-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ez egy jó kérdés, hogy attól még lehet-e aktiválni, bevallom ezt nem tudom. Az biztos, hogy pl Windows Update már nem lesz elérhető hozzá, mint ahogy az SP2-höz sem érhető már el, mert az XP SP2 támogatása meg már (és ez így most belegondolva durva, hogy már ennyi ideje volt) 2010 Júliusában megszűnt.
Jarod1
Nero General Clean Tool[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
"tehat ha vettem egy OEM-et 5 evvel ezelott ami nem lett aktivalva, akkor akar ujabb 5-10 ev mulva is beelesithetem?"
Persze. (2014-es év közben szűnik meg az XP supportja, egész pontosan Április 8.-ával)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Steelmanus
addikt
Valoszinu hogy hibas a Vindows Installer verzio, mivel a hibauzenet ezt mondja.
Az msiexec.exe verzioja nem megfelelo. A javitasok telepitesenel is ez az elso
amit feltesz az XP. Keress egy ilyet "WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe".
Innen szedd le:
Ne felejtsd el kivalasztani azt a nyelvet letoltes elott amelyet hasznalsz gondolom
magyart, majd ha feltelepited akkor inditsd ujra a gepet.
Szolgaltataskent is kell futnia, Kezi beallitassal, ha esetleg valami letiltotta volna -
Core2duo6600
veterán
Megkavarta valami az adott user accountnak a bejeggyéseit a registryben
Meg lehet próbálni,m egy másik user account ot létrehozni, akkor be fogja kérni az office 2003 cd-ét vagy a hálón az elérését
hogy a frissitéseket miért nem találja
mert lehet le lettek törölve azok a file ok amiket felpakol a telepítő magától
és azért nem lehet feltenni ujra, mert már fent van a rendszerenDe ha már leszedni sem lehet, elképzelhető hogy a ms instal shield vagy hogy hivják ami legtöbsször telepít sérült meg, valószíná egy reisnstall ra megérett a rendszer
ilyen okok miatt ha csak alap dolgokra kell egy gép, célszerű lenne korlátozott sima userként használni, vagy egy normális oprendszert használniGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
demars
addikt
nekem is cseszekedett egyszer az office... ugyan ezt a fájlt kérte, én is megadtam neki, h hol van... de mikor kiírta h nem tetszik neki, hagytam a fenébe...
de az alattam lévő hsz ban lehet h megleled a megoldást!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Gyúrósok ide!
- Wuthering Waves
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...