Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült felrakni vhd-ba egy Win7 Ultimate-t. Fut rendesen minden. Úgy is van, ahogy a Lurdy-ban elmondták az egyik MS szemináriumon.
Amit hiányolok, hogy így nem tudok beállítani rendszer hibernálást.Azt írja, hogy a funkciót egy rendszer folyamat letiltotta....
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Van rá lehetőség arra, hogy működő Win 7 Prof-ból valamilyen módon vhd-t készítsek, és utána onnan indítva használjam a rendszert, vagy ez csak a magasabb verziókkal lehetséges?
Ha lehetséges, akkor milyen eszközzel lehetséges? Wimtovhd eseteleg?
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
misimagaki
aktív tag
Mégis csak lenne egy kérdésem.
A Command Prompt ablakban a betűk méretét bármire állítom nem változik a méretük, és olvashatatlanul kicsik maradnak. Találkozott már valaki ilyennel?Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
misimagaki
aktív tag
válasz misimagaki #12299 üzenetére
Ne konfiguráljatok éjszakás műszak után hálózatot. Felcseréltem két számot az IP címben (fix IP címeket használok). Két reggel szenvedtem vele, aztán miután ülve elaludtam a tanácstalanságban, hagytam a fenébe. Úgy látszik ma fittebb voltam...
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Eddig RC (Ultimate) volt egy HP6730b notebookon. Most feltettem egy próbaverziós Profot, és nem tudom beállítani a wifi kapcsolatom. Az RC alatt tökéletesen működött.Megadtam neki minden adatot, kapcsolódik is a routerhez. A routerben is ott vannak a noti adatai. A win is azt mondja, hogy kapcsolódva, de nincs internet kapcsolat, mert Nem azonosított Nyilvános hálózatnak tekinti a hálózatom. Már több órája túrom a beállításokat, és nem tudom mit állítsak át, hogy menjen. A router egyébként rendben, hisz XP alól tudok netezni. Teljesen tanácstalan vagyok...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest