Hirdetés
Aktív témák
-
Def26
félisten
Betelefonálsz a Microsoft ugyfélszolgálatára, ott bediktálod a géped széri számát, elmondod mi a bajod, és küldenek másik joy-t. Persze ez csak akkor él, ha nincs flashelve a géped, mert véletlenszerűen jönnek ellenőrzni. -elmondásuk szerint-
Warez témához meg ennyit, hogy az előző gépem flashelt volt. Hetente írtam a játékot hozzá, mert állandóan késztetést éreztem, hogy kell valami új.
Aztán haverom mondta, hogy vegyek egy sima gépet ami nem flashelt, és vegyek hozzá csak 1 játékot havonta, meglátom, hogy jobban le fog kötni az a havi 1 game, mint a többi írott játék. Érdekes, mert igy is lett.
Megvettem elsőnek a PGR4 -et 10k -ért, aztán a Forza2 -őt és a Viva Pinatat (akció), és mondhatom, hogy hiányzik a többi game is de annyira leköt pl.: a PGR4 -ben a Live versenyezés, hogy elvonja a figyelmem másról. (játékról)
Valahogy az alakul ki az emberben, hogy kiadtam érte egy csomó pénzt és nem rakom félre addig amig végig nem viszem... ami azért nem 1 hónap...
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest