-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
RunTimeError
tag
válasz Creed23 #32034 üzenetére
Most belegondoltam, hogy felesleges is aktiválnom amíg sz*r a rendszer, mert csak elvesztegetném vele.
Ahogy olvasgattam fb oldalukat elég sokan panaszkodnak hogy már 2 hetet elb*sztak a goldjukból, és annyira nem tartom valószínűnek hogy "kártérítést" adnának emiatt.Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
Prof01
veterán
válasz Creed23 #29965 üzenetére
Totális csőd? Hangulat hiánya? Na ne...
Valóban nem olyan ütős, mint a GTA 5, de bőven a legszórakoztatóbb játékok közé tartozik! Érdekes, eddig nem látott ötletekkel telepakolva. A 8/10-es értékelések teljesen korrektek szerintem! Én csak ajánlani tudom![ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest