Hirdetés
Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49966 üzenetére
Ezt sajnos nem értem pontosan mit is takarhat, kifejtenéd egy kicsit részletesebben?
Gyakorlatilag semmilyen fajlmuveletet nem tudok vegrehajtani.
W7-ben a rendszergazda sem rendelkezik olyan jogokkal, mint pl XP esetén, mindezt a rendszer biztonsága miatt.
Egyszerusitem a kerdest, hogy tudok a felhasznalonak olyan jogokat adni, amik az XP-nel alapban megvoltak? Ertsd irhasson mindenhova, futtathasson rendszergazdakent anelkul, h minden egyes esetben ezt kulon engedelyezni kellene.
-
viharhozo
addikt
XP-rol valtottam erre az akarmire ezert nekem uj, h nem ferek hozza a sajat gepemhez.
Atneztem jonehany leirast a rendszergazdai jogosultsagokrol, de tovabbra sem egyertelmu: lehetseges-e egy felhasznaloi fiokot teljes erteku rendszergazdai jogosultsagokkal felvertezni vagy toroljem az osszes fiokot es hasznaljam a Rendszergazdat?
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Milyen videókártyát?
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Retro Windows telepítő csomag 13 db lemez szoftver XP Vista Szerver
- Eladó PC játékok....
- Nomad Survival ( Steam kulcs)
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest