Hirdetés
Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült felrakni vhd-ba egy Win7 Ultimate-t. Fut rendesen minden. Úgy is van, ahogy a Lurdy-ban elmondták az egyik MS szemináriumon.
Amit hiányolok, hogy így nem tudok beállítani rendszer hibernálást.Azt írja, hogy a funkciót egy rendszer folyamat letiltotta....
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Van rá lehetőség arra, hogy működő Win 7 Prof-ból valamilyen módon vhd-t készítsek, és utána onnan indítva használjam a rendszert, vagy ez csak a magasabb verziókkal lehetséges?
Ha lehetséges, akkor milyen eszközzel lehetséges? Wimtovhd eseteleg?
-
misimagaki
aktív tag
Mégis csak lenne egy kérdésem.
A Command Prompt ablakban a betűk méretét bármire állítom nem változik a méretük, és olvashatatlanul kicsik maradnak. Találkozott már valaki ilyennel? -
misimagaki
aktív tag
válasz
misimagaki #12299 üzenetére
Ne konfiguráljatok éjszakás műszak után hálózatot. Felcseréltem két számot az IP címben
(fix IP címeket használok). Két reggel szenvedtem vele, aztán miután ülve elaludtam a tanácstalanságban, hagytam a fenébe. Úgy látszik ma fittebb voltam...
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Eddig RC (Ultimate) volt egy HP6730b notebookon. Most feltettem egy próbaverziós Profot, és nem tudom beállítani a wifi kapcsolatom. Az RC alatt tökéletesen működött.Megadtam neki minden adatot, kapcsolódik is a routerhez. A routerben is ott vannak a noti adatai. A win is azt mondja, hogy kapcsolódva, de nincs internet kapcsolat, mert Nem azonosított Nyilvános hálózatnak tekinti a hálózatom. Már több órája túrom a beállításokat, és nem tudom mit állítsak át, hogy menjen. A router egyébként rendben, hisz XP alól tudok netezni. Teljesen tanácstalan vagyok...
Aktív témák
- PC akciójátékok gyűjteményből egyben eladók
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Need for Speed Pc játék gyűjtemény magyar borítókkal
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest