-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
De az említett frissítés előtt semmi baj nem volt, legalább 1 éve használom és azért is jó mert a rendszerben is szűri a reklámokat, tehát a Start menüben ahol amúgy semmi keresnivalója nem lenne reklámnak vagy a pasziánsz elindításánál is. Nyilván ha tényleg az Adguard a hibás akkor ismerve a fejlesztőket jönni fog nagyon hamar egy frissítés, amúgy használhatnám a DNS szerverüket is csak az alkalmazás több dologra képes.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
válasz Narxis #23759 üzenetére
Úgy néz ki a telepített Adguard a ludas, ráadásul nem volt elég kikapcsolni, el kellett távolítanom teljesen. Azért még tesztelgetem, hogy az-e biztosan de nagyon úgy néz ki.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #23758 üzenetére
Most arra nincs időm, egyelőre várok még, hogy biztos az-e a ludas és megnézem a drivereket is később, hátha van újabb.
-
Narxis
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #23752 üzenetére
Hallottam arról a Telekom sztoriról [link] de az szerintem bizonyos oldalak esetén okozhat lassulást és azt is nagyrészt a forgalmasabb pl. esti órákban. Nekem meg úgy tűnik mintha minden érintett lenne ami internetre kapcsolódik, pl. Steam áruház böngészése, Internet Download Manager sebessége, Firefox, Edge-ben is az oldalak betöltése stb. Én amúgy Digis vagyok.
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Ezt a frissítést telepítette legutoljára a rendszer: [link] Azóta akármit töltök belassul a böngészéstől kezdve minden ami internetkapcsolatot igényel, olyan mint amikor túl sok torrentet töltesz egyszerre de nem töltök torrentet, egy 500MB-os fájl-nál is ez történik és úgy érzem lassabban is tölti le, korábban nem volt ilyen problémám. Realtek hálókártya egy laptopban, vezetékes a netkapcsolatom.
-
Narxis
nagyúr
válasz #90146340 #23468 üzenetére
A leíráshoz szokták linkelni a drivert. A Oneplus 5T viszont ha jól tudom 2017-ben jelent meg, lehet, hogy a leírásban lévő driver nem Windows 11 kompatibilis. Amúgy nem nagyon értek a OnePlus moddolásához de lehet az adb driver-t hiányolja ahhoz pedig ez kell [link]
-
Narxis
nagyúr
válasz MasterDeeJay #23456 üzenetére
Azért én kihagynám ezt a Rufus-os tákolást. Aztán majd ki tudja, hogy mi lesz később főleg a frissítések miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!