Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz AMD Power #145734 üzenetére

Imádom ezt.Amikor haverom vesz egy iphone alkalmazást, amit a melóban is tud használni, aztán mivel nem olvasta el a 3 km hosszú felhasználási feltételeket, ezért havonta kezd el tőle vonni díjat, ami valahogy nem volt elég egyértelműen az arcába tolva.
    Igen, lehet én voltam figyelmetlen és egyben kapzsi, amikor itt a topikban a 200 forintos pass hír alapján gyorsan lecsaptam rá, vagy a marketingesek voltak annyira ügyesek, hogy a sok balfék ezt úgy is be fogja szopni és ezáltal plusz bevételt tudnak maguknak generálni.
    Tévedés ne essék, nem vág földhöz csak számomra ez a tisztességtelen hozzáállás, azzal együtt, hogy én nem szoktam mindenféle külföldi, török, meg szingapúri felületről vásárolni pár ezer forintos spórolás reményében, hanem megveszem azon az áron amilyenen itt kínálják, de azért hangot adok az olyan megoldások ellen, amik nem leplezve pénzt hivatottak kihúzni az ember zsebéből.
    Biztos óriási háttér kapacitásra lenne szükség ahhoz, hogy jöjjön egy figyelmeztető email mindig a lejárat előtt, nem pedig csak a terhelésről történő tájékoztatás.
    De legalább kibeszéltem magamból, dinoszaurusz vagyok, ja és balfék, örülök, hogy támogathattam a céget.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák