Új hozzászólás Aktív témák
-
-
homerhamm
addikt
-
-
homerhamm
addikt
Ha már autós újságok, jelenleg 1 van most nálam, az a 2018 októberi legelső magyar Top Gear újság. Ráadásul 2020 óta már nincs is, kiváncsi lennék mennyit for majd érni az a lapszám mondjuk 10-20 év múlva. Ha már a régi lemezes játékoknak is megy fel a ára, akkor az újságoknak is.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
ρσгτσ
addikt
Tanítható távirányító, tehát infrás távirányítót könnyen fel lehet tanítani. Működik Thomson CRT TV -nél is. Meg bármilyen másik modellnél, ami infrát használ.
Maximum két eszközt tud kezelni. Ennyiért bőven megéri, ha valaki ennyire minimál távirányítót keres.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
ρσгτσ
addikt
Bár nem tudom érdekel -e valakit, de azért leírom.
Sok telefonhívás és sok e-mail után ma sikerült megoldani a problémát. Az Alza egyszerűen nem értette meg, hogy egyedül ők tudják orvosolni a problémát.
Végül kiderült, hogy valóban rossz rekesz nyílt. Nem az, amiben az én csomagom volt. Közben az Alza azt jelezte vissza az Express One -nak, hogy teljesült a csomag átadása.
Az Express One által generált nyitókódot újra aktiválták, és most már a valós rekeszhez társították. Hiába szerződött partner az Express One, és hiába generálták ők a kódot, az Alza az automata üzemeltetője. Szerintem ez teljesen világos, de mégis küzdeni kellett velük.
-
Bep
őstag
Ezt a parkolóházat két éve vettem.
Karácsonykor kibont, gyerekkel összerak. A fele fa része hiányzott. Szerencsére nem ezt az egy játékot kapta, még pár kisebbet, így nem volt olyan hiszti Majd 3 éves volt, de segített és látta, hogy hiányos.
Amúgy minőségre annyi, hogy jó masszív, amit össze tudtam belőle rakni, de egyszer összerakós a fa elemek miatt, mert pozdorja csavar megy a vékonyabb lapokba.Visszavittem egyből vissza adták az árát, a blokk szerencsére megvolt.
Annyi volt a vigaszdíj a gyereknek, hogy 2db jóminőségű fém autó volt benne, azt nem raktam vissza a csomagba[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Komolyan mondom többet nem kérek semmit Alza automatába. Az Express One egyelőre semmit nem tud, mert várják az Alza válaszát.
Az Alza nem tud segíteni, mert ők nem látnak rá erre a problémára. Mást nem tudnak kapcsolni, de biztos az "illetékesek" dolgoznak az ügyön....
Egyébként az Alza rendszere szerint teljesített az átvétel. Függetlenül attól, hogy nekem marhára nem jó rekesz nyílt ki. A csomagom meg ott pihen az automatában.
Vajon mi lesz ebből...? Kezdem nagyon unni. 60x beszéltem már mindenkivel, és egyelőre ott tartunk, hogy senki nem tud semmit.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
De jó akkor immáron nem a sztrájkoló színészecskékről hanem a mító esetekről olvashatunk majd.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ρσгτσ
addikt
Még egy csavar a történetben...az előbb találkoztam a futárral az utcán. Emlékezett a csomagomra, mert szenvedett az automatával. Viszont kiderült az is, hogy ő egészen más alakú boxba tette be a csomagom. Nem abba, amit sikerült végül kinyitni.
Szóval megint ment a hívás az Express One -nak. Megint rögzítették a hibát.
Kabaré.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Komplikált lett a szállítás.
Megyek a boxhoz, kiírja vegyem át a csomagot, de az ajtó nem nyílik.
Hívom az Express One -t... elérhetetlenek...
Hívom az Alza -t, mert ő az üzemeltető. Azt mondja nekem a csaj biztos nem jó az átvételhez szükséges PIN kód, amit nem ők adnak, így ebben nem tud segíteni. Elmondom neki másodszorra is, hogy jó a PIN, az ajtó nem nyílik. A hívás megszakad, elnémul vagy nem tudom mi történik.
Hívom megint az Express One -t. Szintén elérhetetlenek.
Megint Alza. Végre sikerült értelmes emberrel beszélni, rögzítik a hibát.
Gondoltam megnyomkodom az ajtókat, mert volt már ilyen beragadásom más szolgáltatónál. Akkor ezt javasolták.
Újra próbálkozom az átvétellel, kinyílik az ajtó, de tök üres. Közben jön az e-mail, hogy átvettem. Egyébként persze nem vettem át.
Újra hívom az Alza -t, rögzítik a problémát.
Hívom az Expressz One, 35 perc tartás után végre sikerült valakivel beszélnem. Rögzítik a hibát...
Gondolom a futárnál is be volt ragadva és azért nem tudta beletenni. Csak tök jó lett volna, ha ezt jelzi... Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
Kész káosz ez a szerencsétlen csomag.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Csomagfeladás módja? Még abban is szoktak különbséget tenni, ahogy a küldött tárgy csomagolásában, hogy kis alapú/nagy alapú boríték vagy akár doboz és az kivitelkor is számít (vagy akár az említett simán rendelsz valahonnan standard shippinggel és az összeválogatós között, hiába nevezik kb standardnek mindkettőt). Ugyanez a kategorizálásra is jellemő lehet, de ez helye válogatja (ahogy a nagy boríték alapúak se kerülnek pl egy postáshoz, hanem lepasszolják MPL-nek vagy egyéb futárnak, ami még egy nap, de a sima kicsiket meg kihozzák boríték alappal). De lehet az is persze, hogy kimaradt.
.
-
-
Nem express one, de hasonló mindfuck vagy fuck the logic szituáció. Én a fiamnak rendeltem íróasztalt egy cégtől. Leszállította a futár, pontosan, időben. Hazaérek, kezdem összerakni, de gyanús lett, hogy eléggé kevés anyag van, meg pár dolog hiányzik is. Nézem a dobozt... amit kaptam az az első doboz a kettőből. Hívom a céget, ők feladták. Hívom a futárcéget, ott 40 perc Für Elise után benyögik, hogy majd másnap hozzák a második dobozt. Na ez milyen már?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Steve1207
veterán
Lehet maga a várt csomagszám előbb megvolt a délelőttinél, hogy mit kapnak/várnak, függetlenül attól, hogy mikor sikerült odavinni hozzájuk. Onnantól meg sorrendben van kiosztva mennyiség szerint. De nem is lenne szép prioritásként kezelni egy-egy ügyfelet cím alapján, mi van, ha 60-70 helyről rendelsz és szerencsétlen futár hozzád jár 3 napig, a többiek meg addig ne kapjanak semmit, hiába érkezett már meg napok óta?
.
-
Guitar14
senior tag
Ha leteszed utcaképre akkor látszik, hogy utcafrontról kerítve van, de mi szántó felől jutottunk oda és onnan nem volt. (legalábbis két éve még nem volt) Kb. csak japán kocsikkal, újak és régiek is. Nem tudom mi folyhat ott. Akkor is beparáztam, hogy itt mi történik. Itt szerintem mindig van valami ami nem tiszta.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
Pécs mellett is van egy elég durva. Egyszer belefutottam meló közben.
Google Térkép
Legalább még egyszer annyi áll a fák alatt ami légifelvételről nem is látszik.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
homerhamm
addikt
Mondjuk ezek a külföldi autók ránézésre is olyanok voltak, mint ami már egy fél éve ott áll, leengedett kerekek, félig nyitott ajtó, szakadt kabriótető, volt olyan is aminek a rendszámáról már lekoptak a betűk és csak egy fehér üres tábla volt rajta. A koszos autók is szerintem elhagyatottak. Egyébként Zuglóban rengeteg elhagyott autó van, van amin a levelek majdnem eltakarták a szélvédőt is.
Egyébként régen is ilyen sok elhagyatott autó volt, 5-6 éve a Felvonulási téren rengeteg elhagyatott autó volt.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Amúgy ezek lopott autók, vagy migránsszállítók? (volt elhagyott német VW, angol Saab, meg rendszámnélküli autók is.) Mert más esetben el nem tudom képzelni miért hagy valaki egy külföldi autót a Fogarasi úti Tesco parkolóban.
-
Okosórából (Ha a mi Band féle karkötőket nem nézzük) nálam a pebble volt a csúcs. Az 2-3 hetet simán elment. Utána jön a Galaxy watch, még a legelső. Melóban ezt használom, 4-5 napot kibír. De ez még a Tizen os-t használja. Utolsó meg a watch 4, 2 napot nagyon visítva bír ki csak. De inkább egy nap.
(Elméletileg már tudnod kellene 2 telefonnal is használni, ha a Samsung account ugyanaz mindkét Samsung telefonon. De ezt csak valahol olvastam, nem teszteltem soha.)
-
-
Nevekkel kapcsolatban... Engem valamiért irritál, amikor a gyereknek valami szuper nevet akarnak adni. Pl Maximilián, Szebasztián, Katrin vagy ilyesmi. Most nem a Lakatos Ronaldó típusról beszélek, hanem értelmes felnőtt emberekről. Minek kell ez? Annyi szép név van ezeken kívül. Csak lehet találni valamit. Nekem pl az első gyerek Levente Sándor, a második Dávid Dénes.
-
Gratulálok én is, nekem is 2 fiú van. Mondjuk úgy, hogy a családi programok egy időre ellesznek döntve. Moziban nem Barbi 6-ot , hanem Halálos iramban 24-et fogtok nézni. Meg nem állatkert lesz hétvégén, hanem paintball vagy szabadulós szoba. A jó része az lesz, hogy bármikor, bármilyen konzolt, és bármelyik játékot megveheted, mert a gyererekek azt "kérték".
-
homerhamm
addikt
Szerintem 10 év múlva már nem a Fortnite lesz a menő hanem valami más. Azért megnezném, hogy most többen játszanak e Fortniteal mint mondjuk 1-2 éve. A mai fiataloknál inkább az instagram, tiktok megy.
-
Zsadi
őstag
Gratulálok!
Ha már 2 fiú... készülj! Ma volt új season Fortnite-ban, jelentsen ez bármit is . 12 óra óta lázban voltak, várták a frissítést, beosztották melyik konzol mikor frissítsen, majd utána, hogy órák múlva beengedje őket a játékba, előbb közölték hogy estig el lesznek vele. Apának meg marad a monitor.
-
Guitar14
senior tag
Szerintem kérdés nélkül visszaveszik, ezt szerintem cserélik, nem javítják. Csak lehet meg kell várni még elküldik a központba vizsgálatra. (vagy pesten vagy a környékén már nem emlékszem hol van a magyar szervizközpont)
Ha esetleg javítanák akkor mielőbb próbáljátok, ki, hogy minden jól működik-e és nyüstöljétek mert nekem másodjára azért kellett felkeresnem a szervizt mert elsőre nem csinálták meg jól.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
homerhamm
addikt
2009 Maláj nagydíj, heves esőzés miatt piros zászlóval félbeszakították a futamot, Palik elszórakoztatta a nézőket élő adásba. Nem indult újra a futam, Jenson Button nyert.
2011 kanadai nagydíj 4 óra 4 perces futam 2 órás(!!) piros zászlóval, eső miatt. A futam újraindult. Itt is Button nyert.
Ja a 2021-es belga nagydíjon 3 kört mentek összesen, a többi piros zászló, nem indították újra a futamot. Verstappen nyert.
[ Szerkesztve ]
-
Nem az a baj, maga a játék zseniális, tényleg szuper. Csak itt is megjelent egy csomó bug. Ma az egyik missziónál csak annyit kellett volna csinálni, hogy megnyomom az L1+x-et. 30 perc alatt sem tudtam megoldani. Ps5 újraindítás, játék mentés visszatöltés, másik kontroller, semmi sem oldotta meg. Egyszerűen nem veszi be, hogy nyomom a gombot....Szóval ma már pihenő pályán van a játék, meglátjuk majd holnap...
-
-
Szerintem a wii-t még a mai napig érdemes beszerezni. Az ára sem vészes már. Nálam az a legjobb Nintendo gép. Bizonyos tekintetben jobb, mint a switch. Te meg úgy is retrozol. Annyi jó játék van hozzá, hogy az hihetetlen.
-
Guitar14
senior tag
Én a Wii-t már megjelenés után volt lehetőségem kipróbálni egy ismerősnél + a media marktban mikor kijött a Sports Resort. Engem akkoriban lenyűgözött a Wiimote működése. Kb ezekkel egyidőben fogtam először DS-t is, az meg cserediák programban akikhez kimentem.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
Nem tudom milyen rendszáma volt, mert ki volt takarva. Valószínűleg román lehetett. Tele van ilyenekkel az internet. Az első kamionos képen mondjuk nem románok, hanem afgánok vannak, az utolsó meg egy random ázsiai kép.
-
Zsadi
őstag
Mi is így voltunk a Ping pong asztallal. Húztam a szám én is a kiszállítás díján (pedig volt itt kecsón készleten). De 90kg-ot nem akartam tetőcsomagtartóra rakni. Lehet bírta volna, de oda felszenvedni, levenni, akármi lehet, nem ér annyit a spórolás ilyenen
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
A héten szóltak, hogy tudják hozni a kanapét. Péntekre kértem, de...most nézem a teljes súlya 182 kg.
Összeszerelni nem fogják, mert nem kértem. Szeretem az ilyeneket magam csinálni, csak eddig nem néztem a súlyát. 3 darabból áll, amit majd össze kell illeszteni a megfelelő helyeken, plusz a lábát fel kell szerelni.
Viszont örülök, hogy kértem kiszállítást. Gondolkoztam rajta, hogy közel 40 rongy helyett inkább én elhozom. Naná, hogy meg sem néztem a súlyát. Szerencsére a párom meggyőzőtt, hogy jobb lesz, ha kihozzák.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ha tudsz szerezni szerezz már bepirosodott Jalapenjot. Valamivel kevésbé csíp de fűszeresebb ízre. (Ha jó ráncost repedezettet veszel még az ereje se lesz panaszra ok.)
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Switchnek egyébként ez erősen jót tenne.
icemad kenegettem vele már papírt épp ezért billegek milyen jobb alternatívám lehet. Hamar képes áztatni és beroskad a nagyobb íveken (pl fejkoszorú) még mielőtt annyira száradna, hogy a nedves papír súlyát megtartsa. Kértem ajánlatot 3D nyomatra de ~40k azért elég erős lett. Szóval marad a Paperakura és a DIY. Most a hajlakk és arra epoxival játszok ez egész jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Olvastátok a PS3 és 4 topikot? Meglepődtem, kicsit engedtek a szabályozáson. Kíváncsi vagyok ez érinti-e a 360 témát, vagy ha már retro akkor azon belül a classic-ot. Utóbbit elég szépen ki lehet aknázni és csomó előnye lenne.
-
homerhamm
addikt
Akik Nyugat-Európából mennek Kelet-Európába, azok általában a M1/M7 BAH csomópont-Erzsihíd-Ferenciek tere-Thököly út-Hungária körút-M3 útvonalom mennek, de ezt csinálják a belföldi autópályázók is.
-
Micsurin
nagyúr
Néha csoda ha találsz gyárost…
Nekem anno Deadshotért kis hijján vasvillán ragadt a fejem a mostaniért meg végképp végtére is túl sok a klón és sokaknak azonos elvileg… volt nem kis vita mert jó páran jeleztük nekünk meg az N+1 anime meg genshin meg tudjaakínom csoda az ami pepitában azonos.Aztán Ndruu ismét csodát alkotott és elsült a keze alatt egy hihetetlen pontos Cmdr Wolffe vicc mert az előzőt is Ő vállalta 18-ban.
Szóval ja el is vannak havazva meg sok a nagyon elvadult kérés.
-
homerhamm
addikt
Mondjuk a konzolváltást a Budapestes játékra gondoltam, csak amilyen sokára lehet a megjelenés, példaként felhoztam a BG&E2-t.
koncsik: Régen fehér Merci buszuk volt, jó 10 éve láttam az M1-es autópályán.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest