Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz AMD Power #145734 üzenetére
Imádom ezt.Amikor haverom vesz egy iphone alkalmazást, amit a melóban is tud használni, aztán mivel nem olvasta el a 3 km hosszú felhasználási feltételeket, ezért havonta kezd el tőle vonni díjat, ami valahogy nem volt elég egyértelműen az arcába tolva.
Igen, lehet én voltam figyelmetlen és egyben kapzsi, amikor itt a topikban a 200 forintos pass hír alapján gyorsan lecsaptam rá, vagy a marketingesek voltak annyira ügyesek, hogy a sok balfék ezt úgy is be fogja szopni és ezáltal plusz bevételt tudnak maguknak generálni.
Tévedés ne essék, nem vág földhöz csak számomra ez a tisztességtelen hozzáállás, azzal együtt, hogy én nem szoktam mindenféle külföldi, török, meg szingapúri felületről vásárolni pár ezer forintos spórolás reményében, hanem megveszem azon az áron amilyenen itt kínálják, de azért hangot adok az olyan megoldások ellen, amik nem leplezve pénzt hivatottak kihúzni az ember zsebéből.
Biztos óriási háttér kapacitásra lenne szükség ahhoz, hogy jöjjön egy figyelmeztető email mindig a lejárat előtt, nem pedig csak a terhelésről történő tájékoztatás.
De legalább kibeszéltem magamból, dinoszaurusz vagyok, ja és balfék, örülök, hogy támogathattam a céget.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest