Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Van a barátnőmnek egy Asus A541U laptopja, de iszonyat dög lassú win10 alatt, pedig próbáltunk már több verziót is telepíteni rá, de mindig meghal a laptop tőle. Olyan szinten lassú lesz hogy használni semmire sem lehet. Még facebookra sem alkalmas, pedig nem egy rossz laptopról van szó.
Intel i5 6198DU 2.4Ghz
4Gb RAM
nvidia 920m VGA
És egy toshiba mq01abd100 1Tb HDD
Ez azért érdekes mert a feladatkezelő szerint a probléma forrása a 99-100%-os lemezhasználat. Valaki találkozott már ezzel a problémával? Próbáltam már bekapcsolva hagyni több órára is amig dolgozni voltam de a lemezhasználat véleményem szerint iszonyat magas. Esetleg egy HDD-ről való átállás SSD-re megoldaná? VAgy van valami más ötlet? -
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Sikerült végre feltettem a win10-et. Nehezen ment fel és 1 HDD élete bánta, de végül fenn van. Viszont hatalmas problémáim vannak. Pl GTAV alatt az FPS szám 17-23 között ugrál, ráadásul teljesen minimum grafikán... Amilyen felbontás mellett játszottam preview verziónál és win7 alatt az itt most brutális nagy szaggatás kb 5-6 FPS-el, pedig a másik két OP rendszer alatt volt kb 50-60FPS-em. Mitől zuhanhat le ennyire? Még sosem találkoztam ilyen hibával.
-
zsolti_20
senior tag
-
zsolti_20
senior tag
Sok-sok óra update után volt pofája megállni itt a frissítésnek laza 2,5órára amikor úgy döntöttem újra indítom a gépet, hátha jó lesz. Gondoltam magamban h van ennyi esze a microsoftnak, hogy legaláb lelehet pauseolni, de mint látható még ennyi eszük sem volt. Szóval elérkeztem, a 19.-ik óra frissítésemhez egyhuzamban!! Lepihenek később pedig próbálkozok még.
Köszönöm a segítséget, de ha így halad megyek át LINUX-ra
-
-
-
zsolti_20
senior tag
Sajnálatos módon ezzel a megoldással sem jutottam előrébb.
Ezt a hibaüzenetet kapom:
hibakicsit már tényleg fárasztó. Lassan 1 napja ülök a gép előtt reménykedve és próbálkozva hogy frissítse fel, de ez midn hiába. Ráadásul a helyemet is zabálja elég durván... előbb még majdnem 30gb szabad helyem volt mostmár csak 7...
-
zsolti_20
senior tag
Újra itt. 15 órája frissítek egyhuzamban, már harmadjára akarja leszedetni velem a 10240-et. Az előző letöltésből sikerült elcsípnem a etlepítő fájlt és gyorsan le is mentettem egy másik partícióra. Megpróbálom innen feltelepíteni remélem menni fog. Szóval így elsőre nem igazán nyűgözött le a microsoft hatalmas újítasa. A windows 10... arról nem is beszélve hogy minden indításnál egyre lasabb.
-
zsolti_20
senior tag
Egyre jobban elkeserít ez a rendszer engem is... már 13 órája ülök a gép elött ugyanott tartva. Pontosabban két buggal vagyok előrébb:
1.
2.Minnél inkább próbálom frissíteni annál jobabn nem megy. Belefogott még kb vagy 30 frissítés letöltésébe de a 10240 verzióra valamirét azt írja hogy "requires restart". Reggel 7 óta töltöm de nem jön össze. Ez msot ennyire bugos lenne, vagy tényleg ennyire rossz ez a win10?
-
zsolti_20
senior tag
Egyelőre az update résszel nagyon nem vagyok megelégedve. Elindítottam tegnap 20:00 óra körül az updatet mikor végre nagynehezen megtalálta a 10240 verziót. Elmentem itthonról, hazaértem kékhalál... Na mondom szép. Éjjfélkor újra elkezdtem tölteni kb hajnal 5-re elérkezett a telepítés, szarakodott vele borzalmasan sok időt, majd végig ért a telepítés, behozta a windows-t és újra 10162 verzión van.... Így indulhat újraa letöltés, csak már kicsit fáradt vagyok.
-
zsolti_20
senior tag
Visszatértem. Estére kimozdultam kicsit, majd mikor hazaértem és próba képpen rákerestem az updatekra beadta a 10240-et. Eddig fogalmam sincs miért nem tette, napok óta próbálkoztam msot pedig hirtelen elsőre. Sőt másik 2db frissítést is talált. Talán túlterheltek a szerverek?! Viszont a magyar nyelv egyenlőre nem tölthető le. Elképzelhető hogy a 10162 verzióra nincs is. De ha feltelepítettem a 10240-et írok.
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy feltettem az Insider Previewet kb másfél hónappal ezelőtt. A napokban már láttam képeket sima PRO verzióról 10240 alatt. Viszont nekem megállt a frissítés 10162-nél. Újabb frissítéseket sem talál. Olvastam már sok mindent ezzel kapcsolatban, pl. nincs több támogatás 10162 és 10166-ra,túlterheltek a rendszerek, vagy külön tölthető csak le. De akkro miért kaptunk licensz kulcsot a legelején? És mirét mondták, hogy ez 1 éves ingyen regisztrációt ad? Másnak is van ilyen problémája?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Óra topik
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Automata kávégépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest