Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dog83
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy a .1480-as frissítés ront a .1358-on (L735)? Tudom, hogy ahány készülék, annyi rendszer, de hátha rá-, vagy lebeszéltek róla.... Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Dog83
tag
válasz this is life #92754 üzenetére
Azt nem is bánom, mert a 650-re a frissítés "nem tetszik".... Csak azért írtam, hogy ez jött ma 735-re hivataloson.
-
Dog83
tag
válasz dangerzone #92748 üzenetére
Helló!
14393.1198 ezt ma frissítette a 735, semmilyen"ring"-en nem vagyok... -
Dog83
tag
válasz snooze #91983 üzenetére
Lumia 735 8.1-el, és w10m-el, lumia 650 (w10m) hibátlanul működik a MyTelenor app. A telenor oldalán alul van a wp-s letöltés, ami átvisz az áruházba, és onnan letölthető.... (Miért is tojik rá a telenor? Fárasztó ez a hangulatkeltés...) Esetleg próbáld meg újra letölteni, vagy telefon újraindít, és utána letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
Dog83
tag
Sziasztok! Hogyan lehet "eltüntetni" a Tárterület segédnél az ideiglenes fájlokon belül a "függőben lévő frissítéseket"? Hiába keresek bárhol, bármennyit, nincs új frissítés... Viszont a MB-ok gyűlnek.... A legújabb frissítés óta ragadnak ott, addig szépen le tudta nullázni! Köszönöm előre is a segítséget!!!
-
Dog83
tag
Köszönöm, ujratelepítem!
-
Dog83
tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül hogyan tudnám csökkenteni a Messenger méretét? Mert folyamatosan növekszik, komoly mennyiségű MB-okkal. Előre is köszönöm!
-
Dog83
tag
válasz Kin Tan Te #89588 üzenetére
Nekem a Tubecast tökéletesen működik (lezárt képernyőnél is).
-
Dog83
tag
Sziasztok!
Tegnap raktam fel először a w10m-et a telepítési segéddel (lumia735). Eddig tetszik, csak azt nem tudom, hogy pár alkalmazásnál miért nem tudom eltüntetni az alsó sávot? pl: Tubecast, traffi hunter, bp menetrend... A legtöbbnél nincs ilyen gondom. A másik kérdésem az lenne, (és előre elnézést kérek az amatőr kérdés miatt), hogy nekem a 10586.107-et tette fel, és a telefon frissítésnél látom, hogy várakozik a 14393.693. Ez elég nagy ugrás... Régóta olvasom a fórumot, és látom, szinte minden telefonon máshogy viselkedik, de "megéri" feltenni? Akkuidő, hibák, stabilitás, stb miatt... Köszönöm a segítséget!!! -
Dog83
tag
válasz #40993792 #73812 üzenetére
Ma reggel én is megpróbáltam a 344 Mb-ot lefaragni a fent említett lehetőségekkel, de csak 2Mb-ot szedett le..... :-( És természetesen növekszik folyamatosan az adatmennyiség, pedig csak időjárás, meg telefonálásra használom, nem netezek, meg nem töltök le appokat sem.... (1 hónapos a telefon,és minden az sd kártyára van beállítva)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest