Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz Воланд #32880 üzenetére
Ha komolyan kell a titkosítás akkor: TrueCrypt
ez vicces mondat
amugy meg a bitlocker is mukodhet sima jelszoval
"if any unauthorized changes are detected, BitLocker requests a recovery key on a USB device, or a recovery password entered by hand"Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz CsiguszMaxim #32844 üzenetére
woland_y2k adta a programot en adom az SHA1 hash-eket
Windows 7 Home Premium (x64) - DVD (English)
336779EA6B65F63E11A609B4D021439C47AB315BWindows 7 Home Premium (x86) - DVD (English)
CC9D8220B2179E784D85BF1EA98D2EE2190D534FEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz CsiguszMaxim #32842 üzenetére
Tokmindegy honnan telepited. Ha mar letoltesz valhonnan egyet akkor hasonlitsd ossze az MD5 hashet az eredeti telepitokeszlet hashel. Ha ugyanaz akkor gond nincsen, lehet telepiteni.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
Akkor jon a kenyelmetlenebb modszer.
A WU ezt a ket oldalt hasznalja
download.windowsupdate.com
v5.windowsupdate.microsoft.com
Ip cimek amik ezekhez az oldalakhoz tartoznak:
92.122.49.17
92.122.49.73
65.55.184.152
Parancssorbol felveszel uj routing szabalyt es megmondod, hogy a fenti IPkhez melyik interfacet hasznaljaEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz oilver1 #32816 üzenetére
Amit Morden24 emlit, hogy "Az alaplapnak (azaz inkább a chipsetnek, integrált hangkarinak stb.), ide bővítőkártyának utánanéznék típus szerint, hogy van-e megfelelő driver, illetve hogy nincsenek-e problémák vele" arra van egy jo kis program. Neve Windows 7 Upgrade Advisor es letoltheto innen. Ez szepen kidobja azt a hardvert ami nem fog menni Windows 7 alatt.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32793 üzenetére
Bocs en el is siklottam felette. Termeszetesen woland_y2k jol mondta. Nem kell elotte Vistat felpakolnod.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
a program amit keresel WAIK ezzel normálisan ki lehetne jelölni hogy mit akarok telepíteni és mit nem
Soha nem jutott eszembe priorizalni a bongeszest. Nem tudom elkepzelni, hogy mi miatt kell nalad ezt tenni, mert hiszem gondolom percek alatt tolt be egy websiteot.
Meg annyit, hogy a Windows regota nem csak operacios rendszer hanem egy szolgaltatas/komplett termek resze amiben a core os funkciok is ott vannak termeszetesen
#32752) Morden24 sirva, fetrengos smiley
[ Szerkesztve ]
-
-
-
bobsys
veterán
válasz animatrix11 #32702 üzenetére
woland_y2k megoldasa [itt]
-
bobsys
veterán
válasz animatrix11 #32694 üzenetére
A kovetkezo group policy objektumot kell megvaltoztatni
Computer Configuration\Windows Settings\Security Settings\Local Policies\Security Options\Interactive logon: Number of previous logons to cache (in case domain controller is not available)
-
bobsys
veterán
válasz bedohazi #32634 üzenetére
Holnap delelott felkerekedsz lemesz egy muszaki termekeket arulo boltba es megveszed. Maris nem kell mindenfele formatummal szorakoznod illetve nyers dvdt es Nerot vasarolnod.
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
Szedd le a .NET Framework 4.0at a .NET Framework Cleanup Tool programmal
Es installald ujra a Framework 4.0atEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz 12-es csaj #32564 üzenetére
A legutolso szokasos patch tuesday (nov. 9.) kereteben nem jott ki operacios rendszerhez frissties csak office es foerfont.
(#32566) föccer Angol amazonon a magyar oem araert dobozosat kapsz (32 es 64 bites telepitomedia, nincs gephez kotve)
-
bobsys
veterán
válasz Delvecchio #32554 üzenetére
Számit az, hogy minden más partició xp-ben lett létrehozva?
nemTuning: a proci van emelve 15%-al. Közrejáccik ezis?
igen, ne legyen huzva a gepEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz anonymus89 #32537 üzenetére
Tulajdonba kell venni a masik particiot, konyvtarakat. Particio tulajdonsagai, security ful, advanced beallitasok
-
bobsys
veterán
válasz teglasz #32510 üzenetére
En irtam az elso hsz ama reszet. a STOP 0x000000e9 EGY PELDA.
