Új hozzászólás Aktív témák

  • --ka

    senior tag

    válasz koby11h #8757 üzenetére

    Designra szerintem a mai napig a legszebb Microsoft OS a Vista. Most, a 11 a második nálam.
    A Vista alá komoly vas kellett a maga korában és az nem volt mindenkinek. Kétmagos processzorral, 2GB RAM-mal, diszkrét VGA-val semmi gondom nem volt vele, pedig akkor még nem volt SSD, csak 7200RPM HDD alatta. A 32 bitest használtam többet.
    Egyébként olyan hatalmas szívás nálam egyik Microsoft OS-sel sem volt soha. A problémát inkább az jelentette, hogy a régi hardvereimet nem mindegyik támogatta, pl. a HD4000 széria előtti ATi (AMD) kártyák Win 8.1 és az utáni támogatásának hiánya meg nem az MS sara.
    Amivel szívtam nem keveset az OS-nek nem nevezhető (ugye MS DOS alapú) 95 és 98 volt. A 98SE még csak, csak. Még a Windows ME sem volt annyira rossz, bár azt csak ismerős gépén tartottam karban, mondjuk annyi elég is volt belőle. :DDD
    A Windows 10-nek kétszer futottam neki, de végül közel sem ragaszkodom annyira hozzá, mint az XP-hez a Win 7-tel szemben vagy a Win 7-hez a 10-zel szemben.
    A 8.1 technikailag nem volt rossz, de a 8 annyira "újító" volt, hogy csak próba szinten szerepelt nálam mindkettő.
    Az igazi kedvenc technikai szempontból egyértelműen a Windows 2000 volt és marad is.

    [ Szerkesztve ]

    "... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."

Új hozzászólás Aktív témák