltéri egységéért lelkesednél és bizonygatnád, hogy a DIGI beltéri mennyivel sz.rabb.
    Az emlegetett otherworld videó meg azért teljesen röhejes, mert odahívnak egy olyan szagértőt, akinek a tudása nagyjából kimerül abban hogy miközben két érdemben összefüggő értelmes mondatot nem tud elmondani, de fontoskodó arckifejezéssel felsorol néhány PS exklúzív címet, mint a végső ütőkártya és a mindent vivő jóker lap. Ráadásul ezt megteszi többször is, mert a hallgató természetesen hülye és elsőre nem jegyezte meg. Aha. Ő egy szagértő? Jézusom. Mondjuk a másik srác legalább kevésbé részrehajlónak tűnik, bár a felkészültséggel ott is vannak gondok.
    Ráadásul ahogy te is kapisgálod, nincs törvénybe iktatva, hogy aki XO-t vett, az nem vehet PS-t és vissza :) Uff.

Új hozzászólás Aktív témák