-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Sziasztok (megint)!
Elnézést, ha a válasz egyértelmű és megtalálható, de nem nagyon tudom,magyar nyelven hogy lehet rákeresni...
Szóval: Windows Phone 8.1 (Nokia Lumia 630), és nem lelek semmiféle opciót, hogy alkalmazásonként beállítsam, mi mehet ki mobilnetre és mi nem.
Mert pl. jó lenne, ha a Viber nem fogadna hívásokat, ha nem vagyok wifin, de sem a telefonon, sem a Vibernben nem látok efféle beállítást.Előre is köszönöm a sok okosságot.
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
-
Sipi
addikt
válasz confuser #54772 üzenetére
Tudom, de hidd el, csináltam azt is. Hiába állítottam a régiót, nem oldotta meg. tállvamás nyelvre sem oldota.
Táblázatba szedtem, mikor totálisan rossz, próbálgattam, mikor mi jó, aztán inkább leszedtem mindne angolt, mert a teló is magyarként lett árulva, a MS profilom is magyarországi. A proramok most már okésak, kivéve a device hub, ami az istennek sem akart működni, mert nem kapcsolódik nethez. (De az eszközöket felfedezi és kapcsolódik Bluetoothon.).
De lehet, hogy ott más baj van, talán az Internet Explorerben beállított extrém tömörítés nem tetszik neki. Sajna már nem tudom megnézni, mert nem tudom, hogy kell HR nélkül visszatenni.
SMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Sipi
addikt
válasz confuser #54770 üzenetére
Na, most már leszedtem minden extra nyelvet, csak a magyar maradt. Az MS accountom Hungary, Budapest, Hungarian nyelv, a telefonom is mindenütt magyar.
És semmi.
Próbáltam a 2110 utáni dátumot, leszedtem a device hubot, most visszaállítottam a dátumot, de nem tudom telepíteni, mert nem Store-os app.A bétát meg nem tudom a lumia updaterrel feltennni, mert store hibára panaszkodik.
A telefonfrissítés sem talál újdonságot (pedig már nincs fenn a device hub).Egyre jobb...
SMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Sipi
addikt
válasz confuser #54766 üzenetére
Ó, köszi! Van benne valami, most állítgatom az összes elérhető kombinációt lang, regio ügyben, a display már elromlott, a többi még nem, de a device hub még mindig nem jó.
Próbálgatom, próbálgatom... Mindenesetre marha furcsa, hogy sehol nem leltem erről még a neten infót.S
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Sipi
addikt
válasz btudos #54735 üzenetére
Na, majdnem minden szépen megy, backupból automatikusan majdnem mindent visszatett (bár minden alkalmazást frissíteni kellett). Furcsa, hogy megmaradtak a háttérképeim, de nem lelhető fel sehol a Pictures mappákban, sőt, a beállítópaneleken sem jelenik meg, de megvan.
Ami nem sikerült: a device hub még mindig semmi, nem tud internethez kapcsolódni. Pedig szuper kis program lenne.
Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Sipi
addikt
Sziasztok!
Tegnapelőtt sikerült vennem egy Nokia Lumia 630-ast, amivel megvagyok, meg minden, de miután összevissza szétfrissítette magát, és megvolt pár restart, kicsit furán kezdett viselkednie. Próbáltam már a magyar nyenvet és területet USA-ra tenni, az sem segített. Amik vannak-voltak:
- Battery Saver nem indul többé. Az oka az lehetett, hogy frissült, és az adatbázis formátuma, amiben tárolja a fogyasztási adatokat, megváltozott. Megoldás: egy nappal azelőttre tettem át a dátumot, mint ahogy használni kezdtem, akor még nem volt adat. Hagytam menni hibás dátummal, hogy belecsúszzon az időbe, amikor már használtam (tehát 21-éig), majd dátum vissza, és most megy.
- Display Setting: nem megy. ELindítom, kis Loading..., majd visszalép a menübe. Lehet, hogy a Battery saver miatt, de a battery már megy, ez meg nem.
Network+: szintúgy, loading és visszalép.
Mozgásadatok: szintén hibás.
Device Hub: ez elindul, felismeri a wifis és bluetoothos eszközöket a környéken, kapcsolódni is tud néhol, de mindenre azt írja ki, hogy nincsenek appok, mert nincs internet, és nem tud kapcsolódni. (Wifin vagyok, van net, minden más megy.)Tapasztaltatok ilyet? Mindne klassz lenne, de ez piszosul szíven ütött, hogy pont egy WP csinál ilyet - Android helyett direkt ezt válaszottam, mondván, it tnincsenek ilyen furcsa dolgok, erre meg... (És pl. most nem tudom levenni a fényerőt, mert a lo olyan halvány, hogy nem látom, a közepes meg túl ers, de nem megy a display settings.
Üdv,
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!