Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
Sea of Thieves Closed Béta hozzáférés 01.24 - 01.29 (aki vitte valamelyik kódot, írjon azért egy köszöntetet)
R3339-Q9XFK-9XKYX-RH7KW-DHT9Z
K47PX-JP6KK-V9DYJ-QJHF4-VW3XZ
VC7CC-4MXDW-CKYXM-244JX-PD3VZ
H2M2G-FXFD7-D449D-9TFQ3-GC74Z
QC4QD-3RDRH-XMFDY-D4RDF-6K2KZ[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
NyMRooD
őstag
Xbox vezetőség átszervezése, még jobban ráfekszenek a tartalom gyártásra, végre.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
3L1T3
addikt
Sea of Thieves Closed Béta hozzáférés 01.24 - 01.29 (aki vitte valamelyik kódot, írjon azért egy köszöntetet) VOL2
3KVDT-2JJJ6-DDMGG-F7QVH-PQHCZ
334FJ-26JVT-MFKTX-TD7QW-9M9CZ
GFPT2-KDV37-TDJVW-CCY2Q-63JHZ
PW7H3-YC6CW-9T4R6-4CXD7-JJP4Z
JC9KJ-267WV-KR43J-M6MMP-KTPXZ“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
alexdeak
csendes tag
válasz Sherkulás #130440 üzenetére
Határozottan jobb az elite controller, jók pedálok jó a fogása és jók a cserélkhető analóg karok is.
De:
Én személy szerint az egyés garancia idő alatt 3at használtam el, úgy hogy nem dobálok/török kontrollert. Mindhárom alakalommal ugyanaz volt a baja az analóg kar vmelyikének műanyag kapcsolója adta fel a harcot. És ez vagy vmilyen húzásban, vagy analóg kar pontatlanságban jelenkezett. Kíváncsi leszek, hogy az elite kontroller v2ben vajon cserélik-e ezen kapcsolókat, mivel több technikai elemzésben mondták azt, hogy ez az egyetlen rész ami megegyezik az elite és sima kontrollerben.... -
Darko
senior tag
Valaki be tudná linkelni hogy milyen hdmi kábelt adnak one s-hez gyárilag? Van egy pár hdmi kábelem és nem tudom melyik volt az övé. Az eredeti kábel tudja a 4k átvitelt 60Hz-en? Amikor átváltom 4k-ra a gépet , fekete képernyő van. Xbox-on a 4k-s tv beállításnál mindent bepipált, a tv hdmi bemenete 2.0-ás. Kábelprobléma lehet?
Vagy milyen kábelt érdemes venni hozzá az "olcsóbb" kategóriából?
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
pzstm
titán
-
NyMRooD
őstag
válasz pzstm #130471 üzenetére
Persze, itt az átszervezésen van a hangsúly, Phil Spencer tavalyi nyilatkozata után (arról, hogy készülnek exkluzív játékok csak nem akarják túl korán bejelenteni őket) ami elég légből kapott volt (mármint nem azt nem hiszem, hogy készülnek, hanem szerintem akkor még éppen csak elkezdték) és a múlthéten beindult szivárgások után, ezzel az átszervezéssel végre tényként kezelhetjük, hogy az MS rendesen ráfekszik a tartalom gyártásra.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Darko
senior tag
válasz MasterMark #130470 üzenetére
Köszi!
Ilyenre emlékszem, ha hazaérek kipróbálom.
A linkelt kábelnek tudnia kellene ezt az átvitel? Mert hallottam olyat hogy rá van írva hogy 2.0 meg high speed és mégse tudja. De ha kipróbált kábelről van szó akkor nem szóltam.
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
Sherkulás
aktív tag
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Sea of thieves closed bétára lenne valakinek kódja? cserébe adnék egy Ac Unity kódot pm-ben. -
NyMRooD
őstag
válasz hackeeeee #130482 üzenetére
Az a baj, hogy eddig ezek többsége indie cím és 1-2 esettől eltekintve (ori és cuphead) nem nagy eresztések, de most végre kapunk pl Fable 4-et, meg új GoW-ot , készül egy új Halo is (+ state of decay 2, Cracdown 3) és ezek a már befuttatott ip-k, a pletykák szerint még jönnek új AAA címek is.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Sherkulás #130440 üzenetére
Én használtam pár napig, de nekem túl sok volt a kar, illetve ugyanazoktól a betegségektől szenved, amiktől a simák. Pluszban nálam egy teljesen újszerű volt, de a jobb oldalon a gumi fel volt válva. Ja, és ne legyenek illúzióitok, a joy ugyanaz marad a V2-ben, ez szinte biztos. Ami legjobban bejött a régiek közül az a Lunar White, az újak közül a Patrol/Recon Tech. De jó fogása van a Shadow kontrollereknek is (Ocean és Volcano), olyan gumis metál festésük van. Amúgy nagyjából ugyanazt tudják az Elite-en kívül, csak a festés és a gumírozás változik, de a gumi nagyon el van találva némelyiknél.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Több Gamestop üzletben is felbukkant a Red Faction Guerilla Remaster (Vagy HD kiadása) verziója - [link]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Jovanny2
őstag
válasz l.skywalker #130490 üzenetére
A Patrol Tech ugyanaz, csak az sötétkék. Pont jó helyen vannak a gumibetétek. Utángyártottat még nem próbáltam.
-
Jovanny2
őstag
válasz Sherkulás #130494 üzenetére
Mondjuk van 2-3 ismerős, akik teljes megelégedéssel használják a karok miatt, és le nem cserélnék, és ha én is jobban belemerültem volna a beállításokba, akkor lehet, hogy más lenne a szitu, de inkább 3 másikat vettem helyette. Nekem nem érte meg, de még egyszer: ez tök szubjektív.
-
AMD Power
titán
Sokat játszom, akkor most komolyan függő vagyok?
En nem.jatszok sokat,megis fuggo vagyok!
-
-
3L1T3
addikt
Azt hiszem a múltkor itt olvastam a Köki Terminálról, Budapesti Árkádban is bezárt az 576...
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest