Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bogabi

senior tag

válasz x360elite #57402 üzenetére

Szia! Köszi a gyors választ. A régió magyar (próbáltam lengyel, holland, stb. beállításokkal is), szülői felügyelet nincs beállítva rajta. Ezt a HDD kivevős dolgot megpróbálom - ilyenkor hogyan kell gyári defaultra állítani a konzolt? Újra kell inicializálni menüből (lehet, rosszul írom, most nincs nálam), vagy van valami trükk? Én arra gondolok, hogy mégiscsak mókolt a vas, és maga a módosítás lehetetleníti el, hogy elérje a konzol a MS szerverét - nehogy esetleg letiltsák a vasat. Vagy ez hülyeség? Egyáltalán nem vágom ezt a konzolos témát. A rajta lévő játékok egyébként tökéletesen futnak, van hozzá Kinect is, csak nyilván online mód az nincs egyik játékban sem.

[ Szerkesztve ]

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

• bogabi

senior tag

Sziasztok! Segítséget kérek Tőletek!!!

Széttúrtam a Google-t, átolvastam és keresztbe-kasul kerstem a fórumot, de nem találtam megoldást a problémámra:

Adott egy XBOX 360 E, ami sehogy sem akar kapcsolódni az XBOX Live-hoz. Nem az enyém a gép, a gazdája kért meg, hogy segítsek már neki, mert ők nem jutottak vele zöld ágra. Nem tudom, hogy mókolt-e a vas, állítólag nem. Próbáltuk a gazdájánál (Vodafone-os Coax net, korábban UPC), folyamatosan azt írja, hogy nem tudja feloldani az XBOX Live szerver DNS nevét. WiFi-n és vezetéken egyaránt. Próbáltam automatikus IP beállításokal, és egyedi (Google) DNS-el is, semmi. Próbáltam a konzol network részét resetelni, semmi.

Áthoztam hozzám (Telekom optikai net, bridge módban a modem, saját router), de itt is ugyanaz.

Mind WiFi-n, mind vezetékes neten ezt a hibát dobja.

Próbáltam mobilról megosztott Wi-Fi-n, ugyanaz.

A neten ugyanazt a négy dolgot ismétli minden poszt: próbáld kézzel megadni a DNS szervert, reseteld a routert, stb. Egyik sem segít.

Network tesztnél a routerig eljut, onnan dobja a hibát, DNS-re panaszkodik folyamatosan.

Mivel nem vagyok ismerős az XBOX világában, így értetlenül állok a probléma előtt. Nálam otthon minden eszköz problémamentesen kilát a netre. Egy dolgot nem próbáltam még, hogy visszaállítom a konzolt gyári default-ra. De ezt meg nem merem, mert ha ezután sem éri el a netet, akkor van egy konzol játékok nélkül.

Ha tudnám a cél szerver DNS nevét, vagy IP címét, ki tudnám probálni, hogy elérhető-e amúgy az otthoni hálózatból, de még ezt sem tudom.

Mi a fészkes fene lehet itt a probléma???

[ Szerkesztve ]

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

Új hozzászólás Aktív témák