Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Végül is nem vettem meg a Lumia 650-et. Hogy bánhatom, vagy nem az más kérdés. Aztán ugyanennyi árért ráakadtam egy dobozos Lumia 735-re. Erénye, hogy még soha nem volt használva.
8.1 Denim esetében az áruház nem működik, ezen kívül több dolog sem.
Aztán OtcUpdater-rel felpakoltam a WP10-et, de legál úton csak a 1607 Redstone1-ig jutottam. Itt ugyan már működött az áruház, de az alkalmazások így sem frissültek.
Ezután jött az Inerop Tools és kinyitottam a telót. Átírtam három regisztry értéket, hogy ez nem Lumia 735 hanem Lumia 950 XL. Hoppá! Már jöttek is a további frissítési körök. Meg sem állt a legutolsó 15254.603 verzióig. Majd visszaállítva az eredeti telefon név és típus.
Most már lefrissültek az appok az utolsó verzióra, és minden jól működik. Tudom, még!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- PlayStation 5
- Windows 11
- Villanyszerelés
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest