Új hozzászólás Aktív témák

  • Mandok

    tag

    válasz Gaben360 #121833 üzenetére

    Ugye? Erről beszélek én is.
    Egyszerűen úgy látom, hogy van egy óriási számú vevőréteg, akiknél az ár és kizárólag az ár számít, semmi más.
    De ezt olyan szinten, hogy pár ezer forinton képesek megvenni ezer éves, generációkkal régebbi gépeket.
    De nem is csodálkozom ezen, pár napja egy fiatal ismerős gyerek kérdezi, hogy van-e gépem. Mondtam neki, hogy nincs, nemrég adtam el 75k-ért az Xboxom, de már meg is bántam.
    Mire ő: Jó hülye volt, aki megvette, ő 50-ért vette az övét, még valami játék is volt hozzá.
    Mondom igen, milyen? Rendes fekete Xbox One. Pár mondat után derült ki, hogy első generációs, 2014-es One volt valami ZS kategóriás játékkal, szemben az én 2018 decemberig garanciális 1TB-s szalon új gépemmel.

    Megint másik ismerős gyerek a héten hívott föl, hogy 3 piros LED villog az Xboxán, mit csináljon vele. Ráadásul még biztos, hogy jó a gép, mert nemrég vette a jófogáson. (hirtelen oly nosztalgia fogott el, hogy nem tudtam, sírjak-e, vagy nevessek. Mondtam neki, hogy nekem is volt 3 LED-es X360-asom, még 2005-ben, de akkor még 15-ért el tudtam adni hibásan. Mondtam neki, hogy hirdesse ő is ennyiért nyugodtan, hátha).

    De miről beszélek, elég csak ránézni a jófogásra. Sok tízezerért mennek a PS2-k, Xbox 360-asok, stb-k.
    Ismerősöm egy egy hetes PS4-et kell, hogy anyagi okok miatt sürgősen eladjon, de fogalma sincs, hogy árazza be, mert 100 az új 1TB-s konzol, 80-ért meg hirdetik az 1-2 éves gépeket, 5-10-zel olcsóbban meg a régi, 500-as Fat PS4-ek mennek. Na, most akkor?

Új hozzászólás Aktív témák