Uristen ennyire ertetlenul fogalmazok? Mar joparan ezt kerestek mikozben az egy PELDA, hogy hogyan is nez ki egy stop kod.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
Na rajottem a magyarazatra. A truecryptel meghajto titkositasa illetve irasa olvasasa altalad tortenik a backup pedig a system user neveben fut. Probald meg, hogy a titkositott meghajton megosztasz egy konyvtarat, majd ezt a megosztott konyvtarat meghajtokent felcsatolod es erre a felcsatolt meghajtora csinalod a backupot.
Vagy nem is kell felcsatolni eleg ha megadod az unc patht.[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz WonderCSabo #32435 üzenetére
Synctoy, talan alapbol benne is van a windows 7ben.
-
bobsys
veterán
Hotmailben matol titkosithato a teljese forgalom, nemcsak a bejelentkezes.
-
bobsys
veterán
válasz fgordon #32379 üzenetére
WAIK, oszt olyan telepitokeszletet csinalsz magadnak amilyet akarsz, annyi ram foglalassal amennyivel akarod
a servicezek egymasra epulese nem bonyolultabb, mint az xpnel csak talan tobb service van
virtualis gepkent hasznalni szavak alatt gondolom mint host os erted mert guestkent megoldja a hipervisor (lapozas, ballooning stb.) ha kevesebb a ram mint kene
host oskent pedig tadaaam fogja es szepen kilapozza azokat a dolgokat amik eppen nem kellenek a memoriaban es igy lesz hely a guest oseknekegy masik topicban irtad
Máshogy látjuk a memória kérdést. Én szeretem tudni, hogy mi van a memóriában, mi mire használja, és míg XP-nél kb lehet tudni, Win7-nél már nem igazán, annyi a process... De túlléptem már ezen, hogy csak engem érdekelnek az ilyenek
Szeretnem leszogezni, hogy lehet tudni, hogy melyik process mire valo es melyik folyamat mogott milyen service van[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32344 üzenetére
Ugy gondolom nincsen. Egyszerre toljak ki oket valamikor este magyar ido szerint (10 A.M. Pacific Time)
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32339 üzenetére
Latom kellett volna raknom egy smileyt, vagy kiirni, hogy ironia on.
-
bobsys
veterán
Hubaze most nezem 2 gigabol 1.45ot eszik ez a szarfos. Kar volt feltenni SP1 elott. Azert van a ram, hogy uresen alljon. Legalabbis en azert vettem, nehogyma teleszemetlje minden szarral barmikor szuksegem lehet ra es en ugyis jobban optimalizalom a ram es cpu terhelest mint ez a szarfos winfos, redmondban ugysem tudnak programzoni dillettans az egesz csapat.
-
bobsys
veterán
Minden honap masodik keddjen adja ki a Microsoft a frissiteseket. Oktober 12 eppen a honap masodik keddje, ebbol kovetkezik, hogy a kovetkezo adag holnap jon (magyar ido szerint 8 ora fele). Ez alol csak az igazan kritikus amit a felfedezes utan par nappal kitoltnak WUra, de ilyen azert keves van.
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32297 üzenetére
Pontosan
-
bobsys
veterán
válasz #95590400 #32294 üzenetére
A program files tulajdonsagaibol rakj be egy kepet a security fulon levo beallitasokrol
(#32293) Fire/SOUL/CD En tudom, mik a default jogosultsagok, en azt mondtam, hogy ntfs szinten is kell hogy legyen a halozati userhez jogosultsag hozzarendelve (vagy a mindeki csoportnak). Nalam a halozatrol nem fernek hozza es nemcsak azert mert nincs megosztva hanem azert is mert nincs hozzadva az authenticated users vagy mas group a mappahoz.
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32291 üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy alapertelmezetten benne van, mert mint irtam domain tag gepnel nincsen.
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32289 üzenetére
NTFS jog=security ful
A hozzaferes kezeles ugy nez ki, hogy elsonek megnezi, hogy a sharehez milyen jogaid vannak, majd ha azok rendben vannak akkor mesz tovabb filerendszer szintre es ott szinten megnezi, hogy milyen jogosultsagod van (NTFS=file rendszer szintu hozzaferes). Ertelemszeruen a legszukebb keresztmetszett lesz az effektiv jogosultsag. NTFS szinten akkor by default (vagy az otthoni csoport letrehozasakor) benne van egy all users read jog. Ezt nemtudom csekkolni, mert domain tag gepkent itt ilyen nincs.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32287 üzenetére
NTFS szinten is addni kell read jogot
-
bobsys
veterán
válasz Morden24 #32278 üzenetére
De ha nem lennel lusta es visszaolvastal volna, akkor pont ezt mondtam, hogy ujretelepitesnel nem torol semmit a windows. Igaz azzal nemtudok mit kezdeni, hogy formazni kell, mert kulonben nem lesz jo a telepites a regi windows beleszemetel az ujba. Ahogy irod az nem biztonsag, hogy masik particion van valami. Az egy masik hdd, de konyv szerint egy fizikailag is masik adathordozo a gephazon kivul.
-
bobsys
veterán
A legegyszerubb ami kaphato Windows 7 az a Home Basic aztan jon a Home Premium. De a Home Premium olyan 25-30K a Home Basic ennel par ezressel talan olcsobb. Megeri neked? Nincs valami linux arra a HTPCre?
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32263 üzenetére
1. Ha bedol a rendszer, mert mindenki informatikus es ert hozza, akkor sincs gaz, ujratelepitesnel nem torol semmit megy a windows old mappaba a cucc aztan kesz.
2. A 100 megas particio nem tudom miert para, azt tudom itt par embert zavart (mert ugye arrol mennek a kemprogramok amik jelentenek a microsoftnak es az usanak meg a jogvedo maffiazna meg a cionistaknak )
Eleg lett volna azt irnod, hogy Bitlocker miatt nem ajanlod, tudom mire valo
Hidd el ami egyszer elfogyhat el is fog, felrakjak 40gigas particiora felmegy melle 2 jatek 1 office par program es 2 dvd aztan hipp-hopp mar meg sincs a 40 giga.rendszereden körmérkőzést játszanak a vírusok a bennmaradásért...
Elsem indulnak a nem elegseges jogosultsagok miattEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32253 üzenetére
Miert ragaszkodtok ehhez a 2 particios dologhoz? Nem ertem. Egy particoval is teljesen jol mukodik. Csak szivas van, mert elfogy a hely a rendszer alol.
-
bobsys
veterán
Vak vagyok, mar latom hogy a szmos a szulomappa. Elnezest, leultem
Egyebkent nekem is van/volt ilyen mappam es siman toroltem megneztem a tartalmat egy uac prompt utan.[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz PowerBuldog #32152 üzenetére
eh, ugyanezt irtam le neked
-
bobsys
veterán
válasz Estebanito #32097 üzenetére
Dobozosan, oemkent vagy geppel egyutt vetted a windowst?
-
bobsys
veterán
válasz PowerBuldog #32056 üzenetére
xpn belul add ki a netstat -a parancsot es nezd meg, hogy a 3389es port nyitva van-e
ilyesmit keressTCP x.y.z.v:3389 gepnev:0 LISTENING
Egy kicsit durvabb modszer, hogy elinditod es mikor bezarod a virtual xp abalakat akkor a force shut downt valasztod. Ezek utan bekapcsolod ujra es akar meg mukodni is mukodhet.
-
bobsys
veterán
Van olyan a windowsban, hogy esemenynaplo, ott ir mindenfelet illetve egy esemnykodot, azzal talan lehet valamit kezdeni egy bing kereses kapcsan. Megjegyzem, ha csilli villi hekkel krekkelt valami (windows es/vagy jatek) akkor ij, koszonjuk szepen.
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz apollo12 #31982 üzenetére
ezt is megkene probalni
(#31980) Zenador
Valaki rájött már, hogy mitől tűnik el a gyorsindítás! Mit kell beállítani, hogy ÁLLANDÓAN ott maradjon, úgy mint a Windows XP-ben?
visszarakod az xpt, a gyorsinditast kivettek, helyette van superbar ami a gyorsinditas is
tok ugyanott van, tok ugyanugy mukodik csak van egyeb funkcioja isEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
miven nincs magyar windowsom ezert nemtudom mi az a hitelesítő adatok kezelése, de a jelszot nem veletlen nem latod es nem veletlen nem tudod siman kimasolni
olyan programrol nemtudok ami megmondja neked mi van a csillagok mogottEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz apollo12 #31969 üzenetére
1.Helyezze be a telepítőlemezt.
2.Indítsa újra a számítógépet.
Kattintson a Start gombra , majd a Zárolás gomb melletti nyílra , végül az Újraindítás gombra.
3.Ha a rendszer kéri, tetszőleges billentyű lenyomásával indítsa el a Windows rendszert a telepítőlemezről. Ha a számítógép úgy van beállítva, hogy ne induljon CD-ről vagy DVD-ről, tanulmányozza a dokumentációját.
4.Jelölje ki a nyelvi beállításokat, majd kattintson a Tovább gombra.
5.Válassza a Számítógép javítása lehetőséget.
6.Jelölje ki a javítani kívánt operációs rendszert, majd kattintson a Tovább gombra.
7.A Rendszer-helyreállítási beállítások menüben kattintással indítsa el a kívánt eszközt.
-
bobsys
veterán
válasz gyáliSanyi #31963 üzenetére
En hagynam, hogy a rendszer allapitsa meg es kezelje a lapozofile mertet
a Processzorvezérlést reszet meg nem is ertem, melleraksz egy kis L3 cachet esetleg RISC procit huzalozol belole vagy mi?Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
bobsys
veterán
válasz kissdl #31929 üzenetére
Eh, hogy milyen szutykok vannak. Ugy latom egyszerubb a warez mint gondolkodni es a bepitett elerheto dolgokat hasznalni, mert tadaaaaam (fanfarok a hatterben) van am safe mode a windowsban, nem kell hozza mindenfele warez cucc
-
bobsys
veterán
válasz nfsu17 #31911 üzenetére
a hivatalos valasz microsoftol
On Tuesday Microsoft released KB 976902 to customers of Windows 7 through Windows Update. This update was pre-maturely released in English and the KB article had not been published yet. We are in the process of releasing the KB Article so users have more information about the update. This update is a Servicing Stack Update, which can’t be uninstalled. The update will be released at a later date, and it will be required to ensure compatibility with some future updates.
If you have already installed the update, there is no action required – there is no impact from the update being on your system. We apologize for any confusion this update may have caused.
Also, for extra context – Microsoft did a similar update when we were about to release the SP1 beta (what’s known as a “service stack” update – it helps the OS recognize and work better with the service pack code). As things like a service pack in development hit new milestones (i.e. we just hit RC, before that it was beta), the service stack update gets updated. That’s why folks don’t need to worry about removing it.
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz petrusz82 #31894 üzenetére
Ha tehát vásárolok egy dobozos változatot, akkor az hány gépre telepíthető?
1 azaz egy darab gepre telepitheto
Otthonra home premium, irodaba home premium, professional vagy ultimateEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz Morden24 #31817 üzenetére
Masnaposan dolgozni szoktam Ma ilyenekkel tomom a fejem, hogy asszondja Systems Security, Network Infrastructure Attacks, WLAN Security, Access Control, Assessments and Audits, Cryptography, Organizational Security.
Erdekes, erdekel a tema szo se rola, de lassan befejezem mara. Nezem a treninget es vissza kell tekernem, mert nem emlekszem mi volt 5 percel ezelott. Nemsokara jon a Kindle 3 es akkor nem kell olvasnom a szar monitor elott, eleg lesz csak a videokat megnezni rajta.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
Megjelent par uj desktop theme windows 7re, koztuk Halo illetve Halloween tema is.
[link]
A Halloweenes jopofa[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest