Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz V.Stryker #47635 üzenetére
Hát lehetséges. Nekem is volt olyan hubom, ami későn osztott IP-t, és sokat kellett rá várni. Lehet, hogy éppen otthon is, és melóhelyen is olyat fogtál ki.
És lehet, hogy csökkentett módban is pont ezért nem kell várni, mert ott nincsen hálózat.
Egy próbát mindenképp megér.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz V.Stryker #47620 üzenetére
Hát jó parancsal nem is csodálom. Nem tudom, hogy megoldja e, de egy próbát megér.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
válasz V.Stryker #47614 üzenetére
Ha cmd-ben elindítanál egy fsc scannow parancsot? Hátha valami gikszer van a rendszerfájlokkal.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
bucilali
aktív tag
válasz V.Stryker #47476 üzenetére
Hali!
Ugyanígy jártam nemrég...
Csökkentett mód-->videokártya driver leszed-->normálmódban újraindít-->videokártya driver újra feltesz...Nálam megoldotta a gondot, hogy mi volt a kínja, fingom sincs..
Üdv: bucilaliHa nem megy, eröltesd!-Ha eltörik, úgyis ki kellett volna cserélni....(Murphy)
-
nagyúr
válasz V.Stryker #45213 üzenetére
Hát legközelebb nem kapcsolod ki őket.
Akkor win telepítő be, majd javítás. Ha akkor sem csinálja meg, akkor telepítő megint be, majd frissítsd a fájlokat. XP-nél is volt, hogy ha ugyan oda telepítetted a rendszert, akkor újra felrakott mindent. De lehet nem oldja meg a problémát.
Ha egyik sem, akkor újra telepíted.Remélem majd csak rájönnek az emberek, hogy nem érdemes a visszaállítást kikapcsolni, de úgy látom addig ez lesz, míg nem jár pórul és akkor majd úgy hagyja.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz V.Stryker #45180 üzenetére
Miket távolítottál el? Meg minek Akkor egy restore vagy backup és nincs ilyen problémád. Persze ha azokban még benne van az, amit netán eltávolítottál...
-
válasz V.Stryker #42463 üzenetére
Virtuálisan azért nem lehet, mert még az oprendszer indulása előtt kéne megcsinálni. De annak sem lenne értelme, mert ha a rendszer egyként kezelné a 2 háttértárat, "össze-vissza" írogatna a kettőre.
Vinyó összefűzésről sem hallottam még, létezik ilyen?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kraftxld
félisten
válasz V.Stryker #42468 üzenetére
Ez így nem fog menni egyszerűen, valami raid kártyáról volt egy cikk itt a PH!-n ami ilyet tudott, de fogalmam sincs, hogy megjelent-e és hogy mennyiért.
A legegyszerűbb, hogy telepítéskor állítod, azért ez nem olyan hatalmas gond.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz V.Stryker #42461 üzenetére
Szerintem nem lehet, megcsinálni. SSD-t HDD-vel összefűzni
Nem hallottam még ilyenről..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz V.Stryker #41598 üzenetére
Bluesreen view-al nézted már a hibát?
(#41603) kraftxld: Indexel, lemezt töredezetség mentesít, akkor lehet hogy a vírus kergetője szkennel, esetleg a win defender. Nekem is szokta csinálni, pedig nekem asztali gépem van. Ja és normális addig, míg nincs vírusod.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz V.Stryker #41534 üzenetére
A leállítási hibaüzenetben van egy bővebben gombocska, amire rápöttyintve megadja, hogy pontosan melyik fájlba tette be a hiba leírását. Így fejből nem tudom, hogy melyik mappában gyűjti
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
V.Stryker
nagyúr
-
kraftxld
félisten
válasz V.Stryker #39499 üzenetére
DMA be van kapcsolva a vinyón? Driverek?
Plusz mondjuk némi infó nem ártana a notiról, mert a topiklakók még mindig nem a nagyszákállú csodadoki a BPTV-ről, hogy az éteren keresztül kitaláljuk, hogy milyen gépről van szó.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
félisten
-
V.Stryker
nagyúr
válasz V.Stryker #34290 üzenetére
Na, feltettem az Ultimate-t is, az összes c++ a frissítéseikkel együtt szép sorjába, hát b.szik menni.
Rávágtam egy XP-t, oszt hibátlan. Hát nem tudok hozzászólni. Mindegy, ezen a progin kívül más úgyse fog rajta menni.
Egyébként ilyenkor mi a helyzet, hogy van egy legálisan megvett Win7-ünk,mert ugye csak azt lehet kapni, de fel kell tennem egy nem legális xp-t,hogy érvényesülni tudjak, de azt meg már nem lehet kapni. Ha áttételesen is, de fizettem a mikrofosnak, az meg,hogy el van sz.rva valami nem az én hibám. Azért kicsit be vagyok védve, vagy egy ellenőrzéskor keresztre fognak feszíteni?
-
-
félisten
-
félisten
válasz V.Stryker #18778 üzenetére
Hali!
Tudom, fura megoldásnak tűnik, de gy próbát tegyél vele. Kapcsold ki a gépet és az alaplap összes hátsó usb portjáról húzz le minden usb eszközt illetve ezt az USB hub-ot is.
Kapcsold be a gépet, várd meg amíg a W7 teljesen feláll, majd kapcsold ki megint. Mosta csak az USB hub-ot dugd rá és megint gép bekapcs. Elméletben el szokott így múlni ez a probléma(természetesen a hátsó usb egységeket dugdosd vissza egy leállítást követően ezután)
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz V.Stryker #18778 üzenetére
Neten néztem róla képet, és azon van chip. Szerintem neten keres hozzá drivert. Az eszközkezelőnél rámész, hogy driver frissítés. Ha már próbáltad, és nincs hozzá neten akkor nem tudom mit kellene csinálni. Szerintem az a chip támogatás vagy mi kimaradt a win7ből. Vagy valami hasonló lehet, de lehet hogy hülyeséget mondtam most.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz V.Stryker #18776 üzenetére
Ja a kivezetést mondod a házon. Én azt hittem hogy a kivezetésre van még rakva egy usb hub.
Hát ez érdekes. hmm"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz V.Stryker #18774 üzenetére
Nem lehet hogy nem win 7 kompatibilis? Vagy hub-nál nem számit ez? Mert nekem van egy kártyaolvasóm amin XP alatt nem működött, win 7 alatt meg igen. Na ez sem hétköznapi hiba volt.
-
-
aram01
nagyúr
válasz V.Stryker #7788 üzenetére
köszi az infót.most már nyugodt szívvel repülök rá
eszembe jutott még valami lehet hogy f@sság de megkérdem: nemtudom melyik lesz meg előbb a ram vagy az OS. Van valami jelentősége annak ha 2gb rammal teszem fel/használom a 64-est?
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
nagyúr
válasz V.Stryker #5999 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy win telepítése előtt nyugodtan beállítom AHCI-re és felfog rá menni win, minden féle AHCI driver telepítése nélkül?
Értem.
Az ncq-t meg amin van a win, az tudja. A többi nem"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz V.Stryker #3503 üzenetére
probléma az a srácnál hogy telepítés után meg se nézte mit ismert fel a win elkezdett rá feldobni mindent, chipset drivert 32/64 bitest, saját cdjéről vistás meg xp-s cuccokat, már nem emlékszem miket de mióta felrakta szenved a win7el ami persze azért van mert előbb csinál vele valamit majd mikor elrontotta kérdez, ha előbb kérdezne utána csinálná a dolgokat nem lenne ennyi baj.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
félisten
válasz V.Stryker #2665 üzenetére
Hali!
Egy programot tudok "csak" javasolni, de előtte most letesztelem, mert bár használtam régebben, de az új változatát més nem ismerem. Amint kész vagyok, írok-(max fél óra)
Szerk.
Nem kell tesztelnem, mert bent van más Paragon termékben. Szóval le kellene tölteni ezt a progit: Rescue Kit 9.0 Express
Bár Free változat, de a Boot Corrector ami kell Neked, az benne van. Elindítod a telepítőt, igényelsz ingyen kulcsot(hamar megjön), majd létrehozza az ISO fájlt(egyből ki is tudja írni, vagy lementeni HDD-re és utólag kiírod). Erről a boot-os lemezről elindítod a masinát és Bott Corrector. Ha ez nem képes rendbe rakni a dolgokat, akkor nagy eséllyel semmi sem...Remélem segít.
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz V.Stryker #2661 üzenetére
Hali!
Nézd meg, hogy SATA1 csatiba legyen dugva a rendszervinyó, SATA2-be pl meg az adat(és a HDD után legyenek a sata-s optikai egységek). A telepítő egyes esetekben ezt a sorrendet is figyelembe veszi. Ezért szoktam javasolni emberkéknek, hogy ha több sata cucc van, akkor ne csak úgy "össze-vissza" dugdozzák a sata kábeleket az alaplapra.
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz V.Stryker #2635 üzenetére
esetleg próbálj meg egy grubot telepiteni (telepitsd fel az ubuntut még1x). és utána alkalmazd azt a módszert amit fentebb linkeltem. (jobb ötletem nincs. más valaki?)
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest