Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #9048 üzenetére
ha magentas vagy bemész, mosolyogsz és kapsz egyet. Máshol is szerintem hasonlóan cserélik (2évnél régebbi simeknél tán szó nélkül újat adnak)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
Köszönöm a sok választ, én is a 710-et favorizálom, szerintem szebb is. És igen játékra nem nagyon akarom használni, de a lényeg, hogy a rendszer gördüljön. A jelenlegi Galaxy Minim is eleinte jó volt aztán szépen frissült minden és azóta már... Na akkor most már csak a SIM kártyámból kell valahogy micro simet varázsolni
-
pzstm
titán
válasz szabonagyur #9043 üzenetére
teljesen korrekt ár szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
HKorn
veterán
Mindenképp 710. Nekem az van, barátnőmnek 610.
710 érezhetően gördülékenyebb+ kijelzője is szebb a ClearBlack miatt, meg 610-en nincs skype, meg angry birds, meg nokia városnézegető app se. (persze azt nem tudom neked ezek mennyire fontosak)
Egyébként teljesen jó a 610 is, addig amíg nem használod a 710-et.
Run&Ride
-
zsírsámán
senior tag
Nem vagyok otthon a független árakban, de szerintem jó ár.
-
félisten
-
amanoba
őstag
válasz szabonagyur #9039 üzenetére
710
Nem használtam még 610-et, de elvileg érződik a felezett ram.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
btudos
nagyúr
Neha tud fajni az a 256 MB. A mukodesi sebesseggel nincs gond, de nincs live tile, es tobb fontos alkalmazas nem telepitheto a keves RAM miatt.
Szoval annak ellenere hogy a 610 szebb, en mindenkepp 710-et vennek.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
zsírsámán
senior tag
Ha megteheted, inkább a 710-et válaszd.
-
félisten
Sziasztok
Lumia 710 vagy 610? A 256 ram mennyire érződik meg utóbbin?
-
catroot
veterán
Ez a nem-Nokiás Viber nem lehet ekkora trágya! Van egy ismerősöm, aki ott van a kontaktok között és amikor írnék neki az az üzenet fogad, hogy nem Viber-felhasználó.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
daniel909
addikt
jött skydrive ápdét
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
nicu71
addikt
hát pontosan...a multkor benéztem a blade topikba,dögunalom,semmi más nem volt mint hogy :1.Mikor lesz a Tnél megint blade3
2. ki mit mókol össze,mit tud az új ROM,mikor lesz kész,köszönetek,meg aztán az egyik nagy romolgató bejelentette a hattyú halálát
kérdeztem is valamit,de válaszra sem méltattak,úgyhogy oda se megyek többet"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #9019 üzenetére
Jövő hétvégén megyünk nővéremmel TV-ért, szerintem benézek én is az extreme digital-ba, ha már ott leszünk. De ma írtam nekik, hogy a Nexus 4-ről lehet-e tudni valamit, még várok a válaszra. Ha lehetne kapni, már nem is gondolkodnék, addig viszont marad a tipródás és várakozás.
De nyugi, aztán megszabadultok tőlem, ha veszek végre valamit
Everybody lies.
-
törölt tag
L620 pre-order
Hát basszus lehet, hogy felkeresem majd az angliában élő ismerősöket, durván olcsóbbak a telók, mint nálunk -
catroot
veterán
Csak nem frissül ez a rohadék gmaps latitude része. Tegnap raktam újra és az akkori pozíciómat mutatja (írja is, hogy 18 órája nem frissült).
Viszont wp8-on megy.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
busman_
tag
válasz legiaap #9016 üzenetére
hát valahogy összehozták 2012-re azt a plusz 75000 appet, azt akárhogy számolom több mint 205 új app per nap átlagosan. Nem hinném hogy ezt az a link tudná rendesen tükrözni. Én követem a híreket, böngészgetem a top appeket és ami jól néz ki leszedem, aztán vagy marad vagy kuka.
-
legiaap
félisten
-
busman_
tag
válasz legiaap #9013 üzenetére
Nem tudom mi alapján szelektál az az oldal, nem onnan szoktam halászni. Top alakalmazások nokia program-ot csekkolom ott vannak jók mindig, meg ami épp eszembejut arra rákeresek. Én eddig mindenre találtam alternatívát amit ios-en is használtam úgyhogy app téren nem vagyok elégedetlen. Nagy gémeket hiányolok csak mint pl GTA, vagy valami Tekken szerű cucc. Remélem később jönnek
-
legiaap
félisten
válasz busman_ #8987 üzenetére
Ha bemész a Store-be, akkor válaszd ki az apps, vagy Games kategóriát, majd a New + Rising csempét.
És mit látsz ott a lista tetején?
Hát én napok, hetek óta ugyanazokat.
Akkor miről beszélsz?(Természetesen WP8-ról beszélek, UK-s reggel)
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
SlayR
senior tag
ja me az alma olyan jó amíg nemlesz kukacos
-
busman_
tag
válasz Nescafé #8999 üzenetére
sajnalom a wp7eseket hogy ilyen sorsra jutottak, remélem az iosen boldogabbak lesznek. Elismerem hogy kiforrottabb okosabb az ios rendszer, de én egyszerűen unom. Unalmas 3ev utan pedig én aztán óriási fanboy voltam. Most örülök hogy 1 hónapja nonstop nyomogathatok valami teljesen mást. És egyelőre elnézem a kis hibákat, és betudom gyerekbetegsegeknek. Legfeljebb a következő telefonom nem wp lesz, hanem valami más. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest