Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
válasz HKorn #132073 üzenetére
pont lvl21 vagyok, de már kb 17-nél kezdtem nehéznek érezni
nem fordultam el teljesen tőle, csak pihentetnem kell egy kicsit build építés? na ennek majd utána nézek
egyébként próbáltunk egyszer-kétszer matchmaking-el behívni valakit, de nem mindig talált hozzá playertAMD Power:
belekezdtem.ott tartok, hogy kiszöktettem a fegyenceket. eddig se olyan rossz de még beindulóban van a történet. még ezután lesz a kórház? vagy én rossz adást nézek?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #132086 üzenetére
- a Perfect Dark nem volt már egyszer remasterelve X360-ra? Szerintem nekem és sokunknak benne is volt az egyik MixerPot-ban
- ha a Fable-t jól értem akkor nem a 3. résztől folytatódna?
- a Scalebound-ot én úgy hallottam, hogy lelkes rajongók fogják továbbvinni
- AOE4: ahogy sejteni lehetett valamivel promózni kell majd a bill+egér támgoatást
- SoD2 és Crackdown3: akkor ezek szerint ebben a fél évben 3 játék jön majd GP-be első naposan!
- VR: valami mindenképpen lesz ezt már lehet érezniNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Cobra652 #132108 üzenetére
Én 10 után szabad tudok lenni.
Egyébként kis hajóval (és úgy általában mindennel is) a gyorsaság a lényeg:
kormány és vitorla irányba állít, horgony fel, leggyorsabban elérni a célt, horgony le, lehetőleg a legkevesebb úszással elérni a partot, kincset megkeres, kiás, hajóra vissza és egyből Outpost!Engem egyszer sem kaptak még el és 2 napja csak egyedül mentem. Amikor elvásároltam a pénzem akkor fél órára beálltam egy nagy hajóba, hogy legyen részem az eladásokból
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
spiky03
veterán
válasz oriic #132075 üzenetére
Koszi a segitseget, de talaltam a Youtubeon vegigjatszast. Azt neztem a multkor is, amikor egy helyen nem talaltam a kiutat pedig ott mentem el mellette vagy 5x.
Amugy ott tartok, amikor ilyen nagy rohgadekok jonnem meg elotte sok olyan hangtalan repulo fejek vagy mik tobb csordaban.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, elvileg elhagyta Long Beach-et a stand.. kíváncsian várom mikorra ér ide.. Elvileg feb. 7-et ír.
Véleményem szubjektív...
-
r.levente75
addikt
AC Originsben lesből levadászni egy íjjal az ellenségel, hát az szavakban nehezen írható le, hogy milyen is... pazar...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ami Enhanced játék, de se nem 4K, se nem HDR, ott mit ad pluszban?
Véleményem szubjektív...
-
zzola
titán
válasz hackeeeee #132116 üzenetére
Jó kérdés!
MS oldalán hiányos a lista, a BF1 nincs benne, pedig az HDR.Tessék:
"Az Xbox One X Enhanced logó azt jelenti, hogy a fejlesztő pluszmunkát végzett az Xbox One X-re való optimalizálás érdekében. Ez jelenthet jobb felbontást, gyorsabb grafikát, illetve továbbfejlesztett textúrákat. A HDR logó azt jelzi, hogy a játék támogatja a HDR 10 szabványt. A 4K Ultra HD ikon azt jelenti, hogy a játék 2160p felbontásra képes."
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz zzola #132117 üzenetére
HDR-t tudtommal már a One S is tudott és mivel a BF1 nem kapott X-hez külön patchet, így feltételezem már a One S-re megkapta a HDR-t, ezért nem szerepel az X Enhanced játékok listáján.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
3L1T3
addikt
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Cobra652 #132111 üzenetére
Nagyban függ persze milyen szerveren vagy, de ha tényleg úgy mozogsz már a hajón, mint a villám, akkor csak az lehet a gond, hogy ha lőnek mint a fene.
Én ha valóban rám mozdultak, akkor belementem inkább kézitusába, hátha: amikor agyúval lövik hajódat, akkor észre sem veszik, ha kiugrasz és felmászol
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
14 napos golddal már él a GWG?
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz DaveHutt #132133 üzenetére
Nálam a FIFA18+NHL18 csomag lenne a nyerő, ha lenne időm. Főleg az NHL miatt tetszene
De a FIFA17 is megvolt és játszottam vele maximum 3 napot
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hackeeeee #132135 üzenetére
"All Xbox Live trials on Xbox One are eligible for every benefit of Xbox Live Gold, including Games with Gold. On Xbox 360, you're only eligible if you're on an Xbox Live Gold one-month free trial. ... You must have a current Xbox Live Gold subscription or trial that requires a credit card."
Ezt írja a support, de már hallottam olyat, hogy valakinek ennek ellenére nem ment.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha valakit érint:
Felezi a Jutalom pontokat a game.co.uk [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #132137 üzenetére
Hm.. okaj, köszi.
Mintha rémlene, hogy volt aki pár napos triallal is tudott gwg-t vásárolni.
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aki már esetleg játszott vele.. A payback megér 14k-t lemezesen? Nézem, hogy akciós, használtan sem sokkal olcsóbb plusz még ott a szállítás.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #132143 üzenetére
Wehh..
Dreimus: Hmm, okés, köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
zzola
titán
válasz l.skywalker #132141 üzenetére
-
hati
addikt
Tavasszal is szokott lenni 1$-os gold+pass? Ha igen, akkor kb. mikor? Csak, mert van egy 3 hónapos gold-om, és jó lenne, ha nem pont akkor élne.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz insidious_ #132146 üzenetére
Használtan is 11-12k, azért merült fel, köszi.
Véleményem szubjektív...
-
kazuma921
aktív tag
Fú gyerekek... most toltam végig nehéz fokozaton a Ryse Son of Rome-t. Az egész játék olyan mintha valaki végbelében mászkálnál annyira lineáris, ráadásul monoton még, de annyira ELKÉPESZTŐEN JÓL NÉZETT KI, annyira brutális hangulata van, és annyira igényes minden amit tartalmaz, hogy nem bírok tőle elszakadni... Van még ehhez hasonló játék? Ami ennyire faszán néz ki, ennyire hangulatos? Próbáltam az Assassins Creed Originst, de 2 nap alatt beleuntam a mellékküldetésekbe, annyira önismétlőek voltak. (Igen, a Ryse is önismétlő, de az végetért 6-7 óra után, az Origins játékmenete meg unalmas lett kb 20 óránál, és csak 5 területet fedeztem fel benne... )
[ Szerkesztve ]
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest