-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
válasz MasterMark #43909 üzenetére
Amikor a fórumon kábé 2 hónapja szóba került a Destiny, akkor nem láttam, hogy többen is egyértelműen kijelentették volna, hogy igenis van olyan, hogy kell a belső HDD. (tudom, pont te írtál utána, de ez nekem kevés volt)
Tisztán rémlik, hogy ahányszor szóba került, hogy kell-e a belső HDD, akkor csak talán volt a válasz, hogy vannak játékok, amik talán megkövetelik, pl. a Destiny, de ez nem 100%.Szóval magam is kételkedtem, tavaly november vége óta folyamatosan követem a fórumot, de nekem nem jött át, hogy márpedig van, hogy kell a belső HDD. (és hogy mik is pontosan azok a játékok)
Most viszont, hogy a saját bőrömön tapasztaltam, na most már ha kérdezik, én leszek az első, aki ezt biztosra elmondja, megosztja a leendő vásárlóval! -
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #43909 üzenetére
Annak, aki mondjuk másfél hete vette a gépet és eddig minden játék elfutott külső vinyón igen, ez újdonság!
Sőt, egyszer valamikor nektek is újdonság voltDe ezért jó a fórum, mert így hamarabb kiderülnek a dolgok, mint hogy pénzt költenénk rá, még ha az ember rosszul is érzi magát azért, mert van amit nem tud.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Peugeot, Citroën topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest