-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz x360elite #57402 üzenetére
Szia! Köszi a gyors választ. A régió magyar (próbáltam lengyel, holland, stb. beállításokkal is), szülői felügyelet nincs beállítva rajta. Ezt a HDD kivevős dolgot megpróbálom - ilyenkor hogyan kell gyári defaultra állítani a konzolt? Újra kell inicializálni menüből (lehet, rosszul írom, most nincs nálam), vagy van valami trükk? Én arra gondolok, hogy mégiscsak mókolt a vas, és maga a módosítás lehetetleníti el, hogy elérje a konzol a MS szerverét - nehogy esetleg letiltsák a vasat. Vagy ez hülyeség? Egyáltalán nem vágom ezt a konzolos témát. A rajta lévő játékok egyébként tökéletesen futnak, van hozzá Kinect is, csak nyilván online mód az nincs egyik játékban sem.
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
senior tag
Sziasztok! Segítséget kérek Tőletek!!!
Széttúrtam a Google-t, átolvastam és keresztbe-kasul kerstem a fórumot, de nem találtam megoldást a problémámra:
Adott egy XBOX 360 E, ami sehogy sem akar kapcsolódni az XBOX Live-hoz. Nem az enyém a gép, a gazdája kért meg, hogy segítsek már neki, mert ők nem jutottak vele zöld ágra. Nem tudom, hogy mókolt-e a vas, állítólag nem. Próbáltuk a gazdájánál (Vodafone-os Coax net, korábban UPC), folyamatosan azt írja, hogy nem tudja feloldani az XBOX Live szerver DNS nevét. WiFi-n és vezetéken egyaránt. Próbáltam automatikus IP beállításokal, és egyedi (Google) DNS-el is, semmi. Próbáltam a konzol network részét resetelni, semmi.
Áthoztam hozzám (Telekom optikai net, bridge módban a modem, saját router), de itt is ugyanaz.
Mind WiFi-n, mind vezetékes neten ezt a hibát dobja.
Próbáltam mobilról megosztott Wi-Fi-n, ugyanaz.
A neten ugyanazt a négy dolgot ismétli minden poszt: próbáld kézzel megadni a DNS szervert, reseteld a routert, stb. Egyik sem segít.
Network tesztnél a routerig eljut, onnan dobja a hibát, DNS-re panaszkodik folyamatosan.
Mivel nem vagyok ismerős az XBOX világában, így értetlenül állok a probléma előtt. Nálam otthon minden eszköz problémamentesen kilát a netre. Egy dolgot nem próbáltam még, hogy visszaállítom a konzolt gyári default-ra. De ezt meg nem merem, mert ha ezután sem éri el a netet, akkor van egy konzol játékok nélkül.
Ha tudnám a cél szerver DNS nevét, vagy IP címét, ki tudnám probálni, hogy elérhető-e amúgy az otthoni hálózatból, de még ezt sem tudom.
Mi a fészkes fene lehet itt a probléma???
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest