-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
demerion
tag
Azért kérnek sokan nagyobb itemlevelt (880), mert randomról nehéz megmondani mennyire tudja merre van az előre. Nem egy alkalommal láttam 870-880 körülieket, akik egy Arcway/BRH-ban nem tudták, hogy mit csinálnak a bossok. Sokaknak nincs hangulata ilyenekkel foglalkozni, főleg hogy a többség csak ap-t farmolna és nem 1-2 ládás +6/7eseket szeretne végigszenvedni. Viszonylag nehéz gearelődni, ha eddig semmit sem csináltál. El kell fogadni, hogy mostanra a 880 viszonylag átlagos a nem full casualok között. Mindenképp guildet kell keresni, ez a raidelés részét lefedi a dolgoknak. Dungeonokhoz nem árt, ha tank vagy/van ismerős tank/heal, akkor gyorsabban meglesz legalább a saját kulcsod.
Igen, én is 870/880at kérek 10 alatti saját kulcsra, 10+-ra pedig 890+keystone mastert, sőt az esetek 99%-ban felcsapom a wowprogresst és megnézem drága barátunk mit alkotott eddig. Szerintem érthető, hogy nem fogok beinvelni olyat aki tizedannyi mythicet sem tolt mint én és egy szerencsétlen conquerorja sincs.
Kis farmolással össze lehet szedni valamennyi goldot és amit lehet, megvenni AH-ból ha másképp nem megy. Natúr mythicre meg hirdessetek saját groupot, ezek tényleg nevetségesen egyszerűek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Xbox 360
- Sorozatok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Garmin Fenix 7 Solar Saphire
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Minolta 70-200 f2.8+ La-ea3 adapter
- Dell G7 7790 Gamer notebook, i7 9750, 2060, 16gb ram, 1.25tb háttértár