Hirdetés
- Diablo IV
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
-
GAMEPOD
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat.
De igazából nálam nem oszt, nem szoroz, mert a Windows ezen megoldása elég karcsú....egy USB Safely Remove, vagy vmi hasonló megy majd a 10-esre is, azoknak nyomába sem ér a beépített megoldás. És ott csak nyomok pl. egy Ctrl+Y gyorsbillentyűt és leválasztja az összeset.
Én a 10-esnél USB 3.0 terén annyi pozitívumot tapasztaltam, amit már korábban is leírtam, hogy az ASM1053 vezérlőt UASP módban jobban kezeli, mint a 8.1, nem "bök le". Amúgy méregettem mostanában 7,8.1/10 alatt is 3.0-án egy sima merevlemezzel, utóbbin se megy gyorsabban a másolás, sőt még néha a Win7-en BOT módban jobb eredmények születnek.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PC Szoftver kiárusítás
- Stalker 2 Heart of Chernobyl Collector's Edition, bontatlan, 10/10 állapot, PC Steam
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Fóliás Mass Effect Andromeda eladó!!!!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest