Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Azonnali játékos kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Számít a pénz (nem apuci vette, félreértés ne essék, az nem én vagyok) de ígyis-úgyis megvenném, 15 k-t meg tiszta szívvel rááldozok a lelki nyugalmamra.
Barthezz2: Odaugrik Először azt hittem nem, mert csak betöltötte az oldalt, de aztán odamászott magától
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
Én is sokat gondolkodtam rajta, aztán a szívem győzött az eszem helyett
Felraktam ezt a Windows Phone for PC-t.... Hogy ilyet miért nem tudtak csinálni WP7-hez?
Csak szinkronizálásra jó, de arra a legjobb. Van ugyan mass storage, de ha az embernek ömlesztve vannak a zenéi, és csak ID3 tageket használ, akkor szinkronizálásra jobb az app. Mindjárt teszek fel róla screenshot-ot.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Jó hát ha 135 k-t kiadtam volna telefonra, 1000 % hogy nem veszem meg. De a Ray-en nyerek, azelőtt meg a HD7-et vettem majdnem másfél éve, úgyhogy ez most belefért.
Amúgy lenne igény egy iPhone 5 vs. HTC 8X tesztre? Lehet be tudnám fűzni egyik ismerősömet i5-tel, hogy megcsináljuk...
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz legiaap #2812 üzenetére
Én azon a véleményen vagyok, hogy ma nem kellene a telefonhoz sem fülhallgatót, sem töltőt, sem adatkábelt csomagolni, így kisebb lehetne a csomag, és ezért olcsóbb a szállítás, és ezek miatt olcsóbb maga a telefon. És akinek nincs fülhallgatója, vehet hozzá külön, amilyet akar, töltőt és kábelt is, ha szüksége van rá. De akinek már van egy drága fülese, van otthon vagy 3 adatkábele, és töltője, annak miért is kell kifizetni a telefon mellé csomagoltakat? Főleg hogy már szabvány a microUSB, és a 3,5-ös jack. Tudom, hogy a mikrofonos fülesek nem működnek minden telóval, hiába a szabvány jack, de ennek ez az oka:
"a mikrofonhoz és a vezérléshez TRRS csatlakozók kellenek. A T és az első R (tip és ring) a bal és a jobb csatorna. Ezen nincs vita. De itt jön az apple marhasága, a második R és az S (slave) normális esetben a mikrofonért és a földért felel (ebben a sorrendben), az alma viszont telibe..za a megszokásokat, és nemes egyszerűséggel felcserélte ezt a kettőt. Tehát nagyon nem mindegy, hogy hogyan van bekötve a jack csatlakozó."
Nekem speciel a két telefonom (Optimus 7 és Nexus S) is az alma féle kiosztást használja, ezért mindkettőt tudom ugyanazzal a headsettel használni.
Egyébként ha a gyártók felhívnák a figyelmet arra, hogy melyik telefon melyik bekötést alkalmazza, vagy esetleg csak az alma félét használnák, akkor nem lenne gond a headsetekkel. Tudom, szép álom marad ez. -
válasz blackmajesty #2861 üzenetére
Szerintem ez nem az Apple sara, korábban találtam egy táblázatot a kiosztásokról, a legtöbb gyártó azonos kiosztást használ az Apple-lel, és a Nokia (volt!) a felcserélt kivétel.
“All nothings are not equal.”
-
btudos
nagyúr
Hát... A Ray elbújhat Nem csak parasztvakítás az az amplifier, gyakorlatilag a Beats Audio menüpont azt kapcsolja ki-be(azért gondolom hogy ez nem csak szoftveres, mert ennyit nem lehet csak szoftveresen javulni. Főleg hangerőről, mélykiemelésről, de általános hangtisztaságról is szó van, tényleg zseniális. ), hihetetlen milyet szól Ugyanez igaz a külső hangszóróra. Minőségre simán egy szinten van a laptopom hangszóróival, csak hangerőben vérzik el, nem tudom van-e még egy ilyen telefon. Én még nem találkoztam vele.
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #2860 üzenetére
+1. Bar iphone annyira nem erdekel, de egy osszehasonlitas johet. Ami erdekelne, egy lumia 820 osszehasonlitas.
Igy az elso benyomasok es a wp7-es tapasztalatok alapjan megerte valtani, ad annyival tobbet a wp8, mint amennyivel tobbe kerulnek jelenleg a keszulekek?
-
btudos
nagyúr
válasz catroot #2864 üzenetére
A-a Hétfő este óta valami 1000 rendelést tartanak vissza a hiba miatt. Az enyémet is. Tegnap este elhatároztam, hogy ma megint írok nekik, hogy mi a fene van már. Írtam nekik, azonnal (!!! tényleg, 2 perc múlva megjött) kaptam választ, hogy nem tudnak itthon a pontos problémáról és hogy mi okozza ezt, nem tudnak mit tenni, várjak türelemmel, vagy módosítsam a rendelést más típusúra, akkor nem kell ezzel a lépéssel foglalkoznom. Csak hát az ugye drágább. Mérgemben ránéztem a Speedshopra (tegnap azt íták hogy fekete 16-án jön, de minden nap megnézem, biztos ami biztos), láttam hogy van kék, elmentem, megvettem, és most örülök
tybsen: Én mindenképp azt mondom hogy igen, megérte. Nem is elsősorban a rendszer mostani állapota, hanem a benne rejlő lehetőségek miatt. Egy 2nd gen. készülékkel nem lettem volna előrébb a HD7-hez képest (najó, kijelzőben igen, de ebbe ne menjünk bele ), ez ég és föld. Sokkal összeszedettebb a cucc. A kezelőfelület és a funkciók nagy része megvannak a WP7-ben is, de pl. a Zune-hoz képest a Windows Phone app (ami nem kompatibilis a 7.5-ös készülékekkel), és a WP7-es alkalmazások irtózatos sebességbeli ugrása az ami így első körben hat az "érzékszervekre". Az én esetemben a zenei teljesítmény nyűgözött le igazán, illetve a képernyő (mint tudjuk, nem volt nehéz dolga ). Hiába néz ki jól 800x480-on is a rendszer, a HD felbontás miatt sokkal szebbnek hatnak a csempék (a böngészési élményről nem is beszélve).
[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
Megint jövök a problémáimmal .
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet Wifi-hálózathoz manuálisan IP-címet megadni? ( Még kapcsolódás előtt... )
A másik, hogy ha IP-t nem is lehet állítani, de külső tanúsítványt be lehet-e állítani a csatlakozáshoz, amit elfogad a telefon, illetve lehet-e vele felhasználónév-jelszó párossal hitelesíteni magad egy beléptető szerver irányába?Az első kérdés talán a connectify kiváltását segíti ( elméletileg nincs DHCP és emiatt timeoutol a kapcsolódás ), a másik pedig egy megatározott wifi hálózathoz kell ( ott speciel van DHCP ).
Köszönöm előre is az ötleteket!
[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
catroot
veterán
Őszintén szólva nem tudom. Csábít a 8S külseje/mérete és az ára. Viszont belegondolva abba, hogy azért nem olyan durva vas van alatta, félek attól, hogy a későbbiekben az a félgiga ram kevés lesz.
Esélyes, hogy majd megvenném év elején és szeretném, ha másfél-két évig meglenne. Ha pedig így kalkulálok, lehet hosszabb távon jobban megérné a 8X.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
félisten
Ma vegre eloben kiprobaltam a 8X-et es a Lumia 820-at.
Meglepo. A helyzet az, hogy a 820 kepernyoje Metro feluleten van olyan jo, mint a 8X-e. Nyilvan a felbontas kisebb, de ezt a Metron nem latszik (maximum internetezesnel, ha kicsik a betuk), viszont a feketeje sokkal jobb, sotetebb. Raadasul a kijelzo aranyai hasznalhatobbak, az egesz gep aranyosabb, mint a 8X. Tekintve hogy a hardver ugyanaz, viszont a 8X dragabb (plusz a 820-ban van wireless charging, meg Nokia szoftverek), szerintem a 820 jobb vetel.
Valojaban az osszes WP8-as telefon kozul szerintem a 820-nak lesz az egyik legnagyobb sikere - egyszeruen csak egy jo telefon, jo aranyokkal, szep kepernyovel.
A hangszorokat nem probaltam, a hirek szerint a 8X nagyon jo, errol nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
tybsen
addikt
En is varom a 820-at.. a legvonzobb az egesz felhozatalbol... ma ugyan csak egy 800-at tudtam megint megnezni, de azt hiszem mindenkeppen wp lesz a kovetkezo telefon es nem android.
(#2871) catroot: igazad van, en is hasonloan latom egyebkent - foleg ha hosszu tavra tervez az ember, akkor talan megfontolando a 8s
-
tybsen
addikt
válasz #32711680 #2875 üzenetére
A nemet Saturn-nal mar kaphato 449 EUR (270-es arfolyammal kb 121.000 HUF aron) a 820, szerintem Magyarorszagon sem lesz olcsobb a kezdoar.
-
savoo
addikt
Na végre a T-nél is bekerült a hamarosan kapható készülékek közé a 8X
-
btudos
nagyúr
válasz #32711680 #2875 üzenetére
A 820 itthon simán lehet hogy a 8X árában fog kezdeni (Expansysnál a 820 drágább valamivel, ami igaz nem mérvadó, de itthon mindig minden drágább, mint nyugaton ), nem lenne rossz vétel még így sem, ha lenne benne HD kijelző, de így nálam a forma és főleg a felbontás miatt elvérzett.
emvy: Ezek az árak... Tudtam én hogy elba*sztam mikor ebben az országban jöttem világra...
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz bull84ghia #2872 üzenetére
Ja ertem.
Más:
Hat vacilalok. A szifonnal egyelőre elégedett vagyok, nincs tul sok hátránya - előnye annál több.
160 jelenleg sok egy olyan rendszerért amit (najo, az elődjet) anno azért hagytam ott, mert nincs meg a megfelelő alkalmazás kínálat. Ez egyelőre még nem változott. Es értelemszerűen egy 8s visszalépés lenne a mostanihoz képest. A 820 meg még nem kapható.Szóval szerintem félévet még várok a WP-vel. Pedig rohadtul basztatja a fantáziámat - szeretem ezt a csempés szart.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
batai15
félisten
Hogyan lehet képet meg ilyeneket csatolni egy fb üzihez?
ismerősömnek szürke a csatolás gomb.. -
Murphistic
aktív tag
válasz Murphistic #2869 üzenetére
Amire jutottam: a Tangóban már megvan a statikus IP cím beállításának lehetősége. A probléma az, hogy registryben kell engedélyezni. Ehhez ugye kell egy registry bütykölő program, ami van is, de devunlockolt és interop unlockolt telefon kell hozzá. Klafa .
Azt hiszem utána kell néznem, hogy mikor ugrik a gari a telefonon... A devunlockot elméletileg a Microsoft csinálja, nem? Persze pénzért, valami 90 eur rémlik. Javítsatok ki, ha rosszul tudom. Az interop unlock megoldható külső programmal, ami persze nem hivatalos, így szóba jön a legalitás és a garancia kérdése.
Poén, hogy még a tanusítványnak utána se néztem, élvezet ez a WP-s élet .
Amúgy jó hír, hogy elég sok embernek hiányzik, úgyhogy lehet benne lesz valamelyik frissítésben...
Ha már volt szó a devunlockról, akkor bocsi az ismétlésért
Szerk.: Úgy tűnik, a tanúsítványt csak el kell küldeni e-mailen és megnyitni a telefonon, szóval ez egyszerű. A bukta, hogy nem tud EAP-TLS autentikációt, ami az azonosításhoz kell... ( ezt kerestem az előbb, csak elfelejtettem a nevét )
[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
blackmajesty
aktív tag
Hát, jó lenne összehasonlítani azt a 8X-et zenelejátszás szempontjából a Nexus S-emmel. Ha felér ehhez, akkor akár még meg is barátkoznék a 16 GB háttérrel, és minden egyébbel, hogy ne kelljen 2 kütyüvel mászkálnom. De ilyet nem hiszem, hogy sikerülne összehoznom. Addig pedig nem ugranék bele, a L920 jobban tetszik, inkább azt venném.
Karma: Hát, lehet, hogy igazad van, nem tudom, bár az első Iphone előtt nem tudom, hogy hány telefonon volt 3,5-es jack, nem néztem meg minden telefon adatlapját, de a nokia nem nagyon használta, N95-ön az volt, de a többi általában 2,5-össel jött ki. Samsung meg sony is csak később kezdett el használni ilyet. Ezt amúgy a fülhallgatós topikban olvastam, hogy az eredeti szabványt az apple kerülte meg. De az biztos, h pl a samsung sem minden telefonján használja az apple féle kiosztást, asszem az sgs fülese pl nem jó a nexus s-hez, és fordítva. Lényeg, hogy jó lenne, ha végre mindenki ugyanazt a kiosztást használná, és akkor nem lenne gond ebből. De ez amúgy is csak a mikrofonos fülesekre igaz, és sokan nem szeretnek headsettel telefonálni, és zenehallgatásra pedig csak sima fülhallgatót használnak, mostanában én is, azokkal pedig nincsen gond.
-
catroot
veterán
Másnál is kuka az fb-chat?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #2894 üzenetére
Szerintem a wp7-re a legjobb szó nem a gyors, hanem a folyamatos. Mert attól, hogy az android laggol még simán lehet gyorsabb alapvetöen, csak nem érezzük annak.
-
MODERÁTOR
válasz Murphistic #2883 üzenetére
Tanúsítványt a legegyszerűbb mailben elküldeni magadnak (a cer fájlt). A rendszergazda meg WP-re generálja, és rákattintva települ.
Enterprise szempontból is jobb lesz a WP8btudos: rohaggyá' meg
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
btudos
nagyúr
válasz #32711680 #2898 üzenetére
Ezek szerint jobb mint a Facebook chat. Ha nem Lumiája lenne, kiröhögném, de mostmár 900-asa van, simán el tudom képzelni hogy a Nokia féle Viber működik normálisan. A 900-ra azért kicsit irigy vagyok, az amerikai bemutató óta akartam egyet, de nem vett rá a lélek, hogy bevállaljam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Mi 9 Lite 128GB/6GB
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest