-
PROHARDVER!
PC GAME PASS
(kérdések, megoldások minden platformra)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi #248 üzenetére
Azért jött létre ez a Topik, hogy ne a konzolos topikba menjen minden PC-s kérdés. A konzolhoz tartozó Home beállítással kapcsolatos kérdések viszont nem Game Pass-hoz tartoznak, hanem az teljes egészében a konzolos topikhoz.
-
Guitar14
senior tag
válasz
viperabácsi #248 üzenetére
Pont ezért lett "PC Game Pass"-re átírva a topik neve, hogy ne legyenek ilyen félreértések.
Ide a PC-vel kapcsolatos GP infók az Xbox topikokban viszont minden Xbox kérdés, beleérve a gold és a gamepass. -
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker #247 üzenetére
Mondjuk egyértelműbb lenne , ha ebbe a topikba tartozna az összes Game pass - os dolog.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi #246 üzenetére
Ez is inkább a konzolos topikba való kérdés, lévén HOME nincs PC-re. De a Game Pass Ultimate tartalmazza az Xbox Live Gold-ot, amivel online lehet játszani.
-
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker #244 üzenetére
Lenne egy gpu-s kérdésem.
Adott egy felhasználó GPU előfizetéssel .
Van egy felhasználó akinek a konzolján bejelentkezik az első felhasználó (GPU előfizus acc-al ) és beállítja a konzolt HOME-nak , akkor a második felhasználó tudja használni az első felhasználó GPU-ját a saját ACC-ával , eddig ok ! A második felhasználónak nem kel külön semmi ahhoz , hogy online játsszon a játékokkal ? Gondolok itt arra ,hogy a saját játékaival is tud online játszani , nem csak a GPU-ban szereplőkkel ? Neki is Olyan lesz mintha lenne LIVE előfizuja ? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
SunMount3r #240 üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
Akkor nem értem nálam ezt mi okozhatja, Gigabites Digi pedig.
-
heihachi
addikt
válasz
-
Beaumont
aktív tag
válasz
Nalam a legkisebb par 30ms korul van. Igaz UK-bol.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #239 üzenetére
Ezt nézze már meg legalább légyszi valaki, hogy neki milyen késleltetések jönnek ki (ezek az MS Cloud szerverei): [link]
Nekem most ezek:
Szerintem elég magasak. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #232 üzenetére
Kipróbáltam Edge böngészőből is, ott tökéletes a kép, de iszonyat input lag van, ott meg ezért játszhatatlan. Az XBOX-app-ban meg tűrhető az input lag, de még most is folyamatosan szétesik a kép. A Doom-ot végigjátszottam úgy az első 1 hónap alatt, hogy ritkán, bár, de volt ilyen képszétesés néha-néha, de nem ilyen hosszú ideig és egyfolytában. Most meg 1 percig sem élvezhetőek a játékok. Nem értem mi okozza ezt...?
-
Semin
őstag
válasz
l.skywalker #220 üzenetére
Tudod is írni a fájlokat?
Nekem most az a legnagyobb bajom, hogy nem tudok magyarításokat telepíteni, mert a jelenlegi könyvtár ahova rakja a játékaim írásvédett.Gyárilag így dolgozik az app.
Erre van valami megoldás? Béta alatt már lehet pl felülírni a fájlokat?
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #235 üzenetére
Elsőre én is azt mondtam neki, csak ugye ezért furcsa mert máshol tudod vásárolni ugyan azzal a kártyával.
-
Guitar14
senior tag
Most én kérnék segítséget, vagyis haverom. Én nem tudtam életre kelteni.
Él a 300 Ft-os akciója PC GamePass-re. Próbáltam xbox.com-on Windows os Store-ban előfizetni, lementett bankkártyát törölni majd újra elmenteni és mindig ezt írja.: [kép]
(kártya beállításait átnézte a mobilappban minden jóvá van hagyva és vásárolt is már interneten 1 hónapon belül minden probléma nélkül)Mielőtt ügyfélszolgálathoz fordítanám felteszem ide a kérdést hátha valaki tapasztalt már ilyet.
Ötletek? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
SunMount3r #232 üzenetére
Sajnos csak később. Amúgy Xbox Live-ra jellemző, hogy mindig hétvége felé, pénteken kezd el minden "elromlani"...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
l.skywalker #231 üzenetére
Most nem tudsz ránézni, vagy valaki? A játék közben jelentkezik ez a képszétesés, amikor mozog benne az ember.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
SunMount3r #230 üzenetére
Én nagyon ritkán kipróbálom ilyen napi jellegű tapasztalatom nincsen.
-
SunMount3r
nagyúr
Játszik itt valaki Cloud Gaming-el PC-n? Ma egész nap folyamatosan "függönyözött" a kép (magyarán szétesett) játék közben. Korábban is volt ilyen, de ma már egész nap ezt csinálta. Csak kérdezném, hogy másnál is ilyen?
-
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker #228 üzenetére
Közben meg lett. Nem az xbox alkalmazásból kell telepíteni , hanem ahogy írtad össze kell kapcsolni ubisoft connect-el majd connect appból telepíteni
chungee Szerintem Ő pc-n tolja
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi #227 üzenetére
-
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker #224 üzenetére
Ok. Akkor még annyi hogy tudom pc re letölteni mert van gpu-m de pc-n nem találom.
-
chungee
addikt
válasz
l.skywalker #225 üzenetére
Már 0% letöltésnél kapom
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
viperabácsi #222 üzenetére
Ez a PC-s Game Pass topik, ezt a kérdést szerintem a konzolos topikban tedd fel.
-
chungee
addikt
válasz
viperabácsi #222 üzenetére
Tuti van, mert itt azzal tolja. Vagy csatlakoztasd le a controllert a pc-ről.
-
viperabácsi
addikt
válasz
l.skywalker #216 üzenetére
Tom Clancy’s Rainbow Six® Extraction
Nincs bill / egér támogatás ? -
chungee
addikt
Ezekkel játszanék de hiba
-
chungee
addikt
Estét!
Pc game pass gondom van. Dishonored 2 magyarítás szeretném feltelpíteni de nem találom hogy hova rakta a játékot
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Elérhető már a Hitman Trilogy is:
HITMAN Trilogy | Xbox -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
A Rainbow Six játékokhoz kelleni fog majd egy Ubi fiók társítás, amit itt lehet végigcsinálni:
A társítás után a játékok az Ubisoft Connect app-ban lesznek elérhetőek, gondolom hasonlóan ahogy az EA Play esetében - azaz ott kell letölteni és Xbox app indítása esetén az Ubi Launcher-ben indul.
-
Staradder
tag
válasz
l.skywalker #206 üzenetére
Itt már kevesebb játék lesz ami érdekel de egyre több nagy név kerül be a game passba.
-
l.skywalker
Topikgazda
Itt nézd meg: https://account.microsoft.com/services
-
-
Guitar14
senior tag
Próbáld böngészőben.
Microsoft fiók
-Belépsz
-Felül Szolgáltatások és előfizetések
-GamePass - ismétlődő számlázás kikapcsolása (vagy ha mindenképpen le akarod mondani akkor jobbra Kezelés - alul Lemondás) -
Kobe
veterán
Game Passt lemondani hogy lehet ? előfizetésem kezelése menüben ott van a kártyás fizetési mód, rámegyek a módosításra és azon belül a Lemondás-ra, de nem történik semmi, ugyanúgy mutatja hogy fut tovább, sem email értesítő nem jön
-
l.skywalker
Topikgazda
A Microsoft megvette az Activision Blizzard-ot 70 milliárd dollárért:
Welcoming the Incredible Teams and Legendary Franchises of Activision Blizzard to Microsoft Gaming - Xbox WireA jövőben az Activision Blizzard játékai bekerülnek majd a Game Pass-ba.
"Upon close, we will offer as many Activision Blizzard games as we can within Xbox Game Pass and PC Game Pass, both new titles and games from Activision Blizzard’s incredible catalog." -
l.skywalker
Topikgazda
Rosebud projektnévhez kötve felkerült az MS Store PC-s részébe a Super Mega Baseball 3 c. játék, ami azoknak a játékoknak a "gyűjtőneve" amelyek az EA Play keretében hamarosan elérhetőek lesznek PC-n, és így PC-s Game Pass-ban is.
Super Mega Baseball 3 megvásárlása – Microsoft Store hu-HU -
Staradder
tag
válasz
l.skywalker #202 üzenetére
Értem kösz
-
Staradder
tag
Nem kétséges hogy aki a fent lévő játékokkal játszana vagy az elkövetkezőkben megjelenőkkel azoknak megéri a Game pass
Engem viszont érdekelne hogy anno megvetem az Epic storban a Snowrunnert ott is játszom vele, de a year pass 2 a game pass-al a legjobb vétel.
Viszont az xbox store nem ismeri fel hogy nekem az epic store-on fel van telepítve. Ha megveszem Xbox store-ban a year pass 2-töt akkor azt az epic storban nem tudom aktiválni ? Vagy hogy tudom ott aktiválni?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest