Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz kutyman #49804 üzenetére
Lehetséges, hogy nálam is ez a gond, mert a TV leírásában is úgy olvasom (samsung LE40A656), hogy csak sztereo megy ki optikain ha hdmi-ból megy be a hang ennek mi az értelme, mindegy
Köszi Neked is!Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Davzone
senior tag
válasz kutyman #49804 üzenetére
Ez sztem csak nálad van így...
Nálam hibátlanul megy ebben a kombóban az 5.1
Box megy a tvbe hdmivel 1080ba,onnan pedig a tv optikán rávan közve az erősítőre (harmankardon 5.1)
és hibátlanul megy a dolby digital meg a dts is.
Gond nélkül átengedi,és a tv az info gombal kiirja hogy 5.1 jelet kap ami rendesen szol a stereo hangcuccán is de az erősítőmn tökéletesen 5.1be megy.
A box kiad 5.1et tvnek max a tv-d konvertálja össze 2 csatornára,ott kell keresni a hibát.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
MaTpr0F
senior tag
-
_ak_
addikt
válasz kutyman #45551 üzenetére
Ami tudja a 60at az tudja az 50et is. Nem tudom, h mi okozhat nálad galibát, vmi csavar kell, h legyen benne. Én is olyan monitort akartam venni először és keresgéltem is a gugliban, de senki sehol nem említette ezt. Ergo egyéni hiba kell, h legyen.
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
válasz kutyman #45507 üzenetére
Én egy samu 2494HS monitorra kötöm HDMI kábellel és nincs remegés. Az 50hz más tészta tudtommal, talán még az pal-ntsc közötti megjelenítés kölünbség miatt volt lényeges, de manapság már ritkán találkozni olyan monitorral ami nem tudja legalább a 60hz-et, 50-et meg szerintem default tudták. Nálad vmi más galiba lehetett.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Crazyman33
senior tag
válasz kutyman #45000 üzenetére
Meg lehet!
Van hozzá programom. Csak kellenek adatok arról gépről amit ellenőrizni akarsz!
Kell?"A program azok segítségére lesz, akik használt XBOX 360 vásárlása mellett döntenek,
és még a megvétel előtt szeretnék megtudni, hogy a kiszemelt konzol bannolt-e,
vagy tiltva van-e rajta a HDD Install.
A használata roppant egyszerű. Az XBOX 360 menüjében lépjetek a My Xbox, System Settings,
Console Settings, System Info menüpontra. És adjátok be a program által kért adatokat."[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
LordAxwell
senior tag
válasz kutyman #43247 üzenetére
Nagyon köszönöm, megtaláltam az 1. HSz-ben is de köszi.
A legújabb frissítés van a gépen, már csak azt kéne valahogy megoldanom hogy lejátsza a box az avit,xvidet,mpg, mert ezeket nem indítja el(xbox360+gép+Ps3 media server, mindent lát működik) erre nincs vmi frissítés vagy akármi?
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
-
Xirtam
veterán
válasz kutyman #29374 üzenetére
Hali!
Úgy természetes! mert úgy 16:9-es! a képarány!mellesleg ha a FAQ-t elolvastad volna oda is le van írva sőt az is hogy a : standard v. intermediate v. expanded csak a kontrasztot állítják!
Újak/Régiek, akik ezt a fórumot látogatják ne legyetek már lusták a FAQ-t megnézni, ha már spammer megcsinálta!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest