-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Erről van szó hiába alacsony a profil ha papír, 100mm-es lövegig szépen pattint, és a he igen az kikapja a felét.
Gyakorlatilag 10-8-7 tierben mindenki ha megvillan átlövi bődületesen. Hiába op nekem is van,(első gunmarkom is meglett rajta hétvégén) ha reszeltek a csapat felének nekem is kampó, annyit tudok tenni hogy bujkálok és damage-re megyek, mikor 10-en lihegnek a nyakadba esélytelen bármi.
Ha a töltésidőt megnövelik akkor kampec ennek is, ezt a járgányt az menti meg, az ostrommódból mire visszaváltasz hogy elhúzz szarrá is lőttek. Előre kell gondolkodni, térképet, szituációt nézni, aztán pozíciót váltani, ez nem mindig egyszerű.
Álcahálóval fullos álcázású képességgel 60-as a kamója(ez annyit jelent hogy elmegy melletted egy felderítő light pár méterre és nem vesz észre csak ha belédmegy. Ilyenkor én csak úgy lövök rá ha tudom hogy kiszedem ha teljes életen van akkor had menjen, mivel felspotol és ott annyi is volt nekem) a töltésidő ilyenkor 8.24 ez kávé és fahéjas süti+bia, ha a háló helyett ventit rak az ember akkor 50-es a camó és a töltési idő 8.04.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- DIGI internet
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amatőr csillagászat
- Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Hp Z400 Workstation RX580 4gb + 16Gb Ram+ CPU 6/12 szál
- Gamer PC + 170Hz Monitor (Ryzen 5 5600g, RTX 4060, 16GB RAM, garancia)
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest