Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Kedves Xbox 360 topic látogatók!
A topic túllépte az 50 000. hozzászólást, így itt indul újra.
További jó fórumozást.
z0d1AK -
Bencus88
nagyúr
Srácok tegnap mikor bereggeltem live-ra Floridára azt hol tudom megnézni a személyes adatokat amiket megadtam?itt bejelentkezek, de nem nagyon találom.Xboxba meg lehet valahol az adatokat találni?
Ja és para, ha elsőként USA-ba reggeltem be?Nem is akarok váltani nagy baj ha ezen maradok nem UKvagy eu?
-
ViTaZi
aktív tag
Hali néhány kérdésen volna:
1. Mi a véleményed (tapasztalatod) az új xbox 360-ról?
2. Aug. 1-től milyen új dash-board jön amiért nem lehet flash-el a gépet?
3. Milyen oldalt ajánlotok ahol tudom cserélgetni a z x360-as játékokat?Előre is köszönöm a választ!
-
törölt tag
Igen, egy Gamer Receiver-el.
-
dz1
tag
Sziasztok!
Az Xbox360 vezeték nélküli joypadját lehet valahogy Pc-én is használni?
-
heihachi
addikt
Hát nem tudom, én toltam a GOW első részét PC-n is és Xbox 360-on is és ott azt tapasztaltam, hogy magasabb nehézségi szinten nem elég köré lőni, el is kell találni. Ráadásul nem az van, hogy előbb-utóbb úgyis eltalálom, addig igazgatom a célkeresztet fel le jobbra balra, mert az nehezebb szinteken halál. Nekem ott is (pedig a GOW valóban nem igényel halál pontos célzást) egérrel százszor jobban ment. Ugyanez volt a Kane&Lynchben, pedig az sem a pontos célzásról híres. Szóval szvsz ahol célozni kell / lehet egérrel, ott az egér a nyerő, függetlenül attól, hogy TPS vagy FPS. Persze nem mindenki egyforma, lehet, hogy van akinek a kontrolleres célzás jobban kézre áll.
A legnagyobb gond egyébként az egymástól távol lévő ellenfelekkel van, és azok közti gyors váltással, gyors körbefordulással, nem pedig a pixelpontos szemkilövésselA Lost Planetben egészen jól meg van oldva mert gondoltak erre és tudsz gyorsan 90-fokot fordulni minden irányban egy gombnyomással.
-
Morden24
nagyúr
válasz
alien_ #50052 üzenetére
Nem mondtam, hogy elhanyagolható, de miért szenvedjen kárt féltucat játékstílus egy miatt? Ez szerintem elég hülye hozzáállás...
(#50054) heihachi: A TPS-ekben (ezért hoztam példának a GoW-ot) általában nem a rárántással pixelpontos heccsát a lényeges játékelem, ellentétben a PC-s FPS-ek többségével. Szerintem éppen emiatt nyugodtan mehetne.
(#50055) alien_: Tudtommal a Doom-klónozást abban a pillanatban abbahagyták, amikor belépett az egér a WASD mellé az irányításba, és onnantól fogva a Quake-klón megnevezés volt a fűdedivatos a szaksajtó és az FPS mániás szubkulti körében.
-
heihachi
addikt
válasz
#57833216 #50053 üzenetére
Nem értem, a TPS miért mehetne, ha az FPS nem, ugyanaz a lényege, csak a szemszög más, és itt is az egérrel célzás százszor gyorsabb és pontosabb. Tök ugyanaz lenne a végeredménye, mint az FPS-eknek. FIFA-ban is a billentyűzetről max 8 irányba mozgó játékos elég esélyes a kontrolleres 360 fokkal szemben
Bár szvsz ez nem feltétlenül jelentene gondot. Teremtsék meg a lehetőségét, aztán akinek nem tetszik, az nem használja.
-
törölt tag
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
alien_ #50048 üzenetére
Sportjátékok, TPS-ek, platformok lazán mehetnek... és személy szerint örülnék, ha megjelennének a körökre osztott stratégiák boxon (a la Civ: Revolutions).
Gears of War pl. szerintem teljesen működőképes lenne PC vs. Xbox360 esetében, és a hozzá hasonló TPS-ekkel sem lenne baj.
FIFA, NFS teljes kínálat szintén mehet a közösbe. Egyébként van egy csomó cím, amit nem is ismerek, de lehetőség az bőven lenne
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
"I've heard from reliable sources that during the development they brought together the best console gamers to play mediocre PC gamers at the same game... and guess what happened? They pitted console gamers with their "console" controller, against PC gamers with their keyboard and mouse.
The console players got destroyed every time. So much so that it would be embarrassing to the XBOX team in general had Microsoft launched this initiative." /forrás/Dióhéjban: Microsoft-nak volt egy crossplatform projectje, ami Xbox Live és Windows Live! között tette volna lehetővé az egymás elleni játékot. A dolog ott vérzett el, hogy a konzolos játékosok folyamatosan csak veszítettek, még akkor is, amikor profi játékosokat küldtek harcba középszerű PC-sekkel szemben..
-
Bencus88
nagyúr
Aranyos ez a lego indiana Jones ezt próbáltam meg.Medal-nak is elég szép képe van airborn még ilyen grundig tévén is.Én élvezem ezen is lehet nem is kell monitor
Ja és serious sam-et szedtem le demot -
törölt tag
Van valakinek tapasztalata a CoD 3-al kapcsolatban?
Megéri azt a 10 percet amíg ráteszi vinyóra? -
Morden24
nagyúr
válasz
Bencus88 #50037 üzenetére
Nem.
Megveszed a pontkártyát, amit a redeem code opcióval aktiválsz (kvázi mint egy feltöltős mobil cuccot), és hopp, megjelent az accountodon a vásárolt pontmennyiség (Xbox gomb -> Marketplace fül -> Redeem code).Ezután feldöcögsz a Game Marketplace-re, megkeresed a Limbo-t, és ennyi
Pontot levonja, játék letölt, élvez -
Bencus88
nagyúr
válasz
szpal17 #50035 üzenetére
Igen sajnos az új game-hez nem nagyon találtam se trialt se demot.Na mind1
Amúgy én szerintem jövő héten letöltöm Limbot megér nekem annyit nagyon bejön.Másik kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom letölteni
Veszek egy 1600ms-es USA kártyát majd rámegyek az Arcade game/Limbo/Unlock full game/Redeem code beírom és had szóljon?
-
Bencus88
nagyúr
Ki korán kel, tud sokat xboxozni.
Amúgy Battlefield BC2 demot vagy új cod demot nem lehet letölteni? -
Csaabi
tag
az új gépet az xbox.comom regizni kell? és ha igen akkor oda valós adatokat kell megadni?
-
Csaabi
tag
hello! van itt vki?
-
woodbear
addikt
Na eddig tartott a demo. Holnap neki állok a teljes LIMBO-nak. Hála Iceakos-nak lett 1200MS pontom amit gyorsan el is vertem erre a mennyei játékra.
-
Bencus88
nagyúr
Mivel live-om van normális, hogy a nevem megváltzott arra amit az id-ben megadtam?És amint lejár az 1 hónap visszaváltozik a nevem az eredetire?Akkor ugrok gondolom vissza a silverre.Megmaradnak a letöltött demok?
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Xboxon lehet egér+bill.-el netezni? myVIP, PH...stb? -
Bencus88
nagyúr
Találó vége lett ennek a Limbonak.Nagyon tetszik.Hogy tudom akkor letölteni?Veszek egy 1200ms-es kártyát feltöltöm és mehet a letöltés?
Másik kérdésem pedig nem lehet valami Battlefield BC2 demot vagy új cod demot letölteni?
-
Bencus88
nagyúr
Ez a Limbo is de kegyetlen jó.Most töltöm guitar herot is.Nem gondoltam volna ennyi mindent lehet ezzel az xboxal
-
Bencus88
nagyúr
Töltöm is a Limbot
-
lvnt
őstag
Éljen az ötvenezredik hozzászólás!
-
Bencus88
nagyúr
Na végre sikerült.Tovább engedett.Most írtam évszámot be remélem más hiba már nem lesz
-
Bencus88
nagyúr
Most meg amikor beírom a jelszót kiírja, hogy később próbáljam meg.Ez mi??? Má tökre elegem van.
-
Bencus88
nagyúr
Valaki nagy help pls!!!
Probálok a profilomnál csatlakozni az xbox live-ra és ez fogad:To connect to xbox live you must exit courrent session.If you are playing a game, you will use any unsaved progress.
Are you sure you want to exit? yes or no
Már újra indítottam nem vagyok játkba nincs benn cd semmi.
ha yes-re megyek ezek vannak:
Configure network
Test xbox live connection
Test pc connection
Test windwos media centerGrat az 50K-hoz
-
Csaabi
tag
jeeeeeeeeeeeee. megvan az új boxom. most kezdem összerakni. remélem sikerül
első boxom
akinek van vagy aki tudja szerintetek állitva vagy fektetve rakjam? tv állványba ha berakom az nem gáz szerintetek? live-ot se tom hogy kell regelni na mind1
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest