Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    válasz pzstm #127587 üzenetére

    Idén biztos nem fog semmilyen gép érkezni.

    PS4 új verziója majd 2019 , Xbox pedig szintén ugyan ez az év vagy rá egy évre.

    Remélhetőleg sikerül elhagyni ezt a hulladék jaguár procit. Idén megszűnik a sima PS4 és az Xbox (de ez lehet jövőre). Maradnak a Pro és X gépek amikben a GPU plusz teljesítményével megpróbálják a fejlesztők kiküszöbölni a gyenge CPU-t.

    Xbox kedvelőknek pár dolog amiben bízhatnak. Még akkor is ha fele annyi Xbox One van jelenleg piacon használatban mint PS4. (Láttam hozzászólásokat, hogy Magyarországon "jobban fogyott az Xbox One mint a PS4" és hitetlenkedik. Pedig higgyétek el, hogy több Xbox One van forgalomba itthon mint PS4. Persze ez semmit sem számít, mert 20-25 ezer gépről beszélünk , míg globálisan milliós nagyságrendekről.

    - Microsoftnak sokkal több tökélye van mint a SONY-nak valaha.

    - A kezdeti bakik ellenére is rengeteg kedvelője van még minxig az Xboxnak.

    - Ha a Microsoft (Phil Spancer & Satya Nadella) lemondott volna a Gaming és Xbox üzletágról nem tennének folyamatosan lépéseket ebbe az irányba.

    Microsoft Shifts to Make More of Its Own Video Game Software Company will open new game studios or acquire them, Xbox chief Spencer says

    Az általam linkelt cikk tartalmazz mindent ami bőven bizakodásra adhat okot! :R

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák