-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastone1
senior tag
válasz MasterMark #8973 üzenetére
köszi, tudatlanságomnak hála kedvesen elmeséltem az xbox Mo. segítőkész kollégájának is, hogy a túlmelegedés nem lehet gond mivel szétkaptam és megsasoltam az állapotát.
Én eddig úgy tudtam csak a garanciát bukja az ember ha hozzányúl. Erre közölte, hogy már ezt a telefonos segítségnyújtást is be kellene fejeznie amiért szétkaptam a gépet. Majd megemlítette, hogy nem csak a hátralévő fél év garit ( egy kicsit elnéztem a dátumot ) de a támogatást is buktam.
Na mondom ez fasza. Kifizettem már egy rahedli pénzt (nekem már a kevés is sok) 2 év LIVE, gyerkőcöknek kinect, hozzá játékok kb 100000 Ft.
Erre megszűnik a támogatás amiről igazából azt sem tudom micsoda, még az a szerencse, hogy nem bannolnak. Nem tudom másnak ilyenkor mi juthat az eszébe? PSX?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kutya topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Jég: sunkelandras - Nintendo Switch Oled
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest