Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz bilon73 #162928 üzenetére

    Köszi, olvastam a válaszodat, azzal nincs is gond, ezért is írtam Droughert-nek, hogy én sem találtam mobil Xbox appon belül GP vásárlási lehetőséget. Valószínűleg nálam a 14 napos GP trial kavarhatott be, mert Goldnál nem aktiváltam a 14 napos trialt, így nekem engedte a 200 Ft-os 1 hónapot, majd aktiválni 3 hónapot hozzá. GP-nél nem enged kódot sem aktiválni. MS weboldalon nekem nincs semmiféle legördülő menü, mindenáron az 1 havi teljes árat erőltetné. Boxon láttam legördülő menüt, de ott is csak 1 havi 200-ért ajánlat volt, míg hibát nem írt, frissített és újra csak 1 hónap 3000-ért volt, de ezt már leírtam. Biztos vagyok benne, hogy a trial kavart be, így két lehetőség maradt: 1. Megvárom míg lejár a GP és talán beadja 2. Lemondom a GP-t és talán beadja, kevesebb eséllyel. Így azt tudom tanácsolni az új box tulajdonosoknak, hogy csak legvégső esetben aktiváljanak free 14 napos trialokat, inkább vegyenek egészhavi kódokat.
    Az appra visszatérve előbb a link, majd az utalás rá appon belüli vásárlásra, úgy látom nem csak én értettem félre.
    Látod egy kis csínnyel, máris volt a dologról szó. ;]

    Droughert(162929)
    Szintén ki-bejelentkeztem, másik gép, másik böngésző semmi, mostmár tudom, hogy a 14 napos trial miatt van. Előbb a 200 Ft-os 1 havit kellene látnod, utána a 6 havit, ahogy azt már előttem írták páran. Elvileg január 4.-ig van akció, addig nekem is le fog járni a trial és majd beírom ha lesz változás. Próbáld még meg boxon azáruházban.

    Más: A PUBG szerintem egész jó az S-en, a YT-on fent lévő videók egy évesek lassan, azóta teljesen OK a játék, kb olyan medium szintnek felel meg PC-n, (de nem is kell több), csak itt fix 30 fps, amit stabilan tart is, betöltenek a textúrák, egyedül a minitérkép szokott akadni, amíg repülőn van az ember, mondom én, aki mindhárom létező platformon játszik vele és meg is lepődtem, hogy 1 az 1-be PC port, nem is hiányolom az egeret, viszont néha érdekes játékosokkal lehet összefutni hála az egér+bill nem natív, hanem modolt hardware támogatásának, de még így is kb tizedannyi csaló van, mint Mobile-ban vagy PC-n.

    [ Szerkesztve ]

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák